Amanda Arvidsson

Amanda Arvidsson

Amanda Arvidsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Amanda Arvidsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Amanda Arvidsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 397 omdömen med ett betyg på 4.8. Amanda Arvidsson har haft 124 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

397 omdömen om Amanda Arvidsson

Sedan starten hos Reco 2019
Patrik L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Kasernhöjden

Seriöst och kunnigt bemötande genom hela processen.

Jonathan L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Haga

Fantastiskt bemötande! Förklarade processen på ett bra och tydligt sätt och var från dag 1 väldigt informativ om planen framåt.

Linus S
Yttre Hamn (kanikenäsholmen)

Amanda har varit professionell, lyhörd och engagerad genom hela köpprocessen. Hon höll oss uppdaterade och fanns alltid tillgänglig för våra frågor. Vi kände oss trygga från start till mål och kan varmt rekommendera henne.

Irma B
Tingvallastaden

Riktigt bra mäklare! Engagerad, lätt att nå och höll mig uppdaterad under hela processen. Försäljningen gick över förväntan och allt kändes både tryggt och smidigt. Rekommenderar!

Irma B
Yttre Hamn (kanikenäsholmen)

Supernöjd med hela processen! Amanda är engagerad, proffsig och alltid tillgänglig när jag har frågor. Rekommenderas varmt!

Victoria N
Kartberget

Otroligt engagerad och positiv mäklare! Känns som Amanda har gjort allt, sitt bästa och lagt ner massa tid för att hjälpa oss med lägenhetsförsäljningen. Genuin, trevlig och tillmötesgående. Hon är en stjärna på att hålla kontakt och informera om läget/ny information. Kan varmt rekommendera Amanda!

Ludvig S
Kasernhöjden

Trevlig, proffesionell och lätt att ha att göra med. Rekommenderar starkt!

Emma F
Gruvlyckan

Redan vid första mötet fick vi ett otroligt proffsigt och trevligt intryck av Amanda. Hon skötte försäljningen av lägenheten smidigt och enkelt, samt gav bra tips. Rekommenderar Amanda till alla som ska sälja lägenhet

Jennifer G
Norrstrand

Amanda är en väldigt trevlig och professionell mäklare. Hade ett enormt driv i säljandet av min lägenhet, vilket uppskattas!

Yeo D
Centrum

Amanda Arvidsson är en mycket engagerad mäklare som hjälpte oss att sälja vår lägenhet. Marknaden har varit något trög men till slut fick vi ett bra avslut och en försäljning där båda parter blev nöjda.