Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

• BadgeElevenYears
1 680
4.8
Ring 0150-163 00 Dela

Välkommen till Fastighetsbyrån i Katrineholm & Vingåker! Här är vi ett gäng positiva fastighetsmäklare med mycket kämpaglöd som drivs av att hjälpa dig till en trygg och bra fastighetsaffär. Oavsett om du vill köpa eller sälja och oavsett vilken typ av fastighet det gäller finns vi för dig genom hela processen. Vi har tillgång...

1680 omdömen om Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Sedan starten hos Reco 2013

Lena G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Fager en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Centralt

Jag är mycket nöjd med min mäklare!

Susanne H
Köpte sitt hus med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Sabina gav ett väldigt bra bemötande genom att vara trevlig, positiv, flexibel och snabb i kontakterna med henne. Jag kommer att rekommendera henne till vänner och bekanta som funderar på att sälja eller köpa en bostad. Hon gav ett mycket professionellt intryck!

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Susanne för så fint omdöme. Hoppas du kommer att trivas i huset. Mvh Sabina Fastighetsbyrån😊

Frida Ulla Elisabeth S
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Fager en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Väster

Johan ger ett professionellt intryck och är samtidigt trevlig och familjär. Han är engagerad och hittade köpare utan att vi ens behövde få ut en annons. En snabb och smidig affär som känns mycket bra!

Amanda G
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Fager en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Väster

Trevlig och saklig mäklare som bemötte oss på ett väldigt bra sätt! Mycket bra kommunikation. Han har varit tillgänglig för frågor och funderingar som uppkommit och gett oss bra och snabb återkoppling, trots att det varit helg eller kväll. Överlag är vi mycket nöjda med vår mäklare vid köpet av vårat nya hus.

Marlene B
Uddens Fritidsområde

Sabina har varit mycket lätt att samarbeta med. Hon engagerar sig i de frågor man har och är lätt att få kontakt med.

Stort tack Marlene för ditt omdöme 😊Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Emil T
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Öjdahl en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Öster

Punktlig och duktig! Återkopplar och man känner sig trygg.

Tilde H
Sågmon

Sabina är trevlig och göra allt noga och tydligt. Hon har gett oss många uppdateringar om huset vid budgivningen. Hon har även vart duktig på att följa upp information som efterfrågats. Vi tycker allt fungerar bra

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Tilde för så fint omdöme. Stort lycka till med nya huset😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Karl Ronny K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lill Johannisson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Kompetent trevligt bemötande. Nöjd med helheten. Mvh-Ronny

Ulf N
Uddens Fritidsområde

Trevligt och kunnigt bemötande, skapar förtroende.

Tack Ulf för ditt fina omdöme 😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Andreas B
Köpte sitt hus med hjälp av Gunnar Malmkvist en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Sköldinge

En väldigt bra mäklare helt enkelt!

Tina Mariana N
Köpte sitt hus med hjälp av Lill Johannisson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Professionell och mycket trevlig

Tilda S
Söder

Lill är en superbra mäklare! Flexibel, lyhörd och otroligt serviceinriktad.

Anita Kristina E
Vingåker

Mycket bra bemötande , lugn sansad, försökte att hitta lösningar för både köpare o säljare.Johan är en mycket bra o kunnig mäklare.

Eva Carina A
Sålde sitt hus med hjälp av Lill Johannisson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Julita

Lill är mycket pedagogisk och tydlig, vilket vi som oerfarna säljare verkligen har uppskattat. Dessutom är hon väldigt trevlig, snabb och korrekt med all kommunikation. Vi är så glada att det var just Lill som hjälpte oss att både sälja vårt hus och köpa ett nytt boende.

Jennie Elisabet W
Björkvik

Jag är mycket nöjd med min mäklare! Hon var trevlig, professionell och pålitlig genom hela processen. Kommunikationen var smidig, och hon svarade alltid snabbt på mina frågor. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från start till mål. Rekommenderas varmt!”

Christer W
Hälleforsnäs

Bra affär gick snabbt å smidigt. Fick den hjälp jag behövde.

