Patrik Fischer hjälpte oss att sälja vår trea på Kungsholmen, och vi kunde inte vara mer nöjda. Patrik är en mycket kompetent mäklare som skötte hela processen på ett ytterst professionellt sätt. Hans arbete inkluderade en genomtänkt lista med potentiella köpare, skickliga avvägningar under hela försäljningsprocessen och ett utmärkt slutresultat. Vi uppskattade särskilt att han höll fast vid en hög ambitionsnivå avseende värderingen, trots en något avvaktande start på processen. Våra funderingar på att acceptera ett...
Patrik Fischer
Patrik Fischer är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen
.Patrik Fischer har varit registrerad mäklare sedan 2016-01. Patrik Fischer har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 348 omdömen med ett betyg på 4.8. Patrik Fischer har haft 62 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
348 omdömen om Patrik Fischer
Enkelt, smidigt och tydligt. Inga konstigheter
Tydlig kommunikation och snabb svar vid frågor inför köpet. Kände att han både var mån om säljaren och köparens upplevelse i det viktiga bostadsköpet. Kan absolut rekommendera Patrik!
Patrik är kunnig, inlyssnande och enkel att samarbeta med!
Patrik var toppen under hela köpprocessen, från början till slut. Alltid tillgänglig och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera!
Patrik gav allt, och lite till, för att ordna den bästa försäljningen. Han stöttade och guidade oss genom hela processen.
Patrik was great. He kept in close contact with us throughout the process and helped reach a deal that we were happy with in terms of price and timing for move in.
Inför försäljningen av vår lägenheten träffade jag ett antal mäklare som fokuserade på Kungsholmen och kände att Patrik var den som var mest detalj-insatt kring större lägenheter på Kungsholmen. Vi sålde vår lägenhet "under hand" vilket var en smidig process som gick väldigt snabbt när vi "tryckte på knappen". Patrik skötte allting på ett mycket bra sätt. jag kan varmt rekommendera honom som mäklare mvh / Niclas
Patrik gav ett väldigt bra intryck direkt. Han lyssnade på våra behov och visade ett stort engagemang för att få vår lägenhet såld till det pris vi önskat. Vi kan verkligen rekommendera Patrik!
Mycket kunnig och pållitlig. Han levererar. Vi ger honom våra starkaste rekomendationer.