Marcus Hilbertsson

Marcus Hilbertsson

Marcus Hilbertsson är mäklare på MOHV Halmstad

Marcus Hilbertsson har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Marcus Hilbertsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 393 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Hilbertsson har haft 45 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

393 omdömen om Marcus Hilbertsson

Sedan starten hos Reco 2017
Inger L
Centrum

Positiv och professionell. Rekommenderas varmt.

Amelie A
Frösakull

Vi köpte vår bostadsrätt av Marcus efter en lång tid av visningar med olika i mäklare. Redan då var vi rörande överens om att Marcus bemötande som närvarande, påläst och behaglig är precis så man vill bli bemöt under en visning. Därför var valet självklart vid senare försäljning. Försäljningen var proffsigt hanterad mot oss som säljare och även mot köparen. Vi fick vår bostad såld i rekordfart till ett bra pris. Kan bara varmt rekommendera Marcus!

Annie N
Frösakull

Trevligt bemötande från första stund, både i sms, telefon och träff! Lätt och snabb återkoppling, positiv energi.

Hosea O
Centrum/öster

Throughout my search for an apartment to buy, I met Marcus on two ocassions to view different apartments. Marcus was calm and levelheaded throughout the house view and buying process. He did not try to hurry me into buying any of the apartments. Instead he listen to my expectations. He explained in detail how the buying process unfolds. I also believe that he is trustworthy by carefully explaining my rights and obligations as a buyer. He was fair and helpful.

Carl Å
Frösakull

Marcus är seriös och är väldigt tillgänglig för alla frågor. Allt fungerade smidigt från start till försäljning. Kan verkligen rekommendera Marcus!

Almira M
Centrum/öster

Halmstads bästa mäklare 👍 Ett stort engagemang hela vägen från värderingen till försäljningen, rekommenderar varmt!

Emil J
Centrum

Marcus har varit väldigt duktig, trevlig och till stor hjälp under hela processen. Som förstagångsköpare av en bostadsrätt hade jag många frågor, och Marcus var alltid tillgänglig för att förklara och guida mig genom alla steg på ett tydligt och tryggt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen och trygg med hans professionella bemötande.

Josefin A
Centrum/öster

Vi kände oss väldigt väl bemötta från start till mål. Marcus gjorde oss uppmärksamma på saker som kunde göra så lägenheten såg mer tilltalande ut och han rådgjorde även i ekonomiska frågor. Uppskattar också att han kontaktade möjliga kunder som han visste hade varit på visning av liknande lägenheter tidigare. Vår förhoppnings var att få sålt lägenheten till utgångspris, hade dock ganska realistiska förhoppningar men Marcus lyckades!!

Louise T
Vallås

Marcus är vänlig, noggrann och tydlig. Det har känts tryggt att ha Marcus med sig genom hela försäljningsprocessen.

Andreas L
Centrum

Mycket kompetent och stort kontaktnät. Löste försäljningen av vår lägenhet väldigt smidigt.