Mycket gjorde han bra dock kändes han ibland lite oengagerad pga han inte hörde av sig som jag förväntade mig.
Kenan Ibishi
Kenan Ibishi är mäklare på Fastighetsbyrån Kungälv
.Kenan Ibishi har varit registrerad mäklare sedan 2021-08. Kenan Ibishi har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-12 och har fått 76 omdömen med ett betyg på 4.6. Kenan Ibishi har haft 48 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
76 omdömen om Kenan Ibishi
Tycker att Kenan gjorde ett jättebra jobb. Vi fick ett bra intryck redan från första träffen. Seriös och trevlig
Vi hade en väldigt snabb process, men Kenan var mycket tillmötesgående med att hitta tider och lösningar för att stänga affären. Han var också tydlig med skyldigheter och rättigheter.
Kenan hanterade vårt köp både smidigt, flexibelt och också med noggrannheten och professionalism
Han var realistisk och ärlig i sitt tänkande kring bostaden. Lätt att nå.
En trevlig mäklare kunnig nogrann och säker och vi fick gott om tid att läsa om lägenheten och alla handlingarna därtill. Han var lätt att nå på telefon vi rekomderar honom. Mvh Ingemar och Aina
Jag ble bemött på ett bra sätt Dialogen var god och servicenivån hög. Kenan hanterade försäljningsprocessen bra och var alltid tillgänglig och trevlig. Jag uppfattade att han verkligen ansträngde sig för att få till en bra affär i en svår marknad. Jag kommer att rekommandera Kenan till andra i min situation.
Fick mycket bra hjälp med det mesta.
Sålde min lägenhet via Fastighetsbyrån Kungälv och Kenan Ibishi var min mäklare. Rekomenderar både Kenan och Fastighetsbyrån för en smidig affär. Väldigt bra service och pålitlig person. Rekommenderar Kenan stort!
Vänlig, tillmötesgående, snabb Lätt att få kontakt med Kanske något för positiv mot potentiell köpare, som visat tendens till att inte kunna fullfölja köpet av min lägenhet