Johanna Enström

Johanna Enström är mäklare på Fastighetsbyrån Nykvarn

Johanna Enström har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Johanna Enström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 87 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Enström har haft 85 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

87 omdömen om Johanna Enström

Sedan starten hos Reco 2023
Linda O
Brokvarn

Johanna är professionell lyhörd och ödmjuk visar redan från första stund att hon går in i detta helhjärtat för att göra försäljningen så smidig som möjligt

Rolf Sixten E
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Instämmer i min frus kommentar

Gunilla Kristina A
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Professionellt bemötande, både vänligt och varmt. Då ett grannhus snabbt sålts innan var våra förväntningar höga och utgångspriset på den nivån. Intresset dröjde och vi fick förslaget att sänka priset rejält, vilket vi också accepterade. Då kom resultatet och huset såldes. Mäklarens bedömning blev rätt. Vid ett tillfälle dröjde svar litet länge på en fråga om hur villkoret för återgång rent praktiskt skulle gå till om vi inte fick sålt innan 31/10. Slutet gott, allting gott.

Stig E
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Informationen var saklig och tydlig. Effektiv utan att vara påträngande. Jag är mycket nöjd.

Eva E
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Mycket trevligt bemötande. Klar och tydlig information om objektet.

Åsa Inger N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn
Centralt

JOhanna har hela tiden varit trevlig, tillmötesgående, svarar snabbt, lösningsorienterad, verkar genuint vilja att det skall gå bra med allt.

Hans Roland Lille-Bror P
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Jag har ett mycket stort förtroende för Johanna Enström som fastighetsmäklare och tycker att hon utförde sitt uppdrag på ett mycket proffesionellt sätt och jag kommer att rekomendera henne till andra som tänker sälja sina fastigheter

Anna L
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Vi blev snällt bemöta av Johanna. Hon är en jättetrevlig och hjälpsam mäklare. Hon har mycket kunskaper och hjälpte oss väldigt snabbt och smidigt. Johanna hjälpte oss med samtal angående priset med ägaren så att det blev lättare att köpa huset. Vi kan varmt rekommendera henne som en mäklare.

Claes Rickard Magnus S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn
Centralt

Johanna är lugn, trevlig och professionell. Hon är extremt bra att ha att göra med både som köpare och säljare. En bred kundbas möjliggjorde en snabb, effektiv försäljning till bra marknadspris. Vi kan varmt rekommendera Johanna om du behöver sälja din bostad.

Anette H
Centralt

Ett trevligt bemötande vid visning och möte. . Kontakten bra. snabba svar när vi hade frågor kring bostaden. Lite stressad då de kan vara mycket information som man inte riktigt förstår.