Fastighetsbyrån Kävlinge

Fastighetsbyrån Kävlinge

• BadgeTenYears
Ring 046-500 03 Dela

Nu när avstånden hela tiden minskar tack vare bättre kommunikationer och digitalisering befinner sig flera orter i Kävlinge kommun på praktiskt avstånd från större skånska städer som Lund, Malmö och Helsingborg. I kombination med stor tillväxt genom nybyggnation är området verkligen attraktivt för framtiden. Fiska gädda eller...

540 omdömen om Fastighetsbyrån Kävlinge

Sedan starten hos Reco 2015

Caroline A
Kävlinge Tätort

Alltid lika trevlig. Bra kontakt under hela processen. Får mig att känna mig trygg i mitt husköp. Det är 3:e gången vi har Peter som mäklare, 2 gånger som köpare och 1 gång som säljare och vi är så nöjda.

Kerstin Ing-Britt Marianne J
Kävlinge Tätort

Peter har verkligen levt upp till alla mina förväntningar på bästa sätt! Han har ett oerhört gott bemötande och är professionell i sin yrkesroll. Jag är väldigt nöjd!

Mehmet Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Peter Järvelid en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Kävlinge Tätort

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med vår mäklare. Han var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och väldigt professionell genom hela processen. Vi kände oss trygga från första visningen till kontraktsskrivningen. Hans engagemang och erfarenhet gjorde hela bostadsköpet smidigt och stressfritt för oss. Vi rekommenderar honom varmt till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare. Stort tack för all hjälp!

Christer D
Kävlinge Tätort

Bra information hade svar på alla frågor

Mikael R
Kävlinge Tätort

Trevlig och varm person, som man känner sig trygg med. Bra och informativ kommunikation genom hela processen. Påläst och saklig, med glimten i ögat vid utvalda tillfällen.

Mattias R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Peter Järvelid en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Kävlinge Tätort

Otroligt trevlig, kunnig och proffsigt. Hela affären sköttes fläckfritt från start till slut Kan varmt rekommendera Peter

Marie-Louise R

Peter är väldigt professionell, verkligen rätt man för rätt yrke. Kommer försöka hålla i honom i alla våra bostadsköp som kommer framöver, dock har vi köp vårt dröm hus nu och kommer nog stanna ett tag :) Men har bara varma ord om honom och sättet han arbetar på. Man behöver sällan säga vad man vill eller tänker... Han bara vet :) Enbart varma rekommendationer!!

Adam J
Köpte sitt hus med hjälp av Susanne Heisterkamp en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Furulund

Väldigt professionell och vänlig i allt hon gör

Liselott L
Sålde sitt hus med hjälp av Susanne Heisterkamp en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Furulund

Positiv, glad och seriös. Tog sig an vår försäljning med entusiasm, från förberedelse till kontraktskrivning.

Catrine C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Susanne Heisterkamp en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Löddeköpinge

Susanne är rätt person på rätt plats.

Bert D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Susanne Heisterkamp en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Kävlinge Tätort

Mycket professionellt och engagerat. Positiv och engagerad utan att för den skull vara påträngande. Att jag ger Susanne förtroendet att sälja vår villa är det bästa betyg jag kan ge. Kunskapen om en sådan affär är ovärderlig.

Andreas M
Kävlinge Tätort

Vi är otroligt nöjda med Peter Järvelid som mäklare! Hans lugna och professionella bemötande gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Han var alltid snabb med att kommunicera och höll oss informerade från start till mål. Peters kunskap om Kävlinge och hur vi skulle profilera vårt hus för rätt köpare var ovärderlig. Med sin fingertoppskänsla för både säljare och köpare gör han försäljningen smidig och trygg. Vi hade inte tvekat en sekund att anlita honom igen och kan varmt rekommendera honom!

Caroline R
Kävlinge Tätort

Bästa mäklaren! Proffsig och jordnära.

Sofia K
Kävlinge Tätort

Som förstagångsköpare har Peters snabba återkoppling och förmåga att på ett pedagogiskt sätt förklara olika moment vid ett bostadsköp varit mycket betydelsefull. Att Peter hade stor kunskap om området och bostadsrättsföreningen vi köpte vår bostad i bidrog också till en större känsla av trygghet hos oss som köpare.

Nina N
Kävlinge Tätort

Mycket bra service och samarbete!

Emma P
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Rottgardt Arnberg en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Barsebäck

Pålitlig och duktig. Kan sin sak och har haft rätt alla gånger vi tvekat vid olika beslut.

Gustav E
Barsebäck

Trots en utmanande marknad har Robert visat enastående professionalism och engagemang. Roberts kunskap om marknaden, hans förmåga att kommunicera tydligt och hans stöd genom hela processen har varit ovärderlig.

Hanna R
Barsebäck

Kunde inte vara mer nöjd över Roberts insats! Har både köpt och sålt via Robert och det har alltid varit en stor trygghet att ha med honom i processen. Professionell, trevlig, lättillgänglig och som besitter stor kunskap och erfarenhet. Rekommenderar varmt!

JESPER N
Furulund

En otroligt skicklig, seriös och förtroendeingivande mäklare som är mån om affären ska bli bra för alla parter.

Annika J
Kävlinge Tätort

Mycket väl bemött och proffsigt mäklare!👍🏻

Olof L
Löddeköpinge

Mycket bra hjälp får man. Återkoppla snabbt och enkelt

Björn L
Kävlinge Tätort

Han är mycket trevlig och professionell. Kan bara rekommendera honom.

