Johanna är rätt person för mäklaryrket. Kunnig, tydlig, trevlig , kundinriktad, hjälpsam,glad i sinnet ärlig och personlig. Kan rekommendera henne på det varmaste.
Johanna Nordstedt
Johanna Nordstedt är mäklare på Fastighetsbyrån Karlsborg
.Johanna Nordstedt har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Johanna Nordstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 173 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Nordstedt har haft 57 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
173 omdömen om Johanna Nordstedt
Hon fungerar bra. Tar i frågorna på ett bra sätt.
Bra påläst om olika saker med hus, väldigt lyhörd, snabb att skicka oss information hur vi går till väga. ställer upp om man behöver hjälp. En bra mäklare som ger trygghet i detta med att sälja, som man får förtroende för, genom att vara så trevlig och hjälpsam hela vägen från första kontakt till att huset är sålt.
Mötet med Johanna var väldigt bra, hade hört talas om henne via andra som sålt bostad. Hon förklarade väldigt bra och det har aldrig varit svårt att nå henne för att få svar på olika frågor. Rekommenderar henne varmt.
Mycket proffesionellt arbete och fantastiskt bemötande! Johanna är duktig, lyhörd & ambitiös i sitt arbete vilket avspeglar sig i det arbete hon gör! Mycket bra betyg från mig som köpare!
Väldigt skicklig och trevlig mäklare!
Hon är tillmötesgående skicklig och trevlig skulle anlita henne igen om jag behöver.
Jag är mycket nöjd med Johanna. Hon är proffsig, glad och trevlig. Har informerat oss steg för steg genom hela affären.
Vi blev mycket väl bemötta av Johanna. Hon har ett trevligt sätt som gör att man får bra kontakt med henne. Känns som man känner henne. Hon är professionell, saklig och tydlig. Hon förklarar och informerar om hela processen. Vi har hela tiden blivit informerade om vad som hänt. Hon gav oss goda förhoppningar om hur det skulle gå. Kanske lite väl höga. Sammantaget vill jag säga att det har varit/är mycket trevligt och tryggt att ha henne som mäklare.
Ett mycket trevligt möte, som gick smidigt och snabbt.Proffsigt bemötande och det har varit lätt att få kontakt med Johanna när vi har haft frågor då det är första gången som jag köper hus.