Trevlig, kunnig och engagerad!
Lill Johannisson
Lill Johannisson är mäklare på Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
.Lill Johannisson har varit registrerad mäklare sedan 2010-07. Lill Johannisson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-03 och har fått 325 omdömen med ett betyg på 4.7. Lill Johannisson har haft 34 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
325 omdömen om Lill Johannisson
Vilket proffs! En fantastisk mäklare som aldrig ger upp! Hon står vid din sida till 100% Har gjort tre tidigare affärer med henne och gör gärna fler i framtiden.
Professionell, trevlig, kunnig, går lätt att få tag i, svarar snabbt på sms och mejl.
Vi tyckte att Lill var trevlig och snabb att höra av sig och svarade alltid på våra frågor snabbt. Kunnig och ett proffsigt bemötande. Väldigt nöja radhus ägare.
Proffesionellt och personligt bemötande.
Kul är varm och god person som alltid gör sitt yttersta för sina kunder. Är alltid lugn och glad i sitt bemötande.
jättetrevlig.Kunig tillmötesgående Jag är jättenöjd
Har alltid blivit väl bemött och känt stöd av Lill i de beslut jag behövt tagit. Har fått snabb återkoppling och hjälp när det behövts.
Lill har varit proffsig och trygg vid visning och genom hela affären.
Trevlig och professionell. Förklarade bra vid frågor. Ser fram emot när vi avslutar affären.