Karin Nydén

Karin Nydén

Karin Nydén är mäklare på Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga

Karin Nydén har varit registrerad mäklare sedan 2006-02. Karin Nydén har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-12 och har fått 221 omdömen med ett betyg på 4.7. Karin Nydén har haft 45 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

221 omdömen om Karin Nydén

Sedan starten hos Reco 2015
Fredrik S
Köpte sitt hus med hjälp av Karin Nydén en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Skene

Jättebra alltihop. Trevlig, enkel, korrekt och hållit mig bra uppdaterad längs vägen.

Petra L
Sålde sitt hus med hjälp av Karin Nydén en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Fritsla

Proffsigt bemötande och uppdaterade mig regelbundet

Mikael S
Skene

Har varit på många visningar som Karin har ansvarat för. Hon är kunnig och har ett trevligt bemötande gentemot alla. När det väl blev dags för affär så kändes det tryggt att ha henne som mäklare.

Henrik S
Svenljunga

En väldigt bra och trevlig mäklare som har ett gott bemötande till kunden.

Irene L
Svenljunga

Karin har skött hanteringen av vår försäljning på ett seriöst och proffsigt sätt. Hon har under hela säljprocessen informerat och väglett oss i varje steg vilket har gjort att vi har varit trygga och kan varmt rekommendera Karin.

Göran L
Ubbhult

Arbetar idogt med gott humör och diskuterar olika scenarios och möjligheter. Samt planerar arbetet och följer upp bra. Både mot mig dom kund och mot vidningdbesökare och spekulanter. Man örvi trygga händer.

Martin L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Nydén en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Kinna

Mycket nöjd med Karin då allt gick smidigt från visningar till kontraktskrivning och tillträde. Hon är trevlig och lätt att prata med, nära till skratt och har båda fötterna på jorden. :)

Berit J
Fritsla

proffsig bra bemötande hjälpsam och rekommenderar henne

Annlouise N
Fritsla

Hon är hjälpsam, lyhörd och lyssnar ,vägleder och finns alltid till hands

Juha P
Örby/övre Krok

gav uppdateringar om ärendet hela tiden