Trevlig och gick igenom allt. Väldigt tillmötesgående.
Fastighetsbyrån Nässjö
Välkommen till Fastighetsbyrån i Nässjö! Här finner du ett landskap där skog och åkermark möts och byts av. Sjöar och vattendrag finns det också gott om. Vi har varit aktiva här i området sedan sent 60-tal och har mycket erfarenhet och stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden. Kontoret ligger centralt och ger bra möjligheter...
960 omdömen om Fastighetsbyrån Nässjö
Sedan starten hos Reco 2013
Professionellt bemötande från första kontakt och genom hela processen. Lätt att nå och snabb feedback.Levde upp till de förväntningar vi gemensamt hade ställt upp. Lugn, trygg och bra bemötande till oss som säljare.Vi rekommenderar honom gärna.
Kunnig, förtroendeingivande, inte pådrivande.
Vi är supernöjda med Rebecca och hennes service. Ett lugn genom hela processen och kom med bra tips längs vägen. Vi rekommenderar verkligen Rebecca!
Professionell, men samtidigt personlig och tillmötesgående.
KEVIN ÄR EN TREVLIG MÄKLARE SOM SÄTTER KUNDEN I FOKUS.
Väldigt duktig, trevlig och proffsig. Återkopplar väldigt fort man känner verkligen att man blir prioriterad:)
Trevligt, naturligt bemötande. Uppskattade att han inte hade för ”säljig” stil. Svarade på alla frågor och presenterade huset på ett bra sätt. Ingav trygghet i kontraktsskrivandet. Snabba tydliga besked.
Mycket trevlig och ha bra förståelse
Mycket bra utfört arbete, en snabb smidig affär. Tack Kevin.
Supersnäll mäklare som har varit hjälpsam och tydlig. Härlig person! Tack så mycket!
Jag tycker vi har fått ett mycket bra bemötande. Inget krångel, bra diskussioner kring fastigheten som känts ärliga om det varit några frågetecken. Alltid positiv, trevlig och villig att lyssna på det man funderar på.
Bra och smidig mäklare, hjälpte oss att komma fram till ett bra kontrakt med säljaren. Hade inga förväntningar då jag aldrig köpt hus tidigare.
Mycket trevlig och hjälpsam även på obekväm arbetstid. Hjälpte köparen med papperarbete med banken också.
Kevin är väldigt professionell. Väldigt enkel att ha att göra med. Uppskattar has driv och engagemang vilket få har! Alltid positivt inställd och snabb med återkoppling.!
Jag kan varmt rekommendera denna mäklare. Han var alltid tillgänglig, vänlig och hjälpsam. Hans ärlighet och öppenhet gav mig trygghet under hela processen. Jag befann mig i en svår situation, men han visade stor förståelse och ansträngde sig extra för att hjälpa mig. Mäklaren ordnade en privat visning och la ner extra arbete för att göra allt så smidigt som möjligt. Även säljarna verkade mycket nöjda med hans insats. Sammanfattningsvis gjorde hans engagemang och professionalism min bostadsaffär till en positiv upplevelse.
Väldigt professionell och bemötande engagerad och kunnig, lätt att kommunicera med! Enkelt sagt Rebecka är Rebecka skulle rekommendera henne för alla slags affärer gällande fastigheter .
Han är bra, snabbtänkt och har ett mycket bra bemötande. Jag rekommenderar alltid att arbeta med honom
Trevlig, saklig och ett bra stöd även för oss som köpare.
Jenny är en helt fantastisk mäklare! Man får ett stort förtroende för henne så fort man träffar henne och man kan alltid räkna på så bra kommunikation. Hon har gjort hela processen så trygg och det känns så skönt att veta att man alltid kan kontakta henne om man har några funderingar. Hade sån tur att få ha just Jenny som min mäklare när vi köpte vårt drömhus. Tack!
Vi har fått ett mycket bra bemötande. Kevin har varit punktlig, ödmjuk, ärlig och lyhörd. Våra förväntningar blev som vi hade tänkt. Kevin var hela tiden uppmuntrande när försäljningen inte gick så fort som vi hade tänkt. Och huset blev ju till slut sålt. Kevin var hela tiden mån om att vi skulle tänka positivt.
Hela affären gick smidigt, inga krångligheter någonstans. Tyvärr så blev han sjuk mitti processen av köpet. Men överföring till en annan mäklare som skulle medla gick hur bra som helst. Jag är jättenöjd för att vara den första mäklaren jag gör affär med. Magnus va även mån om sina kunder och ringde upp och sa grattis till husköpet. Och det gör mycket, samt att han skulle kontakta en från Swedbank som vi ska få träffa och prata om hur vi ska lägga upp bolånet och öppna upp nya konton. Lite mer-jobb ifrån mäklare där om...
Smidig och trevlig, levde upp till mina förväntningar. Han blev ju tyvärr dålig, men ordnade direkt en ersättare som skötte resten galant!
Bra genomgång av hur säljprocessen går till. Trevligt bemötande och bra återkoppling. Lätt att få tag på. Trevligt och respektfullt bemötande när det gäller äldre människor. Min 87-åriga pappa tyckte att han var trevlig och enkel att prata med.
