Johanna Lundell

Johanna Lundell

Johanna Lundell är mäklare på Fastighetsbyrån Lidköping

Johanna Lundell har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Johanna Lundell har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 192 omdömen med ett betyg på 4.7. Johanna Lundell har haft 44 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att träffa olika människor och att hitta lösningar som passar dig i din situation.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag engagerar mig lika mycket i varje enskild affär och lovar att göra mitt allra bästa för att det ska bli så bra resultat som möjligt. Ingen fråga är för liten för att lösas och jag återkopplar kontinuerligt till alla kunder - säljare som köpare.

Vad gör du helst på fritiden?
Umgås med vänner, leker med barnen, tränar på Friskis & Svettis och bakar.

Vad vet vi inte om dig?
Paddlar kajak i Vänern lite då och då.

2023-11 - 2024-10

192 omdömen om Johanna Lundell

Sedan starten hos Reco 2014
Stefan K
Lidköping Väster - Landsbygd

Saklig och kundorienterad. Vänligt bemötande

Åsa A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Gamla Staden

Allt har fungerat bra, vi är nöjda!

Camilla P
Källby

Tillmötesgående och flexibel utifrån uppdraget.

Haris R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Gamla Staden

Tycker att Johanna var en angagerad och tillmötesgående, har ganska goda kunskaper vad det gäller bostadsmarkande för min del det känndes det bra att anlita Johanna. 🙂

Tommy J
Källby

Första gången jag gjort fastighetsköp via mäklare. Johanna var hjälpsam med alla frågor vi ställde, jättenöjd och kan verkligen rekommendera henne som mäklare både som köpare och säljare.

Josefin A
Nya Staden

Bemötande var vänligt, skickligt och informativt. Johanna var förtroendeingivande och fick god tid att vandra runt och känna sig för i lägenheten och lätt att boka tid med för ny visning och hon hade ett respektfullt sätt och svarade vänligt på alla våra frågor. Hon levde upp till våra förväntningar på en bra mäklare. Allra bäst var att hon inte var överdriven i sin försäljning utan väntade in oss alla.

Peter L
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Gamla Staden

Det har varit lätt att samarbeta med Johanna och hon har visat engagemang vid vår försäljning. Hon har även gett oss bra tips och råd.

Stellan L
Gamla Staden

- Tydlig, klar och ett kompetent uppträdande -God service och snabb återkoppling - Snabb handläggning av en för oss ”stor och viktig” affär

Mohammad M
Gamla Staden

Mäklares bemötande var utmärkt, hon var hjälpsam och mina förväntningar uppfylldes på rätt sätt. Det var min första köp hon förklarat allt vad som gäller när köper lägenhet.mvh /Mohammad

Erica L
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Gamla Staden

Professionell och effektiv. Trevlig!