Haidar Thamer

Haidar Thamer

Haidar Thamer är mäklare på Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Haidar Thamer har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Haidar Thamer har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 168 omdömen med ett betyg på 4.7. Haidar Thamer har haft 21 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

168 omdömen om Haidar Thamer

Sedan starten hos Reco 2018
Kristina B
Köpte sitt hus med hjälp av Haidar Thamer en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Bra och snabb återkoppling när jag lagt mitt bud. Kontraktsskrivningen fungerade också mycket bra.

Jimmy P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Haidar Thamer en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Djulö Backar

Haidar skötte sig exemplariskt från start till mål. Professionellt på alla punkter, rekommenderas start! :)

Kristina E

Bra, snabbt svara och svar på frågor vi hade.

Felipe Alexander R
Fållökna

Vi hade förmånen att ha Haidar Thamer som mäklare vid köpet av vår fastighet, och jag kan med glädje säga att han överträffade alla våra förväntningar. Från första kontakten blev vi bemötta med en professionalism och ett engagemang som omedelbart gav oss förtroende för honom. Haidar var alltid tillgänglig, snabb på att återkoppla, och visade genuint intresse för våra behov och önskemål. Vi hade höga förväntningar på att processen skulle vara smidig och transparent, och Haidar levererade precis det. Han var tydlig och...

Johan L

Trevlig, mjuk, saklig okrånglig

Jelena B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Haidar Thamer en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Haider är professionell i sitt jobb. Jag är tacksam för de snabba svar och råd han gav mig. Han är mycket vänlig och varm rekommendation till honom!

Henrik Mårten K
Sålde sitt hus med hjälp av Haidar Thamer en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Extremt trevlig och lyhörd mäklare, tvekar inte att säga ”obekväma sanningar” vilket skapar förtroende både hos säljare och köpare!

Jessica K

Haidar gav ingav omedelbart förtroende och vi klickade även som personer. Han har genom hela processen varit lyhörd för våra behov samtidigt som han genom sin expertis guidat oss genom diverse val. Haidar har varit tillgänglig och alltid återkopplat när han sagt att han ska. Vi ger Haidar våra bästa rekommendationer!

Teppo P

Engagerad och professionellt, Haidar var alltid tillgänglig när det behövdes och aktiv när det krävdes.

Ronja Å

Allmänt rörig, dålig koll på objektet. Lätt tillgänglig på telefon, hjälpsam.