Fredrik Bergqvist har skött försäljningen av min fastighet på ett professionellt och engagerat sätt. Han. Är mån om att snabbt återkoppla när man sökt honom och har ett tillmötesgående sätt.
Jenny är engagerad och fullgör sitt uppdrag med hög professionalitet. Jag upplever henne som mycket kunnig och saklig. Jenny har hög social kompetens men också integritet som är viktigt när man gör stora affärer som ju en fastighetsaffär är för de allra flesta. Jag rekommenderar Jenny som mäklare i fastighetsaffärer.
Kevin är bra, målinriktad och serviceminded i alla lägen.
Jag har tidigare haft kontakt med Kevin gällande bostäder, både då och nu är han alltid flexibel bemötande och förstående. Han är trevlig att ha och göra med och jag ser fram emot flera sådana tillfällen med just Kevin. Att ha haft någon som Kevin med i detta köp har gett mycket trygghet till mig och det är det intryck jag haft om honom sedan dag 1. Stor skillnad jämnfört med vissa andra mäklare jag stött på. Även vänner och kollegor talar högt om honom och det förtjänar han verkligen.
Tydlig, lugn och trevlig mäklare!
Mina upplevelser fram tills nu har varit suveräna. Detta är min första bostadsaffär och Rebecca har förklarat steg för steg hur det sker så att jag känt mig try i detta. Hon är även behjälplig när jag som köpare har frågat om råd och om information såsom ritningar mm Jag hade inga förväntningar från början men jag är glatt överraskad över att det inte är så krångligt som man kan tro
Jag har sålt två bostäder via Kevin. Den första jag sålde kännetecknas av snabbhet. Där var kontraktet påskrivet, till begärt pris, två dagar efter att Kevin hade lagt ut den. Den senaste bostadsaffären kännetecknas av en komplex situation. Jag hade köpt en lägenhet, men behövde få min såld för att affären skulle gå igenom. Kevin sålde min, med villkoret att han som köpte min var tvungen att sälja sin för att allt skulle gå igenom. Detta har idag gått vägen. För att förklara ytterligare komplexitet i processen, så pratade...
Super bra! Rekomenderar starkt!
Vänligt bemötande och han levde upp till våra förväntningar. Sammanfattning är att vi varmt kan rekommendera Kevis till andra kunder.
Vi är jätte nöjda och han är jätte snäll också.
Jag bliv bra bemötts av mäklaren från början till slut. Jag hade inget speciellt förväntan, Mäklaren Magnus har gett mig att jag håller på köpa lägenhet. Upplevelsen är jätte glad att har köpt min första lägenhet, och det var trevligt att ha Magnus som mäklare. 😊
Tack för dina vänliga ord! Det har varit en glädje att få hjälpa dig med ditt första lägenhetsköp, och jag är glad att du är nöjd med processen.
Mycket nöjd! Rekommenderar henne verkligen 👍
Rebecca är en duktig mäklare som kan sin grej. Från första till sista mötet har hon gjort ett fantastiskt arbete. Alltid där när man behöver henne , vi är jättenöjda !!!
Trevligt bemötande Hade inga speciella förväntningar men Rebecca kunde svara på dom frågor jag ställde
Man blev bemött väldigt bra av henne, hon va väldigt bra på att kunna svara på om man hade frågar och vilka förmåner som kommer till med lägenheten t.ex. med tvättstuga o vindsförråd o vilket e bra att få veta, hon va väldigt hjälpsam som kunde stanna lite längre på visningen för att min far kunde komma vilket va väldigt snällt av henne, så i helheten så gjorde hon väldigt bra intryck under visningen
Jag är jätte nöjd med hennes hjälp!
Serviceminded, professionell och engagerad!
Hon är lyhörd om vad vi säger och tycker, artig och vänlig. Hon är mycket professionell beträffande kunskaper, förklara vad som sker, planering, tider mm. Vi tycker att hon är en mycket bra fastighetsmäklare!
Hon är seriös o älskar verkligen sitt jobb ., hon brinner för lägra sin bästa Mvh
Bra mäklare och duktig som har mycket kunskap inom ämnet.
Det har varit så tryggt att ha Jenny som min mäklare under denna resa. Jenny är proffsig i sin profession och har ett fint sätt att bemöta och prata med människor. Jenny har hittat kunder utan att jag behövde ha en öppen visning och ha fastigheten ute på Hemnet vilket jag uppskattade. Gett bra information för att jag ska kunna fatta beslut som passar mig i min situation.
mycket bra.Kevin är en bra mäkraren på all sätt och vis
Vi kommer från Nederländerna och behöver extra stöd i köpprocessen. Rebecca hjällpte oss mycket bra och svarade till alla våra frågor
Trevlig människa och bra mäklare. Hjälpsam, följer upp och besvarar frågor och funderingar.
Mycket hjälpsam och engagerad under hela vår försäljningsprocess. Försäljningen gick snabbt och smidigt precis som vi önskade. Rekommenderar!