Tony Jergos

Tony Jergos

Tony Jergos är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Tony Jergos har varit registrerad mäklare sedan 2010-06. Tony Jergos har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 150 omdömen med ett betyg på 4.9. Tony Jergos har haft 22 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

150 omdömen om Tony Jergos

Sedan starten hos Reco 2014
Vidor D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-hallunda

Jogos skötte min köp process på mest professionella sättet.

Waffa M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-hallunda

Mycket kompetent. Trevlig och hjälpsam. Kan sitt jobb och bra på service. Skötte försäljningen galant. Rekommenderar verkligen Tony

Girgis Makram M
Köpte sitt hus med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Norra Botkyrka

Han var den bästa mäklaren och han hjälpte mig mycket alla mina förväntningar som jag hade gjort min mäklare och han va positivt.

Karin Linnea P
Sålde sitt hus med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Tony har varit korrekt,tagit tillvara våra behov.Alltid ställt upp när vi t.ex haft juridiska frågor .Vi litar på hans råd och är mycket nöjd med honom som vår mäklare.

Elisabeth C

Tony made this experience for us extremely enjoyable. He covered all the details and was very organized. We are so grateful and blessed to have the opportunity to work with in buying our first home. We had the best experience. Thank you so much Tony.

Amanuel Z

Bästa mäklare, Hjälpsam. Mäklare med bra erfarenhet och mycket kunskap

Zuhaira Hermez S
Botkyrka-hallunda

smidig och super trevlig. Det gick snabbt med affären.

Maria G
Sålde en tomt med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-gamla Norsborg

Mäklaren med koll på läget! Bra bemötande, professionell och levererar.

Isa Filip G
Sålde en tomt med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-gamla Norsborg

Proffesionellt utfört arbete. 👍

Aida B
Botkyrka-Alby

Tony Jergos mötte oss trevligt och när vi sa våra önskemål hade han många förlag som gick in i våra önskemål och in i vår budget. Han är kompetent och professionell