Snabb i kommunikation mellan oss som köpare och säljarna, vilket betydde mycket för oss då vi önskade oss en snabb affär.
Tommy Hallström
Tommy Hallström är mäklare på Fastighetsbyrån Hjo
.Tommy Hallström har varit registrerad mäklare sedan 2012-11. Tommy Hallström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 4.9. Tommy Hallström har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
42 omdömen om Tommy Hallström
Jätte trevlig och lätt att ha och göra med. Gav oss all tid att kika på lägenheten i lung och ro vid visning och allt var smidigt och tydligt ända fram till köp.
Han är fantastisk bra. Trevlig snabb och proffsig. Jag har ett stort förtroende för Tommys kompetens. Tommy rekommenderas av mig om du vill ha en proffsig mäklare med en enkel försäljning. Han verkar jobba 7 dagar i veckan.
Tommy är en mycket bra mäklare. Svarar alltid. Påläst kunnig. Kan rekommendera Tommy till 110%. Då vi köpt vårat andra hus på raken av honom. Tommy är en klippa.
Ifrån start fick jag ett bra förtroende på Tommy som mäklare. Han är kvick på återkoppling och lotsade mig fram till ett bra avslut av min försäljning. Under resans gång har den varit tuff för mig känslomässigt. Mitt drömhus som jag nu lämnat bort.
Proffesionellt! Även vid sin semester ställde han upp och hjälpte med försäljning!
Mycket bra bemötande och kändes trygg i sitt uppdrag genom hela processen.
Smidigt o enkelt!
Mycket professionellt och familjärt bemötande! Kändes tryggt att ha Tommy som mäklare.
Kunnig, ärlig och lätt att få kontakt med. Rekommenderar Tommy varmt.