Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

• BadgeElevenYears
4.8

Vi på Fastighetsbyrån kan både Mölnlycke och Härryda! Med god lokalkännedom, engagemang och vår marknadsledande position hjälper vi dig med hela bostadsaffären. Vi fokuserar på marknadsföring, affärsmässighet och ser varje affär som unik. Har du några speciella önskemål? Vi ser fram emot att höra dem. Oss fastighetsmäklare...

750 omdömen om Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Sedan starten hos Reco 2013

Lars H
Köpte sitt hus med hjälp av Lisette Austerby fd Gelefson en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Mycket trevlig och kunnig. Har kunskap om äldre hus och ger ett professionellt intryck.

Eva S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Blev mycket proffsigt och positivt bemött av mäklaren! Genom sitt bemötande kändes allt väldigt lätt och rätt. Mäklaren uppfyllde alla förväntningar och mer därtill. Vi kunde alltid nå henne om det var något vi undrade över. Mäklaren var stöttande och inriktade sig på att finna lösningar för att på bästa sätt sälja vår lägenhet! Det var absolut den bästa mäklaren vi kunde få tillgång till. Vi är så tacksamma!

Hanna G
Sålde sitt hus med hjälp av Lisette Austerby fd Gelefson en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter - Eskilsby

Mycket kompetent och tillmötesgående! Kändes tryggt med Lisette!

Christopher G
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Stenlund en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Trevligt bemötande och informativ. Svar på de frågor man hade och fanns inte svaren så kollades dessa upp. Kan starkt rekommendera Maria!

Cecilia Barbro B
Hindås

Jättebra mäklare tog sig den tid jag behövde ! Henne kan jag verkligen rekommendera.

Ghazal A
Hindås

Vi är otroligt nöjda med våra upplevelse av att arbeta med Lisette Austerby. Från första kontakten har hon visat sig vara professionell, engagerad och väldigt kunnig inom sitt område. Lisette guidade oss genom hela processen, förklarade allt på ett tydligt sätt och fanns alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Hon lade stort fokus på att presentera våra bostad på bästa möjliga sätt, vilket resulterade i ett snabbt avslut och ett pris över förväntan. Vi rekommenderar varmt Lisette till alla som söker en pålitlig och driven mäklare.

Torbjörn S
Mölnlycke

Rutinerad, drivande och snabb i kommunikationen.

Birgitta M
Mölnlycke

Hjälpsam,trevlig,inte så gåpåig(passar mig) Känns bra att kunna sälja och köpa via samma mäklare.

Tommy H
Mölnlycke

Caroline är en energisk och hårt jobbande mäklare. Hon har skött vår försäljning med bravur. Caroline kan jag starkt rekommendera

Pia H
Mölnlycke

Vi fick ett väldigt trevligt första möte med Caroline.Lugn ,påläst och intresserad .Hon har alltid återkopplat snabbt och hjälpt oss vid frågor som vi haft .Vi är jätte nöjda och kan varmt rekommendera Caroline som Mäklsre Mvh Pia och Tommy Hjelm

Johanna B
Köpte sitt hus med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Caroline är en jättetrevlig och tillmötesgående mäklare! Bara bra erfarenhet av kontakt med Caroline!

Mark P
Mölnlycke - Centralt

Bra bemötande av mig som kund. Lätt att nå via telefon. Smidig och snabb försäljning. Jag kommer att kontakta henne igen vid andra eventuella försäljningar

Caroline A
Landvetter

Lisette har varit vår mäklare både vid köp och försäljning. Jag uppskattar hennes tydlighet och professionalitet. Det är klart och tydligt utan krusiduller. Vi har kunnat dela på ansvaret av att hon givit oss proaktiv information och alltid funnits tillgänglig om vi förekommit med funderingar. Tack Lisette! /C&A

Åsa M
Landvetter - Eskilsby

Det är andra gången vi anlitar Lisette. Hon är mycket proffsig, trevlig och lätt att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

Stig Christer P
Rävlanda

Hon har gjort ett utmärkt jobb, varit lätt att samarbeta med och nått eftertraktat r

Christina E
Hindås

Proffsig, vänlig, trevlig och hjälpsam.

Per-Erik L
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Hällingsjö

Noggrann o tydlig Mycket hjälpsam

Alexander Karl E L

Bra och professionellt bemötande. Snabb på att svara på frågor och påläst om fastigheten. Hon framförde kompletterande frågor till säljaren snabbt och återkom till oss.

Jennie J
Landvetter

Christian är en mycket rutinerad mäklare med bra kunskap av området Landvetter, Härryda kommun. Hans approach mot köpare och säljare är tilltalande då den inte upplevs som "säljande" utan mer som inspirerande. Kommunikationen under försäljningsprocessen var tydlig och man fick snabba svar vid frågor och funderingar. Dock upplevde vi att Christian kanske hade för många objekt att sälja samtidigt, då drivet att kontakta intressenter kunde varit mer engagerat. Men i det stora hela så skulle jag rekommendera Christian som mäklare till mina vänner.

Karolina W
Köpte sitt hus med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter - Tahult

Christian var trevlig, kunnig och professionell när han hjälpte oss köpa vårt första hus. Toppklass!

Håkan O
Hindås

Christian är alltid trevlig och ha och göra med, har nu sålt två hus för oss. Vi kan verkligen rekommendera Christian.

Christine B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Snabb och tydlig återkoppling. Bra bemötande genom hela köpet.

Anna B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Väldigt professionell och kunnig.

