Bra bemött, levde upp till förväntningar
Fastighetsbyrån Nässjö
Välkommen till Fastighetsbyrån i Nässjö! Här finner du ett landskap där skog och åkermark möts och byts av. Sjöar och vattendrag finns det också gott om. Vi har varit aktiva här i området sedan sent 60-tal och har mycket erfarenhet och stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden. Kontoret ligger centralt och ger bra möjligheter...
1014 omdömen om Fastighetsbyrån Nässjö
Sedan starten hos Reco 2013
Hon var väldigt trevlig, lättillgänglig när man haft frågor och noga med att båda har fått rätt och samma information. Hon hade en proffsig känsla under hela processen. Som förstagångsköpare gjorde hon processen tydlig.
Professionell och fantastigt duktig. Under hela tiden bra återkoppling och ingav stort förtroende. Ett föredöme för hur en mäklare ska vara.
Bra bemötande,förväntningar höll och fint hem köptes
Vi har haft en bra erfarenhet med Rebeca. Hon har uppfyllt våra förväntningar. Hon informerade oss mycket väl om huset och samlade in ytterligare information från säljaren.
Han sålde mitt gamla med rekordpris, köpte drömboende, allt inom två månader Kevin är helt enkelt mannen med planen Han skulle kunna sälja sand i Sahara
Trevlig, tillmötesgående, lätt o få tag i
Jätte trevlig, rekommenderar starkt!
En väldigt trevlig och bra mäklare. Kunde svara på det man frågade.
Magnus är en bra mäklare med professionellt bemötande som har guidat oss genom hela processen.. Bra informationen om hur allt går till och uppdaterade oss kontinuerligt under hela sälj processen. Vi rekommenderar honom som mäklare.
Kevin gör sitt yttersta för både säljaren och köparen så att affären går i hamn. Trevlig alla gånger och man har helt enkelt förtroende för honom. Det är en toppen mäklare som man alltid kan lita på🌟
Ett problem är att vi inte har träffats utan bara samtalat på telefon. Där kan jag säga att att det har fungerat bra. Magnus har varit samarbetsvillig efter de omständigheter som varit och ställt upp och genomfört affären på ett föredömligt sätt.
Snabba svar och professionellt bemötande i alla lägen!
Kontakten med mäklaren har fungerat mycket bra, ett trevligt och bra bemötande. Återkopplar omgående vid frågor. Man får en känsla av att han förstår, båda parter i affären. En mäklare jag kan rekommendera.
Duktig o nogrann har bra kunskap.bra kontakt
Saklig, noggrann, tydlig. Lätt att förstå.
Fredrik var mycket trevlig och tillmötesgående. Visade oss runt i bostaden och trädgården vid två tillfällen. Duktig på att informera både om bostaden och tillvägagångssättet vid ett ev. köp. Kunnig, och var det några frågor som han inte kunde svara på direkt, så återkom han med svaret snabbt. Mycket noggrann med alla papper och att inga missförstånd skulle uppstå, då vi hade möte med säljarna. Finns inget att anmärka på! 😊
Mycket positiv upplevelse. Jenny ger ett väldigt varmt intryck. Professionellt bemötande som ändå känns inkännande. Förklarat bra och tagit sig tid för mig som köpare. Känner mig trygg i litt köp.
Bra bemötande och otroligt trevlig.
Vi är jättenöjda med Rebecca!
Fredrik är en mäklare som gör sina uppdrag med hjärtat. Han är professionell, engagerad, lyhörd och ger trygghet. Fredrik är mer än en mäklare han står med båda fötterna på jorden med hjärtat på rätt plats.
Jenny är en trevlig och öppen mäklare. Hon är lätt att ha med och göra. Affären som hon har gjort med oss är mycket professionellt och noggrant! Vi rekommenderar henne för andra!
Väldigt trevlig och väl bemötande. Ganska nöjd med köpet.
Jenny har varit jätte bra genom hela vår bostadsresa. Hon hjälpte mig att sälja mitt hus förra året och även nu när vi köpte nytt hus i år. Jenny är tillmötesgående, professionell och väldigt pedagogisk – hon förklarar allt på ett tydligt och förstående sätt. Hon stöttade oss genom hela processen och såg till att allt gick smidigt och tryggt. Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera henne!
Han gör det omöjliga möjligt, professionell på alla sätt och vis! Tacksam för en smidig och grymt bra affär🥳
Professionellt bemötande, bra kommunikation, rak och ärlig
Mycket professionellt bemötande. Trevlig lugn och kunnig. Mycket Smidig kommunikation och snabb att svara på frågor.
