Vi har koll på Botkyrka och Salem och brinner för att hjälpa er till en lyckad och trygg bostadsaffär!
Inger J:
Anders bemötande var mycket proffsigt och han hade mycket god byggnadskunskap och lång erfarenhet av husmarknaden i Tullinge.
Vi är mycket nöjda med hans försäljningsintäkter och han motsvarade helt våra förväntningar.
Vi förmedlar bostäder i Tullinge, Tumba och Grödinge. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig i bostadsaffären!
Jonathan H:
Yngve sålde vår lägenhet för 19 år sen och nu vårt hus. Han är en riktigt bra mäklare. Lugn, saklig och förtroendeingivande. Mycket kompetens, speciellt inom Botkyrka/Salem. Smärtfritt, normalt arvode men hela tiden med ett leende. Rekommenderar honom starkt!
Johan Simon G:
Jesse är en mäklare med god känsla för service. Han behärskar sitt arbete och sätter alltid kunden i fokus.
Jag sålde aldrig min bostad med Jesse, då marknaden just då inte var mogen. Men Jesse gjorde ändå sitt yttersta! En hjälte!
Därför kan jag med gott samvete rekommendera Jesse varmt och hoppas framtida säljare väljer mäklare som honom.
Tack Jesse.
Stf H:
Michael är en mycket glad och trevlig person med bra bemötande mot både köpare och säljare kunnig på alla sätt . Det viktigaste är att han är ingen märkvärdig sprätt som många mäklare är och det vet jag som har haft med många mäklare att göra. Jag hoppas att kunna göra affär med honom flera gånger.
Han bryr sig om sina kunder .
Maria C:
Jag har köpt en bostadsrätt som är perfekt för mig och min smak tack vare mäklarens goda lyhördhet. Ville ha en ny och fräsch lägenhet som inte behövde renoveras och fick exakt det. Jag är jättenöjd med mitt köp och min grymma mäklare!
Philipp M:
Denna mäklare gjorde ett standard arbete med några slarv-fel, bland annat i broschyren.
Med tanke på hur kompetitiv och engagerade mäklare brukar vara så var denna ganska oengagerad. Inte vad jag förväntade mig år 2017 i Stockholms trakterna.
Fredrik:
Michael har gjort ett lysande jobb vid försäljningen av min lägenhet. Han är lyhörd och driven. Resultatet av försäljningen blev över förväntan. Jag ger Michael mina högsta rekommendationer!