Mäklaren hade lätt för att ge ett förtroendeskapande intryck. Det kändes som att vi känt varandra länge. Dock blev väl inte priset på lägenheten vad vi hoppat på men det lägger jag främst på den vikande marknaden. Jag är i stort sett mycket nöjd med mäklarens insats och skulle gärna anlita henne igen. Åke Flood
Fastighetsbyrån Lidköping
Vi på Fastighetsbyrån har funnits i Lidköping ända sedan år 1992! Vi har kunskap om området, branschen och genomför varje år ungefär 200 affärer. Med vår erfarenhet får du en trygg affär. Vi marknadsför alla uppdrag noggrant och hjälper dig med varje steg genom hela affären. Är du ute efter en villa, lägenhet eller fritidshus?...
1223 omdömen om Fastighetsbyrån Lidköping
Sedan starten hos Reco 2013
Väldigt nöjd med Matilda – tydlig kommunikation, hög service och ett tryggt bemötande genom hela processen!
Saklig och kundorienterad. Vänligt bemötande
Blev väl bemött o har skött det väldigt bra 👍
Proffsigt o trevligt bemötande.
Proffsigt, smidigt och enkelt
Fint bemötande och jag kände att vi blev lyssnade på gällande våra tankar och behov. Proffsigt och samtidigt avslappnat!
Rebecca ingav förtroende och var lättsam att prata med. Kunde sin sak.
Väldigt proffsigt bemötande och tydlig information och engagemang
Skötte allt snabbt och effektivt. Trevligt bemötande.
Allt har fungerat bra, vi är nöjda!
Tillmötesgående och flexibel utifrån uppdraget.
Tycker att Johanna var en angagerad och tillmötesgående, har ganska goda kunskaper vad det gäller bostadsmarkande för min del det känndes det bra att anlita Johanna. 🙂
Första gången jag gjort fastighetsköp via mäklare. Johanna var hjälpsam med alla frågor vi ställde, jättenöjd och kan verkligen rekommendera henne som mäklare både som köpare och säljare.
Snäll, trevlig och proffsig. Alltid tillgänglig och engagerad, vilket gjorde processen smidig och stressfri. Överträffade alla förväntningar.
Helt klart fastighetsbyråns bästa mäklare 100/100.
Bemötande var vänligt, skickligt och informativt. Johanna var förtroendeingivande och fick god tid att vandra runt och känna sig för i lägenheten och lätt att boka tid med för ny visning och hon hade ett respektfullt sätt och svarade vänligt på alla våra frågor. Hon levde upp till våra förväntningar på en bra mäklare. Allra bäst var att hon inte var överdriven i sin försäljning utan väntade in oss alla.
Jättebra. Det gick snabbt att sälja lägenheten.
Tycker att det funkat jättebra. Rebecca har hållit oss uppdaterade under hela processen. Vi har fått information regelbundet om hur försäljningen fortlöper. Hon har varit engagerad och framåt för att boka in intresserade.
Ett väldigt professionellt intryck. Kunnig, positiv och förtroendeingivande
Jag har fått gott bemötande av mäklaren Rebecca Detterberg . Då jag ej befinner mej på orten har min son skött kontakten med mäklaren , han tycker att det fungerat bra. Då jag kommer på plats kommer säkert frågorna och jag behöver kontakta mäklaren igen. MVH Lisbeth Edman.
Allt blev precis som vi tänkt och hoppats på, snyggt jobbat
Det har varit lätt att samarbeta med Johanna och hon har visat engagemang vid vår försäljning. Hon har även gett oss bra tips och råd.
Matilda har genomgående uppvisat en hög grad av professionalism och engagemang under hela försäljningsprocessen. Kommunikationen var tydlig och återkopplingen snabb, vilket skapade en trygg och förtroendeingivande atmosfär. Det är särskilt uppskattat att se hur Matilda genuint värnade om både mig som säljare och om köparnas bästa. Matilda är duktig på att se helhetsbilden likväl som detaljerna. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Matilda för den som söker en mäklare i Lidköping.
- Tydlig, klar och ett kompetent uppträdande -God service och snabb återkoppling - Snabb handläggning av en för oss ”stor och viktig” affär
Jag hade en mycket positiv upplevelse med Matilda Icho. Hon var professionell, kunnig och alltid tillgänglig för att svara på mina frågor. Köpprocessen gick smidigt och jag kände mig trygg genom hela affären. Jag rekommenderar starkt Matilda Icho till alla som söker en pålitlig mäklare.
Vi är väldigt nöjda över hur allt löpt på vid köpet av detta fritidshus, alltifrån första visningen, till en extra visning och all kontakt vi haft däremellan. Frågor som vi haft har kollats upp och besvarats.
Mycket trevlig och tillmötesgående. Lätt att få kontakt med och finns alltid till hands för alla frågor och funderingar. Gjort husköpet smidigt och enkelt för båda parter.
Mäklares bemötande var utmärkt, hon var hjälpsam och mina förväntningar uppfylldes på rätt sätt. Det var min första köp hon förklarat allt vad som gäller när köper lägenhet.mvh /Mohammad
Professionell och effektiv. Trevlig!
Matilda har varit snabb, intresserad och delaktig i hela försäljningsprocessen. Hon har skött uppdraget på ett professionellt och kompetent sätt och får våra varmaste rekommendationer.
Fantastiskt mäklare som varit väldigt jordnära i sitt bemötande samtidigt som hon varit påläst och professionell. Rebecca har bemött oss som köpare på ett ödmjukt sätt och stöttat oss genom frågor, budgivning och som medlare mellan oss och säljarna. Det finns inget negativt att säga och jag kommer att rekommendera Rebecca till alla! //Mvh Anna
Seriös ! Erfaren och mycket trevlig. Känslan genom hela affären var mycket bra. Stort tack.
Lyhörd,inkännande lätt att kommunicera med.
Duktig på att förklara allt med kontrakt mm och bra och tillmötesgående med visningar mm
Bra mäklare som från inbjudan till visning fram till skrivet köpeavtal leverade tydlighet och förtroende till mig som köpare. Tack för affären!
Trevligt bemötande och lugn och saklig. Vi hade inte någon erfarenhet eller förväntningar mer än att vi ville sälja huset till ett bra pris, och det gick bra. Hon är i mitt tycke en bra mäklare.
Mycket bra o kunnig, och inte påstridig, saklig
Kunnig, lugn, glad, humoristisk, tjänstvillig, effektiv. Toppen!
Hon var mycket trevlig och bra på sitt jobb.
Trevlig bemötande samt duktig på sitt jobb
En driven tjej som aldrig ger upp!
Trevlig och hjälpsam! Mycket nöjd.
Vi är väldigt nöjda med Johanna som mäklare!
Kändes som att Frida var en som hade koll på läget. Hade man frågor kunde hon svara eller ta reda på svar. Duktig och ordningsam.
Jag tycker Rebecca är proffsig samtidigt som hon möter en med härlig glädje och energi. Uppskattar att hon är flexibel och löser eventuella problem snabbt och bra för oss kunder. Har bara gott att säga om henne. Mvh Lotta
Bara posetivt med försäljningen, förklarat br hel vägen i försäljningen. Glad och positiv.
Professionell och lätt att nå vid frågor. Allt har fungerat bra genom hela processen, Inga konstigheter.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Glad trevlig förtroendeingivande