Susanne Heisterkamp

Susanne Heisterkamp

Susanne Heisterkamp är mäklare på Fastighetsbyrån Kävlinge

Susanne Heisterkamp har varit registrerad mäklare sedan 2013-03. Susanne Heisterkamp har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 123 omdömen med ett betyg på 4.8. Susanne Heisterkamp har haft 27 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

123 omdömen om Susanne Heisterkamp

Sedan starten hos Reco 2018
Annika H
Sålde sitt hus med hjälp av Susanne Heisterkamp en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Löddeköpinge

Susanne är väldigt trevligt, kunnig och lyhörd. Lättillgänglig och snabb på att återkoppla när vi har haft frågor.

Emely S
Köpte sitt hus med hjälp av Susanne Heisterkamp en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Löddeköpinge

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Hon tar sig tid och vi upplever att hon varit en god länk mellan säljare och köpare under hela processen.

Johan A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Susanne Heisterkamp en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Kävlinge Tätort

Susanne är en duktig och påläst mäklare inom vårt område. Det gjorde det lätt att ordna upp planering och försäljningen av min lägenhet. Under processen har hon även varit snabb med feedback och viktiga information. Det gör att man känner sig trygg under hela processen.

Erika B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Susanne Heisterkamp en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Kävlinge Tätort

Susanne gjorde att bostadsaffären gick väldigt smidigt, och var trevlig och proffsig i sitt bemötande.

Maria H
Kävlinge Tätort

Full av energi, trevlig och lätt att prata med. Förklarar processen väl och är bra på att hålla kontakt. Insatt.

Jonas S
Kävlinge Tätort

Trevlig, kunnig, inkännande och förstående. Har bara gott att säga om Susanne.

Nexa B
Kävlinge Tätort

Väldigt trevlig och proffsig. Lyhörd för våra önskemål och engagerade sig väldigt bra vilket ledde till en snabb och smidig försäljning.

Sheetal Reddy A
Kävlinge Tätort

Susanne was extremely prompt in responding to us when we asked her for a private visning. She is friendly, curious and seemed genuinely interested in helping us with the deal. She had a good knowledge of all the aspects of the Radhus and the neighbourhood.

Matts P
Barsebäck

Kunnig, ärlig och gör sitt yttersta för både säljare och köpare. Mycket nöjd!

Anders L
Kävlinge Tätort

Gott bemötande kunnig fick svar på mina frågor dom inte kunde tog hon reda på hade bra dialog hela tiden