Fantastisk mäklare! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Svarade alltid snabbt på mina frågor och gjorde försäljningen av min lägenhet smidig och trygg. Rekommenderas varmt!
Gea Sudin
Gea Sudin är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Öster
.Gea Sudin har varit registrerad mäklare sedan 2020-08. Gea Sudin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 69 omdömen med ett betyg på 4.9. Gea Sudin har haft 80 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
69 omdömen om Gea Sudin
645 människor i hela Sverige hade investerat i nybyggnationer innan den stora finanskrisen i 2022 där bolåneräntorna steg till nästan 6%. Jag hade olyckligtvis hamnat i den positionen. Därefter har jag kämpat med nöd och näppe för att försöka bli av med bostaden och samtidigt inte förlora det stora belopp av innestående kapital när man investerar i en nybyggnation. Men så en dag dök Gea upp. Mäklaren som själv har långtgående erfarenhet med bygg/renovering och som de senaste många åren arbetat som Malmös absolut skarpaste...
Mycket hjälpsam och professionell
Mycket positivt.. Trevligt bemötande. Britt-Marie
Proffsig och saklig. Kan sin sak
Grym mäklare! Utför ett bra jobb och gör sitt jobb till 100%!
Engagerad och hjälpsam. Rekommenderas!
En mäklare jag anlitar gång på gång. En mäklare med lång erfarenhet både inom byggbranschen och gedigen kompetens inom mäklare. Lovar inget han inte kan hålla och levererar på de punkter han lovar. Här får du en mäklare som verkligen ser efter just ditt behov och dina önskemål, samtidigt som han ger en helhetsbild av förväntningarna. Med alla uppdrag han tar sig an, lyckas han ändå alltid uppdatera oss som säljare om processen. För mig kommer det aldrig att vara en fråga om vem jag väljer som mäklare i Malmö, Gea är Esset.
Duktig professionell. Jag ger Gea en 10 av 10
Helt okej. Har inte så mycket mer och säga om honom.