Jenny Wallström Lindahl

Jenny Wallström Lindahl

Jenny Wallström Lindahl är mäklare på Fastighetsbyrån Strängnäs

Jenny Wallström Lindahl har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Jenny Wallström Lindahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 167 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Wallström Lindahl har haft 56 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

167 omdömen om Jenny Wallström Lindahl

Sedan starten hos Reco 2021
Robert H
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Wallström Lindahl en del av Fastighetsbyrån Strängnäs
Finninge

Trevlig, glad och punktlig. Väldigt hjälpsam. Tog reda på ytterligare fakta jag frågade om på ett effektivt sätt.

Johan Rolf A
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Wallström Lindahl en del av Fastighetsbyrån Strängnäs

Mycket nöjd med allt. Hela processen är skött på ett föredömligt sett.

Marcus M

Förstående, hjälpsam och ger ett lugnt intryck. Tar ett steg till för att hjälpa till. Jättebra!

Sabina D
Ulvhäll

Super bra och trevlig mäklaren som snabbt svarar på sms/samtal. Hon ger superbra service och gör att man känner sig trygg.

Mattias D
Ulvhäll

Inspirerande och lugn mäklare som har koll på det mesta under visningarna. Allting gick så smidigt från första visningen till att vi skrev papperna på nya bostaden. Jag kan värmt rekommenderar Jenny som mäklare.

Mikael F
Ulvhäll

Toppen mäklare på alla punkter rekomenderar starkt snabb affär både köpte och sålde enkelt smidigt och bra

Eduardo R

Hade mycket tålamod med mig och var lysshörd. Tummen upp för Jenny.

Ivannia O

Mycket trevligt bemötande och mycket tålamod med oss. Var alltid tillgänglig via sms/telefon/email.

Aya Z

Jenny var väldigt snällt. Hon svarde på alla våra frågor och även när vi smsar henne i olika tider under dagen hon svarade och gav alla info som behövs. Rekommenderas.

Mikael F

Toppen mäklare på alla plan 5+