Sabina Bjurhem

Sabina Bjurhem

Sabina Bjurhem är mäklare på Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Sabina Bjurhem har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Sabina Bjurhem har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.8. Sabina Bjurhem har haft 17 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

113 omdömen om Sabina Bjurhem

Sedan starten hos Reco 2021
Kerstin Margareta S
Sålde sitt hus med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Landsbygd Flen

Jag upplevde Sabina som en mycket vänlig och kunnig person, kan inte tänka mig en bättre mäklare.

Stort tack för de fina orden 😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Astrid Marianne S
Vadsbro

Sabina has been very helpful and professional during the sale of my property. Many thanks. Marianne Shlackman

Svar från Sabina Bjurhem

Thank you very much Marianne for your nice review. Best regards Sabina Fastighetsbyrån

Margareta L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Norr

Mycket trevlig och lättsam allt fungerade som det ska

Tack så mycket Margareta😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Oskar J
Köpte sitt hus med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Björkvik

Trevlig och tydlig. Väldigt hjälpsam vid både visning och köp.

Tack snälla Oskar för det fina omdömet 😊. Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Tommy Jan Roman S
Nybble/Villastan

Bra bemötande och trevlig. Rak på sak, gick fort med våran försäljning.

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Tommy för fint omdöme och att jag fick hjälpa er med eran försäljning 😊. Mvh Sabina

Ariada M
Nybble/Villastan

Mäklaren Sabina har bemõtt oss på ett professionellt samt etisk sätt. Vi ville köpa ett litet hus som skulle reporeras och var inte förbereda att slås med andra köpare för priset så det hade vart som vi har trott. Mäklaren Sabina var mycket trevlligt person som har lyssnat, gett råd, svarat på frågor. Vid kõpet av bostaden på Solstugevägen 3, har vi upplevt bara goda och positiva upplevelser och ska rekommendera mäklaren Sabina till andra.

Tack snälla Ariada för så fint omdöme 😊. Mvh Sabina

Sven S
Landsbygd Flen

Sabina Bjurholm är en mäklare som översteg alla mina förväntningar. Hon är professionell, alltid positiv, glad och vänlig. Jag kan inte tänka mig en lämpligare person som mäklare!

Svar från Sabina Bjurhem

Stort tack för så fina ord Sven och stort tack för att jag fick hjälpa er med försäljningen 😊. Mvh Sabina

Inger N
Björkvik

Sabina är en jättetrevlig mäklare glad o å positiv tjej o ger alla oupplysningar man vill ha

Tack snälla Inger för så fint skrivet 😊Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Sandra S
Söder

Vi är jättenöjda! Alltid på glatt humör! Skojade och va personlig. Alltid snabba svar!

Tack snälla Sandra för så fint omdömet😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Anita T
Läppe

Trevligt bemötande och gott samarbete.

Svar från Sabina Bjurhem

Tack Anita för att jag fick hjälpa dig med försäljningen😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån