Victor upplevfes pålitlig och proffsig från första mötet. Han lyckades navigera en svår marknad och fick till slut sålt vår bostad inklusive budgivning. Victor kommunicerade tydligt under processens gång och kom med förslag på förbättringar eller åtgärder för att få sålt. När vi var på väg att ge upp hoppet gjorde han inte det. Victor var mjuk i sitt sätt men envis när det kom till att få sålt, så när han kommer med förslag till förbättringar av annonser eller strategier så gör man klokt i att lyssna. Då är dessa...
Victor Werner
Victor Werner är mäklare på Fastighetsbyrån Partille
.Victor Werner har varit registrerad mäklare sedan 2021-03. Victor Werner har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 200 omdömen med ett betyg på 4.9. Victor Werner har haft 57 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
200 omdömen om Victor Werner
Trevlig, professionell, ställde upp på separat visning o svarade på allt frågor vi hade. Kände mej trygg i denna affär, återkommer gärna i framtiden. Bara +++++++++++
Victor såg alltid till att vi kände oss trygga, hade alltid en plan på hur vi skulle planera och gå till väga. Rekommenderar varje dag i veckan!
I lugn och ro kunde vår bostad göras redo för en försäljning vilket kändes skönt och tryggt. Från första kontakt till att bostaden blev såld har det känts väldigt tryggt och bra att ha Victor som guidade oss igenom försäljningen. Vår första kontakt var enbart för att värdera vår lägenhet för att göra om lån, till att vi fick hjälp och stöttning i hur vi kunde rusta upp lägenheten för att öka värdet och då tillslut sälja bostaden. Då marknaden varit lite svajig gjorde vi oss beredda på att försäljningen kunde ta tid, men Victor överträffade våra förväntningar
Jag tycker att Victor hade en positiv och ambitiös utstrålning, han kunde svara på alla våra frågor (det var många..) och var alltid lätt att få tag på. Detta är den första mäklaren jag haft kontakt med då jag köpte min första lägenhet och jag känner att mitt första köp har skett tryggt och jag har en positiv upplevelse. Som jag hade hoppats.
Kunnig och serviceminded, lyhörd för våra önskemål
Vi är helt nöjda med Victors försäljning av vår bostad; proffsigt och med gott samarbete
Trevligt bemötande och kunnig.
Hej jag tycker Victor var en fantastisk mäklare, han var väldigt enkelt att jobba med och enkel att diskutera med. Han var ständigt tillgänglig om ja behövde fråga honom någonting och hade alltid svar på mina frågor. De va första gången jag säljer en lägenhet, Victor gjorde upplevelsen väldigt enkel och kul det uppskattas. Det va inga konstigheter alls med hela försäljningen han fick det att gå smidigt. Sammanfattningsvis är jag jätte nöjd med Victor finns inget jag kan klaga på de vara bara positivt.
Trevlig, förtroendegivande och professionell. Skulle välja Victor igen vid försäljning.