Engagerad, trevlig och hjälpsam
Ted Gustafsson
Ted Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungälv
.Ted Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Ted Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.8. Ted Gustafsson har haft 24 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
61 omdömen om Ted Gustafsson
Tack för förtroendet! Köper du inte lägenheten vi pratade om häromdagen kan du alltid ringa för mer tips även nu när du ska köpa ny bostad!
Vi fick fantastiskt fin hjälp när vi sålde vårt hus. Ted är pedagogiskt & hjälpsam och vi kan varmt rekommendera honom.
Stort tack! Jag glädjer mig åt att vi fick till en snabb & smidig affär enligt era önskemål!
Ted är en riktig stjärna! Han har gjort mer än jag någonsin kunnat förvänta mig av en mäklare och varit både professionell och lätt att ha att göra med. Med sin vänliga och engagerade inställning gjorde han hela processen smidig för mig som säljare. Jag kan varmt rekommendera att anlita Ted som mäklare – du kommer inte bli besviken!
Stort tack för ditt fina omdöme! Glad att kunna hjälpa er hitta köpare till ert fina hus & önskar er stort lycka till med allt i framtiden!
Hjälpsam, tålmodig och mycket trevlig. Vi rekommenderar varmt Ted om du ska sälja din bostad.
Tack! Hoppas att ni kommer att trivas i lägenheten i Kode!
Ted var bra på att hålla kontakt och informera. Det tog lång tid att sälja och vi fick mindre betalt än förväntat. Men det väl marknaden som inte var med oss.
Tack! Jag hoppas att ni nu kan blicka framåt att slappna av i nya lägenheten!
Trevlig i sitt bemötande och kunnig. Lugn och trygg i sin personlighet. Engagerad och nyfiken om vårt liv och planer med huset. Skulle rekommendera!
Tack för din fina rekommendation! Jag hoppas att ni kommer att trivas och att era planer med huset blir som ni tänkt er, lycka till!
Trevlig och professionell, kändes väldigt tryggt att köpa via honom.
Stort tack! Lycka till i ert nya hus i Kode!
Jag tycker att Ted har varit väldigt professionell under affären. Han har hjälpt till med alla frågor och problem som har dykt upp på ett snabbt och effektivt sätt.
Tack Victor! Stort lycka till med renoveringen, jag hoppas att du kommer att trivas!
Mäklaren som som jag har varit i kontakt med, har varit alldeles förträffligt.
Stort tack & välkommen till Kungälvs kommun!
Ted är en lyhörd och tillmötesgående mäklare. Han lyssnade på oss som spekulanter och förstod våra behov. Jag kan varmt rekommendera Ted
Stort tack! Jag hoppas att både ni och barnen kommer att trivas vid Duvesjön!