Kristian Faraj

Kristian Faraj

Kristian Faraj är mäklare på Fastighetsbyrån Hammarby Sjöstad

Kristian Faraj har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Kristian Faraj har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 32 omdömen med ett betyg på 5.0. Kristian Faraj har haft 5 försäljningar sen 2024-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-08 - 2024-10

32 omdömen om Kristian Faraj

Sedan starten hos Reco 2024
Annie E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristian Faraj en del av Fastighetsbyrån Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad - Sickla Udde

Kristian var oerhört lyhörd och kunnig inom sitt område. Han fanns till hands och gav handfasta råd om hur allt skulle gå till. Jag rekommenderar verkligen Kristian Faraj!

Lisa W
Årsta

Vi är mycket nöjda med Kristian som mäklare för vår bostadsförsäljning. Han är professionell, trevlig och håller tydlig och regelbunden kontakt. Vi kan varmt rekommendera Kristian Faraj!

Anders E
Hammarby Sjöstad

Kristian är en driven, erfaren och kunnig. Mycket bra kommunikation genom hela processen och han fanns alltid tillgänglig för frågor eller funderingar. Rekommenderar Kristian varmt!

Ann-Charlotte J
Hammarby Sjöstad

Proffsig. Engagerad. Kunnig 😊 Allt gick så smidigt och fort. Vi kan varm rekommenderar Kristian Faraj till er alla om ni vill ha en super mäklare😊

Pia A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kristian Faraj en del av Fastighetsbyrån Hammarby Sjöstad

Trevlig, engagerad, kunnig och professionell!

Mohammed J

Väldigt duktig mäklare med bra och tydlig kommunikation samt alltid tillgänglig!

Runar S

Kristian är en trevlig, professionell & en pålitlig mäklare. Kristian var tillgänglig under hela processen och gav goda råd. 10/10!

Noura N

Jättetrevlig och proffesionell. Vi kände oss trygga med honom redan från start. Skulle välja Kristian till framtida affärer också.

Eva J

Har aldrig haft smidigare lägenhetsaffärer. Lyhörd , tillgänglig o smidig mäklare gjorde att både köp och sälj gick imål på kort tid. Jag är supernöjd!

Hannah B

Kristian överträffade våra förväntningar! Enkel och trevlig att ha att göra med, och alltid tillgänglig för frågor och funderingar.