Fanny Palsander

Fanny Palsander

Fanny Palsander är mäklare på Fastighetsbyrån Östhammar

Fanny Palsander har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Fanny Palsander har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 89 omdömen med ett betyg på 4.5. Fanny Palsander har haft 40 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

89 omdömen om Fanny Palsander

Sedan starten hos Reco 2020
Per Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fanny Palsander en del av Fastighetsbyrån Östhammar
Alunda

Jag är väldigt nöjd! Allt gick snabbt och smidigt, med rak och tydlig kommunikation genom hela försäljningen.

Annica C
Österbybruk

Trevligt bemötande, alltid tillgänglig på telefon och mail. Otroligt hjälpsam med allt!

Johan H
Östhammar

Smidigt och snabbt köp. Fick till en snabb extra visning

Tommie E
Hargshamn

Engagerad och positiv till vårt unika försäljningsobjekt. Vetgirig om objektet. Vi förväntade oss att hon skulle visa intresse just för vårt hus, och inte bara studera datalistor på tidigare försäljningar i området. Vi kände att Fanny uppfyllde våra förväntningar. Vi upplevde att Fanny gjorde ett mycket bra arbete och verkade ha ett bra förtroende även från köparens sida.

Jesper O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fanny Palsander en del av Fastighetsbyrån Östhammar
Östhammar

Svår att nå, svarade aldrig när jag ringde. Fick väldigt dålig återkoppling när jag lämnat bud osv.

Ingemar B
Alunda

Fanny är i vårt tycke en mycket professionell mäklare som vi gärna rekommenderar. Att hon dessutom är glad, trevligt och har nära till skratt uppskattade vi.

Björn E
Alunda

* Bra bemötande * Levde upp till förväntningarna på ett bra sätt * Bra återkoppling med tydliga svar i kommunikation och information

Kurt J
Östhammar

Fanny är professionell i sin yrkesroll som mäklare och agerar neutralt mot både säljare och köpare. Hon arbetade snabbt fram en beskrivning av säljobjektet, annonserade och genomförde därefter en visning efter två veckor efter det att vårt avtal med byrån var klart. Hon använde effektivt e-post i sin kommunikation med oss och var ej begränsad av kontorstid i sitt uppdrag med oss.

Olof S
Öregrund

Fanny var lyhörd och hittade rätt köpare. Hon var flexibel och tydlig. Jag kan varmt rekommendera henne.

Fredrik C
Öregrund

Fanny är både engagerad och professionell!