Melki motsvarade alla mina högt krävande förväntningar på ett proffesionellt, trevligt och snabbt sätt. Hela säljprocessen avlöpte exakt på det sätt som Melki förutsett vilket tyder på utmärkta kunskaper om och hur marknaden fungerar i dagsläget. Köpeskillingen blev genom Melkis noggrant utvalda spekulanter ”spot on” med plustecken. Jag kan med stort förtroende rekommendera Fastighetsbyråns Melki Jergos som stöttepelare för en lyckad fastighetsaffär. // Tommy Ax
Melki Jergos
Melki Jergos är mäklare på Fastighetsbyrån Salem
.Melki Jergos har varit registrerad mäklare sedan 2019-02. Melki Jergos har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 19 omdömen med ett betyg på 4.8. Melki Jergos har haft 10 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
19 omdömen om Melki Jergos
Mycket trevlig, tillmötesgående med extra visning, behjälplig med pappersarbetet.
Melki är varm och engagerad mäklare, han har många bollar i luften men löser det. Han är alltid nåbar oavsett var han befinner sig. En kille som jag gärna tar en öl med.
Tillmötesgående, kunnig, trevlig och alltid glad och positiv. Förväntningarna var att få fastigheten såld så att båda parter blev nöjda, vilket förvekligades. Sammantaget så tycker vi att Melki var den bästa mäklaren vi någonsin haft. Vi kan varmt rekommendera honom..
Kvalitet och professionalism. En specialist i sitt arbete. Jag rekommenderar honom till alla.
Melki har haft ett stort tålamod, utan att pushat och alltigenom ett proffsigt inkännande bemötande mot oss i vår långa process att sälja. När vi väl tog beslutet så gick det snabbt och smidigt. Under resans gång har Melki varit drivande och ansvarsfull samtidigt inlyssnande mot våra önskemål som gjort att vi känt ett fantastiskt samarbete och med ett bra resultat i försäljningen.
Personligt och trevligt bemötande, inkännande van att möta människor i olika miljöer. En mäklare alltså 😊 Förväntningar och verkligheten är inte samma sak värdet på en vara är ju vad någon är redo att betala, men det blev ju bra tillslut. Min upplevelse var en fast punkt i en för mig ovan situation, det här är inget man gör ofta, kände att lita på mäklaren som känner marknaden då tiderna är svåra att förutse.
Grym kille, väldigt duktig! Inga som helst klagomål ifrån mig.
Det är första gång köper jag en lägenhet. Jag har fått tydligt information och får hjälpa av räntan.
En väldigt kunnig, duktig och trevlig mäklare. Bostadsmarknaden var svår men målet uppnåddes ändå tack vare Melki. Jag kan varmt rekommendera Melki, han är seriös och engagerad från start till slut!