Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

• BadgeTwelveYears
4.8

Vi på Fastighetsbyrån kan både Mölnlycke och Härryda! Med god lokalkännedom, engagemang och vår marknadsledande position hjälper vi dig med hela bostadsaffären. Vi fokuserar på marknadsföring, affärsmässighet och ser varje affär som unik. Har du några speciella önskemål? Vi ser fram emot att höra dem. Oss fastighetsmäklare...

790 omdömen om Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Sedan starten hos Reco 2013

Emma K
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Anders visade på stor kunnighet kring byggteknik och kunde svara på mycket av våra frågor. Han skapade en bra dialog mellan köpare och säljare och gjorde affären trygg och smidig.

Simon R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Stenlund en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Väldigt bra, grym på att ge information/status

Sofia F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Väldigt proffsigt

Jaana S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Fick alltid ett trevligt bemötande av Caroline. Hon var lyhörd och svarade på frågor och kom med tankar och ide’er när vi hade frågor. Caroline var alltid snabb på och svara, hon jobbade effektivt och fanns till hands när vi behövde. Rekommenderar henne starkt!

Monica P
Mölnlycke

Mäklaren var proffsig i stt bemötande och återkopplade snabbt om man hade frågor. Försäljningen gick snabbare än förväntat. Caroline kändes positiv, engagerad och lösningsinriktad. Vi är nöjda med försäljningen.

Kjell B
Mölnlycke

På ett mycket trevligt sätt. Att försäljningen skulle gå snabbt och smidigt vilket den gjorde. Är verkligen nöjd med mäklaren som gjorde ett proffsigt jobb. Lätt att ha att göra med.

Apostolis A
Mölnlycke

Vi blev väldigt nöjda med Carolines professionalism och den hjälp vi fick genom hela försäljningsprocessen. Hon guidade oss skickligt genom alla aspekter av att sälja en bostad.

Sören H
Sålde sitt hus med hjälp av Lisette Austerby fd Gelefson en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Mycket nöjda, allt fungerat väl och vi har fått god guidning i försäljning och köp av bostad.

Nathalie L
Köpte sitt hus med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Vi är mycket nöjda med Christian från fastighetsbyrån. Han har varit lätt tillgänglig och alltid svarat pedagogisk på våra frågor. Även lärt oss mycket i processen av att köpa radhus och det uppskattas jätte mycket. Vi rekommenderar Christian varmt

Kerstin H
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Seriös och mycket kompetent, gör ett mkt bra jobb och inger ett stort förtroende

Margareta E
Sålde sitt hus med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Vi har varit i kontakt med Caroline tidigare och valde henne igen eftersom vi upplevde henne professionell och trevlig. Vi är lika nöjda denna gången och rekommenderar henne gärna till andra som vill göra en bostadsaffär.

Jacob J
Landvetter

Lisette var ett superstöd under hela försäljningsprocessen. Allt flöt på så smidigt som det bara kunde.

Ted L
Hällingsjö

Proffsigt otrevligt bemötande. Inkännande och förståelse för mina önskemål. Allt har fungerat smärtfritt.

Ruth Elisabeth P
Skrev om Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Christian har gjort ett jättebra jobb med att både sälja mitt hus och ordna en lägenhet som jag kan flytta till väldigt fort. Mycket professionell och kunnig inom sitt gebit. Rekommenderar honom i allra högsta grad. Han behandlade mig omsorgsfullt i hela processen, och mycket empatiskt. Allt har gått väldigt snabbt och bra. Hälsningar Elizabeth

Hanna W
Landvetter

Vill lämna våra varmaste rekommendationer till Lisette. Otroligt professionell, kunnig och förtroendeingivande. Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare!

Eva I
Köpte sitt hus med hjälp av Lisette Austerby fd Gelefson en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Jag blev mycket väl bemött av Lisette. Hon var trevlig och lätt att få tag på vi d frågor, både på telefon och mail. Det hade jag också förväntat mig och hon levde upp till det. Bra med dokumentation och upplysningar när det gällde köpet.

Birgitta W
Skrev om Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Mycket trevlig och professionell mäklare. Snabb återkoppling på alla frågor. Kan verkligen rekommendera honom👍👍

Mehri Jenab E
Sålde en tomt med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Han är trevlig , hjälpsam, tillgänglig för det mesta

Bo Ingvar E
Skrev om Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Ärligt och proffsigt intryck från första kontakten med Christian. Fortsatta kontakter och kontraktsskrivningen löper på som planerat och i samma anda. Fastighetsbyrån med sin storlek är ett stort plus.

Joanna Kristina L
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Rävlanda

Anders har varit väldigt pedagogisk, tillmötesgående och lyhörd för våra behov. Han har sett till att ständigt uppdatera oss under processen och alltid tagit sig tid vid frågor och funderingar vilket är väldigt uppskattat då vi är förstagångssäljare. Vi rekommenderar verkligen Anders som mäklare och är glada att våra vänner rekommenderade honom.

Malin H
Mölnlycke - Pixbo

Lisette gav ett otroligt ärligt intryck genom hela vår försäljning vilket jag uppskattade mycket.