Tack Christer för fint omdömme. Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Anneli S
Julita

Johan är målinriktad, lyhörd och engagerad. Vi har känt oss trygga med honom som mäklare och är mycket nöjda med försäljningen. Johan rekommenderas varmt!

Johannes W
Vingåker

Kan verkligen rekommendera Gunnar som mäklare. Lyhörd och väldigt kunnig. Från första kontakt vid visning till husköp har det känts väldigt bra. Ingen stress eller press.

Håkan L
Hjälmsätters Fritidshusområde

Johan har varit mycket lätt att kommunicera med och vi har haft en mkt bra dialog under hela resan. Han har lyssnat på oss och våra tankar och funderingar och gett oss goda råd. Vi kan varmt rekommendera honom till andra!

Stefan Nils Gustav B
Sålde sitt hus med hjälp av Gunnar Malmkvist en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Vingåker

Kan inte vara bättre,vi är jättenöjda

Ulrica B
Hjälmsätters Fritidshusområde

En mäklare som jag varmt rekommenderar. Hon svarade snabbt på alla frågor och enligt mig hade hon en bra balans mellan säljare och köpare vilket var till stor hjälp så att köpet kunde genomföras.

Kristin V
Hjälmsätters Fritidshusområde

Väldigt vänlig och kändes som han ville både oss köpare och säljarnas bästa.

Andreas B
Vingåker

Väldigt proffesionell och kunnig mäklare

Brita S
Köpte sitt hus med hjälp av Haidar Thamer en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Malmköping

Tillmötesgående. Trevlig. Han har varit på säljarnas sida. Precis som det ska vara. Bra genomgång inför påskrivning.

Birgitta S
Vingåker

Trevlig saklig bra åter koppling

Linnea J
Vingåker

Mycket väl bemötta, levde upp till våra förväntningar och skötte affären på ett snyggt sätt. Rekommenderas varmt!

Marie-Louise Monnet F
Bie

Gunnar har haft ett behagligt, öppet och trevligt sätt att möta oss när vi har träffats för att diskutera allehanda frågor i samband med vår försäljning. Han har alltid ringt tillbaka snabbt när vi har sökt honom på telefon. Marknaden var synnerligen svår när vi hade vårt hus till salu, med många visningar och få intressenter. Men Gunnar var optimistisk och försökte peppa oss att inte förlora hoppet. Och till sist lyckades det i alla fall. Tack Gunnar för all hjälp.

Mattias S
Valla

Trevlig som attans, proffsig och så lyckades han genomföra båda affärerna galant.

Linus G
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Öjdahl en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Fick snabbt upp kontakten efter att jag visat intresse till bostaden och väldigt informativ gällande köpet och hur jag skulle gå till väga!

Anna L

Vårt samarbete med mäklaren är mycket framgångsrikt, mäklaren förklarar allt bra och ger alltid ett tillförlitligt svar, vi har samarbetat med olika mäklare och bara han verkade professionell. Dessutom är han trevlig, artig och vänlig. Jag kommer definitivt att använda hans tjänster igen. Anna Lesniewska

Hanna E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Fager en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Professionell, bra bemötande, rak och tydlig, engagerad.

Gustav S

Väldigt tillmötesgående och lätt att få kontakt med när det gällde försäljningen av bostaden. Proffsig och kunnig, kan absolut rekommendera Johan som mäklare när du ska sälja din bostad.

Tatjana A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Haidar Thamer en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Brogetorp

Haidar är lyhörd och hjälpsam, ger bra förslag och förbättringsalternativ. Det har varit riktigt bra upplevelse att få träffa en engagerad mäklare. Tusen tack.

Peter K
Öster

Ett bra och tryggt bemötande,med bra information om objektet.

Marco H
Vannala

Mycket professionell och personlig. Så ska en mäklare var. Affären är inte 100 % i hamn, nyckelöverlämning är den 13 januari. Känner mig säkert under hela affären. // Marco

Elvedin D
Väster

Lill var trevlig och hade ett fint bemötande. Det var som det såg ut på bilderna och de var så vi tänkte att det såg ut. Vi blev jätte nöjda hur lägenheten såg ut och vi tyckte om den jättemycket så det blev ett köp och det är vi glada över.

