Amanda Arvidsson

Amanda Arvidsson

Amanda Arvidsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Amanda Arvidsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Amanda Arvidsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 378 omdömen med ett betyg på 4.8. Amanda Arvidsson har haft 123 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

378 omdömen om Amanda Arvidsson

Sedan starten hos Reco 2019
Matilda D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Haga

Amanda är tillmötesgående, transparent och har tydlig kommunikation. Har varit ett bra stöd under hela processen, vilket gjort att man känner sig trygg. Rekommenderar Amanda vid både köp- och säljprocessen

Filip L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Haga

Gav ett väldigt seriöst intryck! Trevlig och snabba svar, kan varmt rekommendera

Alma E
Haga

Vi blev bemötta väldigt bra och det kändes mycket tryggt! Rekommenderar starkt.

Julia E
Klara

Jag är så himla glad att jag valde just Amanda som mäklare för att sälja min lägenhet. Jag kände mig väldigt trygg under hela processen och kände mig hörd gällande mina tankar om allt. Amanda är transparent mot både säljare och köpare och jag upplever henne som väldigt kommunikativ och ärlig, vilket uppskattas i en stor affär som kan innehålla mycket nerver. Rekommenderar verkligen Amanda som mäklare, hade valt henne vid varje försäljning!

Sebastian S
Rud

Amanda har varit driven, engagerad och mycket tillmötesgående under hela försäljningsprocessen. Har inget annat än lovord för henne som mäklare.

Agneta S
Norrstrand

Amanda är en varm, social och kompetent mäklare. Hon har stort tålamod med oss som kund. Allt var professionellt från början till slut.

Eva Christina A
Norrstrand

Allt har fungerat toppen med Amanda, och vi kan ge de bästa rekommendationerna.

Hana S
Bryggudden

Trevlig, tillmötesgående och effektiv mäklare!

Agneta K
Bryggudden

Mycket bra och trevligt bemötande. Bra information både före, under och efter processen. Omtänksam!

Ulrika S
Bryggudden

Amanda har härlig energi och höll mig uppdaterad hela vägen.