Trevlig, bra bemötande, blev en ganska snabb affär så blev inte supermycket kontakt egentligen, var behjälplig att lösa önskemål som till slut gjorde att affären blev av, god förståelse för oro mm för oss första gångs köpare .
Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Välkommen till Fastighetsbyrån i Katrineholm & Vingåker! Här är vi ett gäng positiva fastighetsmäklare med mycket kämpaglöd som drivs av att hjälpa dig till en trygg och bra fastighetsaffär. Oavsett om du vill köpa eller sälja och oavsett vilken typ av fastighet det gäller finns vi för dig genom hela processen. Vi har tillgång...
1635 omdömen om Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Sedan starten hos Reco 2013
Jag upplevde Sabina som en mycket vänlig och kunnig person, kan inte tänka mig en bättre mäklare.
Stort tack för de fina orden 😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån
Gunnar M var sympatisk, vänlig och uppmuntrande/positiv i sitt sätt gentemot mig som säljare (det tog 5 mån att få huset sålt och väldigt få personer på visningarna, och inga besökare på flera visningar vi hade) Var tillgänglig för kontakt när/om jag behövde. Som sagt ställde upp på ett sätt som jag förväntat mig av en mäklare.
Trevligt, bra på att förklara och infomera. Grundlig
Sabina has been very helpful and professional during the sale of my property. Many thanks. Marianne Shlackman
Thank you very much Marianne for your nice review. Best regards Sabina Fastighetsbyrån
Proffsigt och kunnigt, men det som förmodligen var helt normalt tidsspann i mäklar världen blev mycket långt för oss då vi inte visste vad som hände mellan fotografering och besiktning fram till visningen. Totalt sett är vi dock mycket nöjda då det blev en snabb affär :-).
Fredrik är väldigt trevlig och har ett bra bemötande till kunderna. Våran förväntning var att få en förhandsvisning, vi kontaktade Fredrik på måndagen och han fixade en visning på torsdagen samma vecka. Detta är något som uppskattades av oss då vi kände ett stort intresse för huset. Vii hade en daglig kommunikation därefter då vi la ett bud till säljarna. Vi ville inte vara med i en budgivning och valde därför att lägga ett bud direkt till säljarna, Fredrik ringde upp och sa att säljarna skulle tänka över helgen och sedan...
Mycket trevlig och lättsam allt fungerade som det ska
Tack så mycket Margareta😊 Mvh Sabina Fastighetsbyrån
Trevlig och tydlig. Väldigt hjälpsam vid både visning och köp.
Tack snälla Oskar för det fina omdömet 😊. Mvh Sabina Fastighetsbyrån
Fredrik är väldigt trevlig och tar emot än väldigt bra! Han förklarar så att man förstår och man får svar på det man vill veta
Trevlig, kunnig och engagerad!
Vilket proffs! En fantastisk mäklare som aldrig ger upp! Hon står vid din sida till 100% Har gjort tre tidigare affärer med henne och gör gärna fler i framtiden.
Professionell, trevlig, kunnig, går lätt att få tag i, svarar snabbt på sms och mejl.
Fredrik är en toppenbra mäklare ! Han har ett proffesionellt bemötande. Och han får toppbetyg 10 av 10 .
Bra och snabb återkoppling när jag lagt mitt bud. Kontraktsskrivningen fungerade också mycket bra.
Professionellt och varmt bemötande. Det kändes bra rakt igenom.
Bara gott att säga, allt gått skitbra
Bra bemötande. Kunnig och hjälpsam. Rekommenderas till andra köpare och säljare.
Jag tycker att Johan är en mycket duktig och seriös mäklare. Han är ödmjuk, inlyssnande och kunnig. Han känner av hur vi som säljare vill ha det. Lättsam att ha kontakt med. Han har lyssnat in våra önskemål atom köpare. Han har verkligen gjort allt för att sälja vårt hus. Jag kan verkligen rekommendera honom..
Alltid snabb återkoppling på dom frågor vi hade, från första visningen till köp så tog det tre månader och Johan höll oss alltid uppdaterade på vad som hände. Rekommenderas starkt ! :)
Haidar skötte sig exemplariskt från start till mål. Professionellt på alla punkter, rekommenderas start! :)
Fredrik som mycket trevlig person och en duktig kunnig mäklare som hjälpt oss med vår husförsäljning Granvägen 10 Mellösa som blev en snabb affär. Tack Fredrik / Anneli & Stig Lindström
Rekommenderas varmt, lättsamt samtidigt professionellt.