Johanna A
Kävlinge Tätort

Väldigt väl mött. Peter såg till att ha personlig kontakt och visade intresse för mig. Visste svar på samtliga frågor och kändes kunnig och insatt i bostaden.

Henrik L
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Rottgardt Arnberg en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Löddeköpinge Sandskog

Robert har ett bra och professionellt bemötande och hela affären kändes väldigt trygg.

Viktor N
Barsebäck

Robert har varit öppen och transparent under hela försäljningsprocessen. När det funnits frågeställningar så har han varit kontaktbar och gett bra återkoppling. Vi har varit väldigt nöjda med hans arbete som upplevs seriöst och proffsigt

Martin H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Rottgardt Arnberg en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Kävlinge Tätort

Professionell hantering rakt igenom. Uppenbart erfaren och kunnig. Vi är helnöjda!

Annika H
Löddeköpinge

Susanne är väldigt trevligt, kunnig och lyhörd. Lättillgänglig och snabb på att återkoppla när vi har haft frågor.

Emely S
Löddeköpinge

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Hon tar sig tid och vi upplever att hon varit en god länk mellan säljare och köpare under hela processen.

Johan A
Kävlinge Tätort

Susanne är en duktig och påläst mäklare inom vårt område. Det gjorde det lätt att ordna upp planering och försäljningen av min lägenhet. Under processen har hon även varit snabb med feedback och viktiga information. Det gör att man känner sig trygg under hela processen.

Erika B
Kävlinge Tätort

Susanne gjorde att bostadsaffären gick väldigt smidigt, och var trevlig och proffsig i sitt bemötande.

Maria H
Kävlinge Tätort

Full av energi, trevlig och lätt att prata med. Förklarar processen väl och är bra på att hålla kontakt. Insatt.

Jonas S
Kävlinge Tätort

Trevlig, kunnig, inkännande och förstående. Har bara gott att säga om Susanne.

Revan M
Furulund

Peter är professionell, kunnig och har ett otroligt driv. Han har visat ett stort engagemang genom hela försäljningen och var alltid lättillgänglig vid minsta fundering. vi är supernöjda att köpa av Peter. Rekommenderas varmt!

Svend Aage B

Trevlig ,förstående,empatisk, kunnig.

Nexa B
Kävlinge Tätort

Väldigt trevlig och proffsig. Lyhörd för våra önskemål och engagerade sig väldigt bra vilket ledde till en snabb och smidig försäljning.

Marielle P
Kävlinge Tätort

Mycket trevlig, kunnig och tar sig tid!

Sheetal Reddy A
Kävlinge Tätort

Susanne was extremely prompt in responding to us when we asked her for a private visning. She is friendly, curious and seemed genuinely interested in helping us with the deal. She had a good knowledge of all the aspects of the Radhus and the neighbourhood.

Viveka N
Kävlinge Tätort

Peter var väldigt trevlig och lätt att få kontakt med. Han höll oss i loopen hela processen och var tydlig i sin kommunikation.

Inger S
Kävlinge Tätort

Ett trevligt bemötande och en snab och bra handläggning höll oss uppdaterade under hela försäljningstiden kan verkligen rekommendera honom . Mvh Inger och Tommy Svensson

Ronny A
Kävlinge Tätort

Trevlig. Smidig. Professionell. Tar sig tid att förklara händelseförloppen.

Tintin A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Rottgardt Arnberg en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Kävlinge Tätort

Klar och tydlig och trevlig. Har inget att klaga på.

Emelie K
Löddeköpinge

. Super bra service och tillmötesgående. Alltid tillgänglig för frågor eller funderingar vilket gör att man känner sig trygg som kund.

Jenny H
Kävlinge Tätort

Trevligt bemötande och gav bra vägledning i vårt köp och försäljning

Matts P
Barsebäck

Kunnig, ärlig och gör sitt yttersta för både säljare och köpare. Mycket nöjd!

Elin K
Kävlinge Tätort

Profetionellt bemötande genom hela försäljningen. Försäljningen gick mycket smidigt tack vare engagemanget av Robert. Jag är verkligen nöjd!

Anders L
Kävlinge Tätort

Gott bemötande kunnig fick svar på mina frågor dom inte kunde tog hon reda på hade bra dialog hela tiden

Anna Kerstin N
Furulund

Mycket trevligt bemötande, lyhörd för våra önskemål. Bra och saklig information om vad som gäller. Vi är mycket nöjda!

Oliver L
Hofterup

Proffsig, lugn, kunnig och mycket trevlig!

Anne-Marie W
Kävlinge Tätort

Vi fick ett varmt och glatt mottagande av Susanne när vi kom till Floravägen 47 K. Svarade gärna på frågor man hade under visningen. Upplevde Susanne som öppen, glad och hjälpsam.

Johanna L
Kävlinge Tätort

Vi som köpare fick ett jättebra första intryck av Peter och lägenheten på första visningen, vilket också fortsatte genom hela processen, Vi är helt nya i det här med att köpa lägenhet men Peter har väglett oss på bästa sett genom allt, Alltid tillgänglig och gav oss alltid informationen snabbt så vi kände och trygga i allt som skulle hända! En mäklare vi verkligen rekommenderar!