Sabina Bjurhem

Sabina Bjurhem

Sabina Bjurhem är mäklare på Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Sabina Bjurhem har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Sabina Bjurhem har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.8. Sabina Bjurhem har haft 18 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

118 omdömen om Sabina Bjurhem

Sedan starten hos Reco 2021
Predrag K
Köpte sitt hus med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Valla

Jag jätte nöjda med Sabina ,hic alla information faktiskt tror jag varit jobbigt på grund det är första gången köper hus. Jätte tacksam för allt.

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Predrag för det fina omdömet. Du har inte alls varit jobbig, det har varit jätteroligt att få hjälpa dig med husköpet 😊Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Ulla Maria L
Sålde sitt hus med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Orrö

Vi blev alltid bemötta på ett trevligt och kompetent sätt. Sabina levde helt upp till våra förväntningar . Sabina är en erfaren och proffsig mäklare som jobbade hårt för att gå i mål med vår försäljning trots det tuffa läget. Vi är helnöjda. 👍🌺

Svar från Sabina Bjurhem

Stort tack Ulla för dina fina ord. Det har varit så roligt att få hjälpa er med försäljningen av erat hus😊 Mvh Sabina Fastigehtsbyrån

Christina Anne Sofia J
Valla

Sabina har ingett stort förtroende och trygghet för mig som säljare under hela tiden från första kontakten till att fastigheten såldes. Det har varit smidigt att få kontakt med Sabina om jag haft någon fråga och jag har uppskattat hennes engagemang och positiva energi.

Tack snälla Christina för dina fina ord 😊Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Åza J
Valla

Snabb, kommunikativ och tydlig. Har visat flera objekt i varierad standard och beskrivit dem på ett realistiskt vis utan att upplevas för säljinriktad. Förtroendeingivande. Lyssnar in frågor och förklarar bra.

Stort tack Åza för ditt fina omdöme😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Ida I
Vadsbro

Sabina har varit väldigt hjälpsam genom hela processen i köpet av vårt fritidshus.

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Ida för ditt fina omdöme. Önskar er all lycka med erat fina torp 😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Kerstin Margareta S
Landsbygd Flen

Jag upplevde Sabina som en mycket vänlig och kunnig person, kan inte tänka mig en bättre mäklare.

Stort tack för de fina orden 😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Astrid Marianne S
Vadsbro

Sabina has been very helpful and professional during the sale of my property. Many thanks. Marianne Shlackman

Svar från Sabina Bjurhem

Thank you very much Marianne for your nice review. Best regards Sabina Fastighetsbyrån

Margareta L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Norr

Mycket trevlig och lättsam allt fungerade som det ska

Tack så mycket Margareta😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Oskar J
Björkvik

Trevlig och tydlig. Väldigt hjälpsam vid både visning och köp.

Tack snälla Oskar för det fina omdömet 😊. Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Tommy Jan Roman S
Nybble/Villastan

Bra bemötande och trevlig. Rak på sak, gick fort med våran försäljning.

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Tommy för fint omdöme och att jag fick hjälpa er med eran försäljning 😊. Mvh Sabina