Anders Smedebo

Anders Smedebo

Anders Smedebo är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro

Anders Smedebo har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Anders Smedebo har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 4.9. Anders Smedebo har haft 6 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2024-10

7 omdömen om Anders Smedebo

Sedan starten hos Reco 2024
Erica E
Kilsmo

Mycket trevlig, kunnig och serviceminded/seriös utan att vara ”för mycket”. Uppskattar att han var enkel att få återkoppling från och hjälpsam med alla mina frågor som köpare. Kan verkligen rekommendera Anders Smedebo!

Svar från Anders Smedebo

Stort tack för din otroligt fina Reco, Erica. Otroligt smidig affär med dig som köpare. Stort grattis igen till ditt fastighetsköp och välkommen till Örebro & Kilsmo!

Arna Ida K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Smedebo en del av Fastighetsbyrån Örebro
Väster

Kunig, korekt och påläst. Förklarar allt som jag frågade på ett lugnt och tillfredställande sett.

Svar från Anders Smedebo

Tack så mycket för er fina Reco samt en snabb & smidig affär med kanonköpare. Vi ses på tillträdet i januari!

Kristina N
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Smedebo en del av Fastighetsbyrån Örebro
Lundby

Trevligt bemötande. Kontinuerlig information om processen.

Svar från Anders Smedebo

Tack för din Reco, Kristina! Grattis till din försäljning så ses vi på tillträdet

Ann-Charlott L
Odensbacken

Trevlig och bemötande, snabba återkopplingar Visade ett genuint intresse för vad vi var ute efter för bostad

Svar från Anders Smedebo

Tack för er fina Reco, Ann-Charlott. Snabb och smidig affär med en bra köpare. Grattis igen! Vi ses på tillträdet i veckan.

Nezameddin M
Lundby

Bra å så snällt han är så duktig och jag kan rekommendera honom till andra.

Svar från Anders Smedebo

Tack för din fina reco Nezameddin och återigen grattis till ert husköp. Vi ses på tillträdet!

Eleonor O
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Smedebo en del av Fastighetsbyrån Örebro
Karlslund

Mycket trevligt bemötande han är kunnig i sitt arbete

Svar från Anders Smedebo

Stort tack för din reco Eleonor. Vi ses på tillträdet!

Cecilia J
Karlslund

Anders var trevlig och gav ett mycket gott intryck.

Svar från Anders Smedebo

Stort tack för din reco Cecilia och grattis till ditt köp. Vi ses på tillträdet!