Otroligt trevlig och professionell mäklare!
Emanuel Mirza
Emanuel Mirza är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro
.Emanuel Mirza har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Emanuel Mirza har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 144 omdömen med ett betyg på 4.9. Emanuel Mirza har haft 25 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
144 omdömen om Emanuel Mirza
Emanuel gör ett gott intryck och ett väldigt bra jobb. Han är lyssnande till kundens önskemål och behov. Jag rekommenderar starkt att anlita just Emanuel då du behöver hjälp av en mäklare!
Hade en planerad värdering med Emanuel. Emanuel är service och trevlig med ett gott bemötande som känns genuint! /Klas
Emanuel är väldigt trevlig, påläst och professionell.
Tack för det fina omdömet Malin, det uppskattas enormt! Vill passa på att önska Er en riktig God Jul och ett Gott nytt år!
Har fått mycket gott förtroende för Emanuel så det är bara att satsa vidare! /Janne o Britt-Marie
Hej och tack för ditt omdöme! Roligt att ni fick ett gott intryck. Vi ses och hörs framåt. God Jul och Gott nytt år om vi inte hörs innan dess!
Vi fick bra hjälp av Emanuel i våran försäljning, han var tillgänglig och kunde förklara det vi inte hade så bra koll på.
Tack för rekomendationen Viktor, det uppskattas! Jag vill önska er all lycka till i framtiden.
Emanuel har värderat vår villa, han är en väldigt trevlig och kunnig mäklare som vi rekommenderar!
Tack för ni lagt tiden att skriva en kommentar och rekommendation, det uppskattas verkligen! ☺️
Väldigt trevlig och enkel mäklare, toppen bra kommunikation
Tack för ditt omdöme Melvin, det uppskattas. Jag önskar er all lycka till med ert bya boende, hoppas verkligen ni kommer stor trivas!
Allt funka bra. Emanuel var en bra mäklare.
Tack din fina kommentar Emil, hoppas du blev nöjd med försäljningen av din fastighet :)
Otroligt trevlig, hjälpsam och tillmötesgående!
Tack för ditt fina omdöme Cleo, det uppskattas. All lycka till er framåt och hoppas ni kommer stor trivas!