Mattias T
Skrev om Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Sedan vi köpte vårt hus 2013 har Christian hjälpt oss med värdering, tipps på hur tillbyggnad/investeringar kommer påverka vårt värde... Christian tar sig tid att hjälpa till, besöka och supporta. Vi sätter 6 stjärnor på denna service, support, men framför allt för att Christian agerar mer som en vän och kollega och det betyder mycket när man är i lag med att låna och investera. TACK

Patrick L
Mölnlycke

Mycket proffsigt jobb,och så gick det fort att sälja vår bostad

Nils E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Vi blev bemötta på ett respektfullt sätt. Det var alltid lätt att få tag i Caroline. Vi hade många frågor och de besvarades på korrekt sätt. Inget att anmärka på. En toppenmäklare helt enkelt.

Annie C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Anders är en superbra mäklare, fantastik service och så professionell! Rekommenderar starkt om man söker en toppen mäklare!

Lina O
Landvetter

Vi har haft mycket bra erfarenherer med Christian både vid husköp och försäljning. Han ä kunnig, medlar bra och är flexibel.

Ingrid H
Mölnlycke

Lisette jobbade aktivt med försäljningen av vårt hus från start till mål, hon var kunnig och hade en bra plan för vår försäljning men var också villig att anpassa den efter våra behov och önskemål. Det kändes tryggt och smidigt hela vägen och vi är mycket nöjda med utfallet, både hur snabbt vårt hus blev sålt och att vi känner att vi fick ut det värdet som fanns i huset i priset vi sålde för.

Yvonne Elisabet L
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Mycket bra bemötande med täta uppdateringar om hur försäljningen framskred. Kändes tryggt att ha Anders som part vid försäljningen.

Robert A
Sålde en tomt med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

vi har haft några tomter som sålt och han har varit väldigt bra med sin kommunikation till mig. det är både digitalt samt samtal. han har ett lugn som får säljarna att känna trygghet i affären. har även en väldig bred kunskap som mäklare.

Josefine H
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Anders är en varm och trygg mäklare som ser köparen för vem hen är. Han tog emot oss med ett leende, brydde sig och svarade på de frågor vi hade under visningen. Han tog sig tiden till oss. Vi kan varmt rekommendera Anders!

Willy Roger H
Härryda

Första mötet var Sept- 23 då en positiv och trevlig Anders som värderade vårt hus .. Vi var förväntansfulla när försäljning/visning började i maj-24 så visade det sig att inte många kom , berodde på marknaden sades det. , vi hade många visningar och prissänkningar. Tyvärr blev slutpriset långt under vad vi hade hoppats på och värderas till, detta berodde absolut på fel värdering och prissättning enligt oss.. Anders var seriös och minskade på mäklararvodet.

Jonas A

Ppprrrooofffssiiiggg Trevlig

Patrik R
Landvetter

Trevlig, kompetent och närvarande känsla. Enkla och tydliga svar på frågorna alternativ tydlig vägledning om var svar fanns eller kontakt med exv. besiktningsman.

Hans Andreas Jörgen S
Sålde sitt hus med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Jag är mycket nöjd med Caroline och hennes arbete. Detta var första gången som jag sålde min bostad och Caroline var mycket professionell med att gå igenom hela processen med försäljningen. Alla frågor jag hade kunde Caroline på ett bra sätt förklara för mig.

Heinz G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Stenlund en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Ambitiös, mycket noggrann och so ialt kompetent. Med något mer erfarenhet kommer hon få både pondus och större sjävdistans. Behåll henne! Heinz Guth, fg magister i bla försäljningsteknik.

Caroline A

Lisette har både sålt hus till oss och förvaltar nu även försäljningen av vårt hus. Lisette är proffsig och tydlig och jag känner förtroende för hennes förmåga och kompetens.

Joakim B
Hindås

Mycket trevlig och professionell. Tålmodig med frågor och tydliga svar!

Pauli H
Mölnlycke

Kompetent och mycket kunnig som mäklare

Cecilia R
Rävlanda

Caroline och jag hade ett mycket gott sammarbete. Alltid ett trevlig och hjälpsamt bemötande. Jag fick alltid en gång i veckan information om hur många som varit inne och tittat på min lägenhet. Jag kunde ringa eller smsa och hon svarade alltid eller ringde upp. Jag hade total tillit till henne. Rekommenderar varmt Caroline.

Martin B
Mölnlycke

Trygg och kompetent. Känns som han gillar hus. Är på rätt plats. Han är väldigt lugn i sitt sätt, vilket är bra mellan köpare och säljare.

Mona-Lisa C
Härryda

Borde jaga presumtiva kunder mer. Proffsigt upplägg på säljinfo av objektet Inte bara ha sänkning av pris som lösning på svårighet att sälja Mer aktiv i säljprocessen Väldigt bra info i o

Lena E
Landvetter

Trevlig, informativ och framför allt objektiv från både köparen och säljarens perspektiv.

Antonijo M

Kunnig Trygg Återkopplar i tid Kan Landvetter Har en gedigen och god databas för att hitta rätt köpare för objektet

Michael A

En väldigt bra mäklaren som verkligen hjälper dig med försäljning av din fastighet Kan verkligen rekommenderas

Victoria S

Mycket tillmötesgående, trevlig mäklare

Anna B
Mölnlycke

Mycket bra och professionellt arbete av Christian. Ordning och reda på allt.

Linda T
Landvetter

Mycket tillmötesgående, professionell och kunnig. Svarar och återkopplar alltid snabbt. Andra gången vi anlitar Lisette. Rekommenderar henne starkt som mäklare!

Antonijo M
Landvetter

Kompetent Trygg Pålitlig Anträffbar Professionell Rekommenderar starkt att man anlitar Svanberg