Rekommenderar gärna Cicilia. Hon är kompetent, engagerad och väldigt hjälpsam 😊
Cicilia Odenbrink
Cicilia Odenbrink är mäklare på Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
.Cicilia Odenbrink har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Cicilia Odenbrink har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 69 omdömen med ett betyg på 4.8. Cicilia Odenbrink har haft 54 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
69 omdömen om Cicilia Odenbrink
Tack så mycket för den fina rekommendationen! Det betyder mycket att höra att mitt engagemang och min hjälpsamhet uppskattas 😊Kram!
Engagerad och aktiv mäklare med bra bemötande.
Tusen tack för så fina ord, nu hoppas vi få till era bostadsdrömmar:)!
Professionellt bemötande som köpare känner man sig trygg och säker med sitt köp. Snabb och smidig affär.
Tack snälla Emma för att du tog dig tid att skriva en recension, jag uppskattar det otroligt mycket. Och du grattis <3
Cicilia har alltid varit professionell och har gjort allt för att hjälpa oss med att sälja vårt hem.
Kommer göra mitt yttersta för att lyckas hjälpa er med bostadsdrömmen :)!
Trevlig, personlig, varm och framförallt väldigt kompetent!
Du gjorde min dag, tack snälla för dina varma ord:)!
Fantastisk! Så otroligt enkel och trygg att ha vid sin sida genom något så omvälvande som husaffärer. Hade inte kunnat rekommendera mer! ❤️
Tack snälla för de fina orden! Det värmer verkligen att höra att du känt dig trygg och nöjd genom hela processen. Det har varit ett nöje att få vara vid din sida under denna spännande resa! Stort tack för förtroendet och rekommendationen!
Superbra bemötande, trevlig och glad. Lösningorienterad och mån om att hjälpa till. Kunnig och påläst om objektet och god kännedom om området.
Stort tack för att du tog dig tid att recensera vår kontakt, det betyder mycket! Och ännu en gång, ett megastort grattis. Hoppas och tror ni ska stortrivas!
Profesionell, lätt att få tag på och har svar på frågor som man har! Trevlig och lätt att kommunicera med!
Tack snälla för att du tog dig tid att recensera vår kontakt:) Och igen STORT grattis och välkommen hem:)!
Åh Cicilia. Så engagerad och personlig. Kunnig inom sitt område och har förmågan att förenkla och förklara sådant som kan kännas svårt. Bäst!!!
Underbara du!! Tack snälla rara, det var ett stor nöje att hjälpa er både med försäljning och köp av nya hemmet, stort stort grattis!
Proffsig, noggrann, trygg och mycket servicemindig!
Tack för er återkoppling! Det betyder verkligen mycket för mig att ni är nöjda:)