Väldigt proffesionell, var påläst om fastigheten, vilket gjorde det enkelt att få frågorna besvarade.
Vi är nöjda med försäljningen från början till slut. Kevin är engagerad, trevlig och professionell. Var tillgänglig genom hela affären och återkopplade snabbt på frågor. Kan varmt rekommendera till andra.
Jag är väldigt nöjd med Rebecca. Hon har varit proffsig, trevlig, kunnig, förtroendeingivande och trygg genom hela processen. Hon har dessutom varit tillgänglig och snabb att svara på frågor. Jag skulle självklart rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad.
Kevin är en jättebra och engagerad mäklare. Han lägger så mycket tid i hans arbete och det känns att han är tillgänglig hela tiden vid frågor eller funderingar. Jag rekommenderar Kevin om ni vill ha en mäklare som är engagerad och sköter affären på ett jättebra och professionellt sätt.
Trevlig och jätte hjälpsam person
Tack för ditt fina omdöme Sayed, och lycka till med ert nya hus! /Magnus
Han hjälpte till med det mesta, blev jätte bra bemötta tack för allt!!!
Tack själv Asaad. Hoppas ni kommer trivas bra i den nya lägenheten. /Magnus
Jag är nöjd med min upplevelse! Kevin var professionell, lyhörd och väldigt engagerad genom hela processen. Allt sköttes smidigt, och jag kände mig trygg från start till mål.
Han följde våran önske mål. En bra kommunikation. Vi har bra erfarenhet av Magnus. Han är duktig mäklat vi är super nöjda.
Tack själva för smidigt samarbete Veronica! Det var roligt att få hjälpa er med er försäljning. /Magnus
jättebra och smidigt och hjälpte till bra ☺️
Han är jätte trevlig person och om man har fråga då för man svara snabbt):
Tack Farzana! Det var roligt att få hjälpa er att hitta ett hus. Jag hoppas ni kommer trivas! /Magnus
Väldigt trevlig o fint bemötande fick vi , hon lyssnade på våra önskemål o man kunde fråga o bolla tankar med henne. Gick och lita på henne hon hörde alltid av sej när lovat att göra det. Hade vi inte godkänt köpet så hade hon drivit det vidare kände vi så vi är jättenöjda.
Jag blev bemött på bästa sätt. Han gjorde sitt jobb. Det gick över förväntan och lägenheten blev såld snabbare än väntat. Som sagt Kevin kan sitt jobb och kommer rekommenderas till andra.
Det gick snabbt, smidigt och effektivt. Han hittade rätt kund.
Tack Rita för en bra kommunikation hela vägen. Bra samarbete hela vägen! /Magnus
Lätt att ha o göra med, snabb och ordentlig. Har fått ett bra bemötande och i det stora hela är jag nöjd!
Tack för den fina rekommendationen Ester, och tack för ett gott samarbete och dialog under försäljningsprocessen. /Magnus
Andra gången som Kevin säljer en bostad åt mig och har även köpt via honom och är som alltid supernöjd. Han är ett otroligt stöd under hela processen och finns alltid tillgänglig för frågor och funderingar och gör allt för att du ska vara nöjd och känna dig trygg. Rekommenderar verkligen Kevin som mäklare.
Hej, Magnus är väldigt trevlig och har varit väldigt hjälpsam.
Trevlig och glad person Såg till att få våran lägenhet såld samt smidig affär med lägenheten vi ville köpa. Magnus var alltid tillgänglig och hörde av sig flertalet gånger för att fortsatt hålla dialog så att allt kändes bra osv., vilket var en trygghet. Han kändes må om vårt bästa.
Bra bemötande och duktig. Lugn och saklig.
Lugn och trygg, håller både sig och oss uppdaterade genom hela processen.
Trevlig och ett proffsigt bemötande
Trevlig och kunnig, intresserad av oss och att allt skulle bli så bra som möjligt! Snabba svar och samtal när det hänt något nytt i vår affär.
Lyhörd han hjälpte oss med allt som vi ville ha i vårt nya hem.. Ärlig när man frågade och mycket snabbt återkopplande Mycket bra information under hela föreställningen och vårat nya köp.
Tydlig på alla sätt. Snabb på att svara på frågo. Man märker att han finns där lika mycket för både säljare och köpare.