Väldigt jordnära person som är erfaren och tydlig i sina förväntningar både på sig själv och säljaren/köparen. Mycket lätt att jobba med och är jätte flexibel så som dagar och tider. Skulle varmt rekommendera Emanuel till andra säljare/köpare
Emanuel Turgay
Emanuel Turgay är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
.Emanuel Turgay har varit registrerad mäklare sedan 2017-10. Emanuel Turgay har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 345 omdömen med ett betyg på 4.9. Emanuel Turgay har haft 40 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
345 omdömen om Emanuel Turgay
Hjälpsam mäklare som uppfyller ens krav när det kommer till önskemål gällande bostaden från början till slutet. Kände mig mycket trygg med den här mäklaren.
Bästa mäklaren i Botkyka kommunen.👍
Den här mäklaren har varit exceptionellt professionell och engagerad genom hela processen. Mäklaren har visat lyhördhet för våra önskemål och varit tillgänglig för frågor och uppdateringar, vilket skapat stort förtroende.
Väldigt bra bemötande. Mäklaren uppnådde alla förväntingarna.
Mäklaren är den vassaste i området han sålde lägenheten snabbare än blixten till ett bra pris rekommenderar emanuel starkt nummer ett oslagbar 🥇
Trevligt bemött. Engagerad och kunnig. Proffsigt och det gick fort.
Emanuel har varit mycket proffesionell och genomförde budgivningen mycket bra.
Professionell, rättvis, lyhörd och samarbetsvillig. Väldigt nöjd med Emanuel & jag rekommenderar honom starkt!
Hej Emanuel är ärligt och lungt person . Jag rekommenderar starkt .