Gea är en mycket professionell mäklare, han har enorm tålamod och är väldigt samarbetsvillig. Gea var alltid närvarande och vi kunde nå honom när som helst på dagen, till och med när han va på semester. Väldigt flexibel och lugn människa, alltid gav oss råd och tips. Hans ärlighet var väldigt uppskattat av oss, vi hade ett samarbete under ett helt år, Gea var alltid lika trevlig varje gång vi träffade honom.
Gea Sudin
Gea Sudin är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Öster
.Gea Sudin har varit registrerad mäklare sedan 2020-08. Gea Sudin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 51 omdömen med ett betyg på 4.9. Gea Sudin har haft 65 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-01 - 2024-10
51 omdömen om Gea Sudin
Väldigt nöjd med mäklare. Enkel, smidig och väldigt kunnig inom sitt yrke. Det var över våra förväntningar eftersom vi kunde sälja vår lägenheten så fort. Vi trodde att det skulle ta längre tid eftersom vi inte ens hade lägenheten ute på hemnet. Återigen väldigt nöjda med vår mäklare som jag kommer starkt rekommendera till mina vänner. Han skötte det väldigt bra och smidigt och återkopplande till oss hela tiden.
Väldigt trevlig och bra mäklare som inte ger upp i tuffa tider och levererar en försäljning där både säljare och köpare är nöjda.
Han är proffsig och duktig, fick såld för lägenhet under en 1 månad.
Även om marknaden inte var på topp, förväntade jag mig att Mäklare skulle göra allt för en snabb försäljning, och han lyckades.
Hur duktig som helst och trevlig. Kan sitt yrke till 100%
Very professional and smooth experience.
Han uppfyllde våra förväntningar på ett vänligt och mycket bra sätt. Vi är helnöjda med försäljningen av vår bostad på Annebergsgatan 3C
Väldigt trevligt bemötande och välkomnande, han är hjälpsam och engagerad och kan svara på frågor och funderingar som man har som köpare. Rekommenderar starkt
Gea is good in his work and crystam clear and transparent to what he communicate , well behaved with great professionalism.