Vi är mycket nöjda med Christian från fastighetsbyrån. Han har varit lätt tillgänglig och alltid svarat pedagogisk på våra frågor. Även lärt oss mycket i processen av att köpa radhus och det uppskattas jätte mycket. Vi rekommenderar Christian varmt
Christian Svanberg
Christian Svanberg är mäklare på Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
.Christian Svanberg har varit registrerad mäklare sedan 2005-09. Christian Svanberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-02 och har fått 271 omdömen med ett betyg på 4.8. Christian Svanberg har haft 55 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
271 omdömen om Christian Svanberg
Seriös och mycket kompetent, gör ett mkt bra jobb och inger ett stort förtroende
Proffsigt otrevligt bemötande. Inkännande och förståelse för mina önskemål. Allt har fungerat smärtfritt.
Christian har gjort ett jättebra jobb med att både sälja mitt hus och ordna en lägenhet som jag kan flytta till väldigt fort. Mycket professionell och kunnig inom sitt gebit. Rekommenderar honom i allra högsta grad. Han behandlade mig omsorgsfullt i hela processen, och mycket empatiskt. Allt har gått väldigt snabbt och bra. Hälsningar Elizabeth
Mycket trevlig och professionell mäklare. Snabb återkoppling på alla frågor. Kan verkligen rekommendera honom👍👍
Han är trevlig , hjälpsam, tillgänglig för det mesta
Ärligt och proffsigt intryck från första kontakten med Christian. Fortsatta kontakter och kontraktsskrivningen löper på som planerat och i samma anda. Fastighetsbyrån med sin storlek är ett stort plus.
Professionell, lugn och tålmodig med gott mod i en svår försäljning.
Trevligt och lyhörd mäklare. Han besvarade ens funderingar snabbt och tog tag saker snabbt.
Noggrann o tydlig Mycket hjälpsam