Lugn och trygg! Har svarat bra på alla våra frågor och tagit reda på allt vi behövt! Smidig kommunikation.
Kristin Bryntesson
Kristin Bryntesson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
.Kristin Bryntesson har varit registrerad mäklare sedan 2016-03. Kristin Bryntesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 136 omdömen med ett betyg på 4.9. Kristin Bryntesson har haft 3 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
136 omdömen om Kristin Bryntesson
Varmaste tack Hanna! Så fint att veta att ni känner er välinformerade. Önskar er en god jul så ses vi 2025!
Effektivt och bra komminikarion. Att man hela tiden fick veta vad som var på gång.
Fint att veta att du känt dig välinformerad, Ninni! Tack för ett bra samarbete, ser fram emot att knyta ihop även de sista detaljerna inför överlämningen. Ha en fin dag!
Kristin är väldigt tydlig och det är ordning och reda hela vägen. Hon är kompetent och mycket proffsig. Att lägga affären i hennes händer känns tryggt. Dessutom är Kristin alltid glad och jättetrevlig. Enligt mej är hon den bästa mäklare man kan ha.
Tusen tack för det fina omdömet Susanne. En fröjd att få hjälpa dig med försäljningen. Mål väl tills vi ses igen!
Bra och pedagogisk. Super nöjd.
Så roligt att höra, tack så mycket! Ser fram emot att ses snart igen när ni ska få nycklarna till ert nya hus.
Väldigt bra och trevligt bemötande. Lätt att få kontakt med när jag hade frågor.
Så glad att få höra att du är nöjd Tor! Stort tack för förtroendet att hjälpa dig med husförsäljningen.
Snabb och lätt att arbeta med. Tydlig, professionell men även personlig och trevlig.
Tusen tack för omdömet och förtroendet att hjälpa er med försäljningen!
Kristin är vi väldigt nöjda med. Har inget att klaga på. Lugn och alltid trevlig
Roligt att höra att ni är nöjda med mig och tjänsten! Stort tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Allt gott!
Lätt att ha att göra med, påläst och tillgänglig.
Varmt tack för den fina responsen Sonja. Varit ett nöje att jobba med dig!
Första mötet blev så bra, fick ett stort förtroende för henne. Vi hade innan disk om vi skulle ta den mäklarfirman vi köpte huset av men det gjorde vi inte efter mötet med henne. Det är alltid lite oro o funderingar när man tar beslutet att sälja men det avtog i kontakten med henne o hon bemötte oss o förstod hur vi tänkte o gav oss jättebra info. Hon är en jättefin person, trevlig, lugn o kunnig. All kontakt har varit enastående. Jättenöjd med träffen då vi skulle skriva kontrakt på försäljningen, priset för huset o hennes...
Vad glad jag blir att läsa era fina ord! Det har varit så roligt att vara en del av er försäljningsprocess och få visa ert mysiga hus för framtida ägare. Jag hoppas ni också kommer stortrivas i er nya bostad. Ha en riktigt go vecka!
Otroligt proffsig och omtänksam genom hela säljprocessen! Hon förstod vår situation, anpassade sitt säljande och bemötte oss på ett sätt som gjorde en stressig säljprocess till en härlig upplevelse! Rekommenderar starkt Kristin!
Stort tack för dina fina ord Sanna! Det har varit så roligt att få jobba med er och ni har gjort ett fantastiskt arbete med förberedelser som gjorde det så smidigt. Ha en härlig dag!