Mycket trevligt bemötande. All information var tydlig och väl strukturerad. Frågor besvarades snabbt. Drev på affären utan att sätta press på mig som köpare och var hela tiden tydlig med vad nästa steg skulle innebära. Jag upplevde också att hon under förhandling med säljaren agerade rättvist mot oss båda.
Johanna Nordstedt
Johanna Nordstedt är mäklare på Fastighetsbyrån Karlsborg
.Johanna Nordstedt har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Johanna Nordstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 182 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Nordstedt har haft 54 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
182 omdömen om Johanna Nordstedt
Trevlig och kunnig om objektet, tog god tid på sig tid vid visningen vilket uppskattades.
Trevlig, glad, kunnig och väl påläst. Bra att ha att göra med och fick mig att känna mig trygg i min bostadsaffär.
Proffsig, tydlig och mycket trevlig.
Mycket kompetent och ha totalkoll på sin marknad. Dessutom väldigt trevlig.
Enbart goda erfarenheter av Johanna. Vi värderar hennes goda rutin och drivkraft i affären högt. Vi har känt oss trygga med hennes stöd och har haft en genomgående trevlig kontakt. Vi kommer definitivt rekommendera henne till vänner och bekanta som är i behov av en mäklare.
Proffsig, tydlig och enkel att jobba med
Hjälpsam, glad, tar sitt uppdrag på allvar.
Allt fungerade väldigt bra. Vi tyckte att Johanna var mycket vänlig, hjälpsam och kompetent.
Johanna är rätt person för mäklaryrket. Kunnig, tydlig, trevlig , kundinriktad, hjälpsam,glad i sinnet ärlig och personlig. Kan rekommendera henne på det varmaste.