Pålitlig, kunnig, hjälpsam, ärlig. En mäklare att lita på & rekommenderar varmt. Mvh Stefan Sjöblom
Peter Rosenqvist
Peter Rosenqvist är mäklare på Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
.Peter Rosenqvist har varit registrerad mäklare sedan 2004-06. Peter Rosenqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-12 och har fått 240 omdömen med ett betyg på 4.8. Peter Rosenqvist har haft 22 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
240 omdömen om Peter Rosenqvist
Trygg o pålitlig, en mäklare man kan lita på!
Jag tycker att min erfarenhet har varit helt okej 👍
Har bara positiva upplevelser med kontakterna med Peter.
Överlag är vi mycket nöjda med Peter. Det som kan vara bra att ta med sig för att bli än bättre framåt är öka graden av information/återkoppling till kunden under processens gång samt initiera fler avstämningar. Även om det inte finns så mycket att förmedla informationsmässigt kan det vara bättre att ändå höra av sig och informera om att inget nytt har hänt, istället för att kunden skall vara nyfiken och undrande. Men som sagt, detta är små detaljer till förbättring, och kunder har såklart olika behov.
Peter Rosenqvist är specialist inom sitt område, han förklarade för oss tydligt varje punkt i köpprocessen. Trevlig person! Vi tackar honom för överraskningen i slutet av processen, vi var mycket nöjda.
Kunnig och vänlig, har alltid försökt att svara på mina frågor på bästa sätt.
Väldigt bra bemötande och hög kunnighet , kunde dock vara lite svår att få kontakt med emellanåt.
Trevlig, driven, kunnig, alltid tillgänglig.
Lugn och mycket kompetent. Hans vilja att lösa saker och ständig återkoppling uppskattas