Predrag K
Valla

Jag jätte nöjda med Sabina ,hic alla information faktiskt tror jag varit jobbigt på grund det är första gången köper hus. Jätte tacksam för allt.

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Predrag för det fina omdömet. Du har inte alls varit jobbig, det har varit jätteroligt att få hjälpa dig med husköpet 😊Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Misghna K
Nybble/Villastan

Hans bemötande är bra. Han är duktig och aktiv mäklare.

Soliana M
Nybble/Villastan

Han är duktig och jättetrevlig. Han är tolamåde for att förklara till som dom kommer köpa hus och trevlig mäklaren.

Patrick L
Centralt

Snabbt lätt och smidigt. Känns som att Gunnar har ett stort kontaktnät vilket underlättar när han ska matcha ett objekt med en köpare.

Ulla Maria L
Sålde sitt hus med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Orrö

Vi blev alltid bemötta på ett trevligt och kompetent sätt. Sabina levde helt upp till våra förväntningar . Sabina är en erfaren och proffsig mäklare som jobbade hårt för att gå i mål med vår försäljning trots det tuffa läget. Vi är helnöjda. 👍🌺

Svar från Sabina Bjurhem

Stort tack Ulla för dina fina ord. Det har varit så roligt att få hjälpa er med försäljningen av erat hus😊 Mvh Sabina Fastigehtsbyrån

Christina Anne Sofia J
Valla

Sabina har ingett stort förtroende och trygghet för mig som säljare under hela tiden från första kontakten till att fastigheten såldes. Det har varit smidigt att få kontakt med Sabina om jag haft någon fråga och jag har uppskattat hennes engagemang och positiva energi.

Tack snälla Christina för dina fina ord 😊Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Åza J
Valla

Snabb, kommunikativ och tydlig. Har visat flera objekt i varierad standard och beskrivit dem på ett realistiskt vis utan att upplevas för säljinriktad. Förtroendeingivande. Lyssnar in frågor och förklarar bra.

Stort tack Åza för ditt fina omdöme😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Fredrik S
Köpte sitt hus med hjälp av Carl-Adam Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Flodafors

Bra bemött med enkel och tydlig kommunikation. Tog fram olika förslag enligt våra önskemål och förklarade skillnader mellan dom. Levde upp till mina förväntningar och försökte hitta en lösning som passade alla trots en komplicerad affär då det är flera parter inblandade.

Ida I
Vadsbro

Sabina har varit väldigt hjälpsam genom hela processen i köpet av vårt fritidshus.

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Ida för ditt fina omdöme. Önskar er all lycka med erat fina torp 😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Jens O
Vingåker

Trevlig, bra bemötande, blev en ganska snabb affär så blev inte supermycket kontakt egentligen, var behjälplig att lösa önskemål som till slut gjorde att affären blev av, god förståelse för oro mm för oss första gångs köpare .

Kerstin Margareta S
Landsbygd Flen

Jag upplevde Sabina som en mycket vänlig och kunnig person, kan inte tänka mig en bättre mäklare.

Stort tack för de fina orden 😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån

Selma Ilona L
Katrineholm Lantligt

Gunnar M var sympatisk, vänlig och uppmuntrande/positiv i sitt sätt gentemot mig som säljare (det tog 5 mån att få huset sålt och väldigt få personer på visningarna, och inga besökare på flera visningar vi hade) Var tillgänglig för kontakt när/om jag behövde. Som sagt ställde upp på ett sätt som jag förväntat mig av en mäklare.

Adrian V
Katrineholm Lantligt

Trevligt, bra på att förklara och infomera. Grundlig

Astrid Marianne S
Vadsbro

Sabina has been very helpful and professional during the sale of my property. Many thanks. Marianne Shlackman

Svar från Sabina Bjurhem

Thank you very much Marianne for your nice review. Best regards Sabina Fastighetsbyrån