Maths K
Mölnlycke - Pixbo

Allt va super bra med Lisette tycker jag, bra bollplank vid frågor, kunnig i sitt jobb, tillmötes gående och kontakt bar vid alla tillfällen Levde absolut upp till våra förväntningar som vi hade på vår hus affär och Lisette gjorde denna resan lätt och bekväm Tack igen

Jesper B
Mölnlycke - Pixbo

En bra och professionell mäklare. Lyhörd och effektiv. Jag tar gärna hjälp av Lisette igen.

Jan G
Mölnlycke

Lisette gav från vårt första möte ett mycket professionellt intryck. Där hon var saklig kring hur processen gick till och vad vi kunde förvänta oss. Och även om vår tid för att hitta rätt objekt tog tid hörde hon av sig emellanåt för att stämma av, vilket vi uppskattade. Vi fick också intrycket att hon var tydlig mot intresserade köpare.

Susanna E
Landvetter

God kommunikation och erfarenhet. Kan området och marknaden.

Erik K
Mölnlycke

Lugn, lyhörd och lätt att ha att göra med. Gjorde allt smidigt och enkelt. Rekommenderas!

Fredrik Andreas E
Mölnlycke

Lisette har varit en klippa & gjort mitt husköp supersmidigt. Kan verkligen rekommendera Fastighetsbyrån & henne!

Rikard S
Mölnlycke

Vi fick besök av flera mäklare men valde Lisette som vi fick bäst känsla för, förstod detaljer i ett äldre hus och det visade sig stämma väldigt bra. Det kändes tryggt att lämna försäljningen i Lisettes händer som sedan blev väldigt bra!

Karin T
Mölnlycke

Väldigt proffsig och tillmötesgående.

Märt K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Vi känner att vi har fått stort förtroende för Anders och hans medarbetare , vi är ganska säkra på att vi valt rätt mäklare .

Anders F
Mölnlycke

Kunnig och snabb. Det känns tryggt att göra fastighetsaffärer med Caroline som mäklare.

Adisa P
Mölnlycke

Caroline var väldigt trevlig. Svarade alltid snabbt och var tydlig med all info vid köpet av bostaden.

Niklas K
Landvetter

En mycket kompetent och trygg mäklare som agerade professionellt genom hela processen.

Lars-Gunnar E
Landvetter

Lisette gör ett mycket bra jobb. Tydlig i kommunikationen alltid nåbar och ärlig i sin dialog. Vi är mycket nöjda och har ett stort förtroende för Lisette

Britt-Louise N
Mölnlycke

Ett proffsigt och bra bemötande vid alla våra kontakter!

Oscar D
Mölnlycke

Trevligt bemötande och professionell genom hela försäljningsprocessen som definitivt levde upp till våra förväntningar.

Inger L
Landvetter

Mycket trevlig och tillmötesgående. Rekommenderas varmt.

Erik N
Mölnlycke

Professionell, lugn och tålmodig med gott mod i en svår försäljning.

Ayaz N
Landvetter

Trevligt och lyhörd mäklare. Han besvarade ens funderingar snabbt och tog tag saker snabbt.

Inger S
Mölnlycke

En mycket driven och engagerad mäklare som skapar tillit.

Lars H

Mycket trevlig och kunnig. Har kunskap om äldre hus och ger ett professionellt intryck.

Eva S
Mölnlycke

Blev mycket proffsigt och positivt bemött av mäklaren! Genom sitt bemötande kändes allt väldigt lätt och rätt. Mäklaren uppfyllde alla förväntningar och mer därtill. Vi kunde alltid nå henne om det var något vi undrade över. Mäklaren var stöttande och inriktade sig på att finna lösningar för att på bästa sätt sälja vår lägenhet! Det var absolut den bästa mäklaren vi kunde få tillgång till. Vi är så tacksamma!

Hanna G
Landvetter - Eskilsby

Mycket kompetent och tillmötesgående! Kändes tryggt med Lisette!

Christopher G
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Stenlund en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Trevligt bemötande och informativ. Svar på de frågor man hade och fanns inte svaren så kollades dessa upp. Kan starkt rekommendera Maria!

Cecilia Barbro B
Hindås

Jättebra mäklare tog sig den tid jag behövde ! Henne kan jag verkligen rekommendera.

Ghazal A
Hindås

Vi är otroligt nöjda med våra upplevelse av att arbeta med Lisette Austerby. Från första kontakten har hon visat sig vara professionell, engagerad och väldigt kunnig inom sitt område. Lisette guidade oss genom hela processen, förklarade allt på ett tydligt sätt och fanns alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Hon lade stort fokus på att presentera våra bostad på bästa möjliga sätt, vilket resulterade i ett snabbt avslut och ett pris över förväntan. Vi rekommenderar varmt Lisette till alla som söker en pålitlig och driven mäklare.

Torbjörn S
Mölnlycke

Rutinerad, drivande och snabb i kommunikationen.

Birgitta M
Mölnlycke

Hjälpsam,trevlig,inte så gåpåig(passar mig) Känns bra att kunna sälja och köpa via samma mäklare.

Tommy H
Mölnlycke

Caroline är en energisk och hårt jobbande mäklare. Hon har skött vår försäljning med bravur. Caroline kan jag starkt rekommendera

Pia H
Mölnlycke

Vi fick ett väldigt trevligt första möte med Caroline.Lugn ,påläst och intresserad .Hon har alltid återkopplat snabbt och hjälpt oss vid frågor som vi haft .Vi är jätte nöjda och kan varmt rekommendera Caroline som Mäklsre Mvh Pia och Tommy Hjelm