Richard Petersson

Richard Petersson

Richard Petersson är mäklare på Fastighetsbyrån Östermalm

Richard Petersson har varit registrerad mäklare sedan 2016-05. Richard Petersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-07 och har fått 396 omdömen med ett betyg på 4.9. Richard Petersson har haft 55 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

För mig är det bästa att arbeta som fastighetsmäklare möjligheten till att kunna utvecklas och alltid prestera på topp. Varje dag, och i varje affär. Det viktigaste med mitt jobb tycker jag givetvis är att ha nöjda kunder och att bygga långsiktiga relationer. För att kunna lyckas med detta sätter jag stort värde i att alltid kunna se möjligheter, att vara lyhörd för kundernas behov samt att alltid vara positiv.

Jag brinner för att skapa trygghet och bygga förtroende hos både köparen och hos säljaren. Det är extra viktigt eftersom att många ser bostadsaffären som den viktigaste affären man gör i livet. Jag lyckas med mitt jobb för att jag är målinriktad, förstår vikten av att arbeta strukturerat och att värdesätta alla moment och alla kontakter i varje enskild affär.

2023-11 - 2024-10

396 omdömen om Richard Petersson

Sedan starten hos Reco 2016
Sampsa L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Gärdet

Great work! Very well managed accross the entire sales cycle

Malin E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Gärdet

Vi har varit supernöjda med Richard från början till slut. Han är professionell, trevlig, kommunikativ samt svarar inom rimlig tid på alla våra frågor och funderingar. Han jobbar hårt för att det ska bli ett bra avslut där alla är nöjda.

Jan K
Östermalm / Vasastan

En bra mäklare som gör sitt jobb och tar hänsym till att vi är gamla och ovana vid allt digitalt .

Marianne F
Östermalm

Mycket mån om kunden uppdatering hela tiden jobbade hårt med sin uppgift. Mycket nöjd

Yvonne Q
Östermalm

Engagerad i vår försäljning av lägenheten och mycket noga med att vi lägenhetsägare ska bli nöjda. Dessutom ett trevligt bemötande.

Kerstin K
Östermalm / Vasastan

En trevlig o artig ung man. Har inte så stor erfarenhet av hur en mäklare bör vara. Eftersom jag är gammal bad jag honom att läsa upp avtal o annat lite långsammare o h högre och det gjorde han. Jag hade inte så stora förväntningar (se ovan).

Josefin Ö
Östermalm / Nedre Gärdet

Kunnig och bra på att lyssna och beakta säljarens önskemål. Driver affären framåt.

Jan O

Jag har haft en lång och trevlig kontakt med Richard

Björn S

Richard gjorde ett mycket bra jobb i att hitta potentiella intressenter och fick till en försäljning inom ett par veckor.

Ingrid Elisabeth E
Östermalm

Trevligt bemötande, kunnig, bra och snabb återkoppling.