Johan Fager har utfört sin uppgift bra! Kan varmt rekommendera honom.
Fredrik är lyhörd, tillgänglig och tillmötesgående. Uppfattar honom som engagerad och trevlig att ha att göra med.
Väldigt bra bemötande. Snabb hantering och förtroendeingivande råd från mäklaren.
Vi tyckte att Lill var trevlig och snabb att höra av sig och svarade alltid på våra frågor snabbt. Kunnig och ett proffsigt bemötande. Väldigt nöja radhus ägare.
Bra, snabbt svara och svar på frågor vi hade.
Bra bemötande, information och service. Rekommenderas varmt.
Proffesionellt och personligt bemötande.
Kul är varm och god person som alltid gör sitt yttersta för sina kunder. Är alltid lugn och glad i sitt bemötande.
jättetrevlig.Kunig tillmötesgående Jag är jättenöjd
Mycket trevlig och lyssnande och svarar på det som han vet
Har alltid blivit väl bemött och känt stöd av Lill i de beslut jag behövt tagit. Har fått snabb återkoppling och hjälp när det behövts.
Fredrik är en trevlig som tar hand om sina kunder. Är också mycket kunnig.
Hjälpsam och trevligt bemötande
Vi är mycket nöjda. Johan var lugn saklig förklarade allt ordentligt. Vi fick vara med och tycka till och vi var överens om allt vi kom fram till. Han ringde och talade om när det behövdes tex vid inställda visningar. Kändes som han förklarade för deltagarna på visningarna att det var ett fint omhändertaget hus..
Han är väldigt snäll och tålmodig och svarade tålmodigt och noggrant på alla mina frågor. Han är fantastisk. Tack så jättemycket Johan Fager. Mvh Fatema
Gunnar är mycket trevlig och kunnig. Jag rekommenderar honom varmt!
Lill har varit proffsig och trygg vid visning och genom hela affären.
Trevlig, blev väl bemött. Har gjort ett bra jobb.
Bra bemötande och trevlig. Rak på sak, gick fort med våran försäljning.
Tack snälla Tommy för fint omdöme och att jag fick hjälpa er med eran försäljning 😊. Mvh Sabina
Jag har varit med om både sälj- och köp-process med Carl-Adam. Han är bra på att se till det bästa för båda parter i försäljningen och jag känner mig trygg med honom som mäklare.
En vänlig och tillmötesgående mäklare som ser till att både köpare och säljare känner sig nöjda och trygga genom hela affären.
Mäklaren Sabina har bemõtt oss på ett professionellt samt etisk sätt. Vi ville köpa ett litet hus som skulle reporeras och var inte förbereda att slås med andra köpare för priset så det hade vart som vi har trott. Mäklaren Sabina var mycket trevlligt person som har lyssnat, gett råd, svarat på frågor. Vid kõpet av bostaden på Solstugevägen 3, har vi upplevt bara goda och positiva upplevelser och ska rekommendera mäklaren Sabina till andra.
Tack snälla Ariada för så fint omdöme 😊. Mvh Sabina
Sabina Bjurholm är en mäklare som översteg alla mina förväntningar. Hon är professionell, alltid positiv, glad och vänlig. Jag kan inte tänka mig en lämpligare person som mäklare!
Stort tack för så fina ord Sven och stort tack för att jag fick hjälpa er med försäljningen 😊. Mvh Sabina
Vi har haft förtroende för Johan. Han har hela tiden haft kontakt och uppdaterat om läget. Han håller det han lovar. Lösningsfokuserad.
Allt fungerade väldigt bra! Kan varmt rekommendera Fredrik Öjdal!
Gunnar har varit en mycket bra, trevlig, tillmötesgående och professionell mäklare på alla sätt. Ger honom en OS guldmedalj. Mvh Toivo Orgmets
Vi hade förmånen att ha Haidar Thamer som mäklare vid köpet av vår fastighet, och jag kan med glädje säga att han överträffade alla våra förväntningar. Från första kontakten blev vi bemötta med en professionalism och ett engagemang som omedelbart gav oss förtroende för honom. Haidar var alltid tillgänglig, snabb på att återkoppla, och visade genuint intresse för våra behov och önskemål. Vi hade höga förväntningar på att processen skulle vara smidig och transparent, och Haidar levererade precis det. Han var tydlig och...