Bra bemött, levde upp till förväntningar
Magnus Salestam
Magnus Salestam är mäklare på Fastighetsbyrån Nässjö
.Magnus Salestam har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Magnus Salestam har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Salestam har haft 28 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
57 omdömen om Magnus Salestam
Jätte trevlig, rekommenderar starkt!
Magnus är en bra mäklare med professionellt bemötande som har guidat oss genom hela processen.. Bra informationen om hur allt går till och uppdaterade oss kontinuerligt under hela sälj processen. Vi rekommenderar honom som mäklare.
Ett problem är att vi inte har träffats utan bara samtalat på telefon. Där kan jag säga att att det har fungerat bra. Magnus har varit samarbetsvillig efter de omständigheter som varit och ställt upp och genomfört affären på ett föredömligt sätt.
Professionellt bemötande, bra kommunikation, rak och ärlig
Mycket professionellt bemötande. Trevlig lugn och kunnig. Mycket Smidig kommunikation och snabb att svara på frågor.
Trevlig och jätte hjälpsam person
Tack för ditt fina omdöme Sayed, och lycka till med ert nya hus! /Magnus
Han hjälpte till med det mesta, blev jätte bra bemötta tack för allt!!!
Tack själv Asaad. Hoppas ni kommer trivas bra i den nya lägenheten. /Magnus
Han följde våran önske mål. En bra kommunikation. Vi har bra erfarenhet av Magnus. Han är duktig mäklat vi är super nöjda.
Tack själva för smidigt samarbete Veronica! Det var roligt att få hjälpa er med er försäljning. /Magnus
Han är jätte trevlig person och om man har fråga då för man svara snabbt):
Tack Farzana! Det var roligt att få hjälpa er att hitta ett hus. Jag hoppas ni kommer trivas! /Magnus