Alfred Bertilsson

Alfred Bertilsson

Alfred Bertilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga

Alfred Bertilsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Alfred Bertilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.8. Alfred Bertilsson har haft 66 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

107 omdömen om Alfred Bertilsson

Sedan starten hos Reco 2022
Eva C
Sålde sitt hus med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Svenljunga

Otroligt engagerad. Försöker att hitta lösningar som passar just dig. Lyssnar, ger råd, är väldigt trevlig. Jag kan varmt rekommendera Alfred! Mvh Mario och Eva

Ann-Charlotte J
Köpte sitt hus med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Hyssna

Jag blev väl bemött och fick en bra genomgång. Allt var väl beskrivet och med ett leende. En öppen och trevlig person som gör att man känner sig välkommen.

Dan-Anders S
Hyssna

Alfred var omhändertagande i den situationen jag befann mig i. Noga med att förklara och inte stressa. Kunde växla om i sin uppgift när det behövdes. Och såg när jag hade stunder som var jobbiga Det kändes tryggt att Alfred hade hand om affären.

Marie-Louise F
Fritsla

Alfred har varit väldigt trevlig, lyhörd och har på ett professionellt och kunnigt sätt förklarat om hur försäljningsprocessen fungerar och tipsat om vad som är bra/viktigt att tänka på. Mina förväntningar har infriats med råge och jag är väldigt nöjd över hanteringen och glad över att det kom i hamn på ett snabbt och smidigt sätt.

Melissa K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Fritsla

Är väldigt nöjd med Alfreds service och kompetens. Rekommenderas!

Eric H
Mjöbäck

Alfred helped me at every step of the way. He was gracious in explaining the process of home purchasing in Sweden! I was very impressed by how competent and professional Alfred has been! If there is Broker of the Year, I'd say he's a top contender.

Eva Marie B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Skene

Mycket bra bemötande. Upplevde mina förväntningar som positiva. Han är positiv och hjälpsam

Ivan B
Kinna

Trevlig, öppen och omtänksam. Han gjorde det väldigt enkelt för mig och säljaren. Framförallt fick han det att hända.

Fredrik S
Skene

Trevlig, professionell Kommunicerade med oss under hela resan så vi har känt oss trygga.

Hanna W
Horred

Alfred var otroligt proffsig och kunnig i sitt yrkesutövande. Han har ett trevligt förhållningssätt och får en att känna sig trygg med försäljningen. Stort tack för allt // Hanna & Björn