Christian Svanberg

Christian Svanberg

Christian Svanberg är mäklare på Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Christian Svanberg har varit registrerad mäklare sedan 2005-09. Christian Svanberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-02 och har fått 262 omdömen med ett betyg på 4.8. Christian Svanberg har haft 49 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

262 omdömen om Christian Svanberg

Sedan starten hos Reco 2014
Per-Erik L
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Hällingsjö

Noggrann o tydlig Mycket hjälpsam

Jennie J
Landvetter

Christian är en mycket rutinerad mäklare med bra kunskap av området Landvetter, Härryda kommun. Hans approach mot köpare och säljare är tilltalande då den inte upplevs som "säljande" utan mer som inspirerande. Kommunikationen under försäljningsprocessen var tydlig och man fick snabba svar vid frågor och funderingar. Dock upplevde vi att Christian kanske hade för många objekt att sälja samtidigt, då drivet att kontakta intressenter kunde varit mer engagerat. Men i det stora hela så skulle jag rekommendera Christian som mäklare till mina vänner.

Karolina W
Köpte sitt hus med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter - Tahult

Christian var trevlig, kunnig och professionell när han hjälpte oss köpa vårt första hus. Toppklass!

Håkan O
Hindås

Christian är alltid trevlig och ha och göra med, har nu sålt två hus för oss. Vi kan verkligen rekommendera Christian.

Anna B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Väldigt professionell och kunnig.

Mattias T

Sedan vi köpte vårt hus 2013 har Christian hjälpt oss med värdering, tipps på hur tillbyggnad/investeringar kommer påverka vårt värde... Christian tar sig tid att hjälpa till, besöka och supporta. Vi sätter 6 stjärnor på denna service, support, men framför allt för att Christian agerar mer som en vän och kollega och det betyder mycket när man är i lag med att låna och investera. TACK

Lina O
Landvetter

Vi har haft mycket bra erfarenherer med Christian både vid husköp och försäljning. Han ä kunnig, medlar bra och är flexibel.

Robert A
Sålde en tomt med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

vi har haft några tomter som sålt och han har varit väldigt bra med sin kommunikation till mig. det är både digitalt samt samtal. han har ett lugn som får säljarna att känna trygghet i affären. har även en väldig bred kunskap som mäklare.

Joakim B
Hindås

Mycket trevlig och professionell. Tålmodig med frågor och tydliga svar!

Martin B
Mölnlycke

Trygg och kompetent. Känns som han gillar hus. Är på rätt plats. Han är väldigt lugn i sitt sätt, vilket är bra mellan köpare och säljare.