Fastighetsbyrån Farsta

Fastighetsbyrån Farsta

• BadgeThirteenYears
1 902
4.8

Här i Farsta hittar du ett naturnära område med närhet till centrum och riktigt bra kommunikationer. Sjöarna Magelungen och Drevviken med härliga promenadstråk och badplatser sätter prägel på området, och Farsta Centrum erbjuder allt du behöver. Är det hit du vill flytta? Då ska du kontakta oss på Fastighetsbyråns kontor på...

1902 omdömen om Fastighetsbyrån Farsta

Sedan starten hos Reco 2013

Visar 1902 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Johan G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Farsta
Farsta

Snabb respons. Trevligt bemötande. Tjänstvillig och flexibel attityd. Kunde vara personlig och bjussade även lite på sig själv privat när vi pratade om arabisk kultur. Snygg är han också, enligt mamma. Måste ju bli toppbetyg!

Georg M
Farsta

Burak är väldigt smidig att ha med att göra. I mitt fall gick det undan, tog cirka en vecka innan bostadsrätten blev såld. Burak har ett ödmjukt förhållningssätt som tilltalar de flesta säljare!

Björn W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Enes Kaya en del av Fastighetsbyrån Farsta
Hagsätra

Helt okej inte påstridig………………

Svar från Enes Kaya

Tack för din feedback Björn! Kul att du uppskattade mitt lugna arbetssätt – hör gärna av dig om jag kan hjälpa till igen framöver!

Alexander Per S
Hökarängen

Väldigt trevlig och bra kommunikation!

Marcin R
Högdalen

Mycket trevlig service och han är verkligen väldigt trevlig jag är mycket nöjd

Eva W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Enes Kaya en del av Fastighetsbyrån Farsta
Hagsätra

Bra, tror han för stod oss, och var lätt att prata med.

Svar från Enes Kaya

Tack för din kommentar Eva! Jag strävar alltid efter att vara lyhörd och respektfull i varje affär.

Stig R
Farsta

Trevligt bemötande och snabba kommunikationer, lyhörd och proffisionell. Serviceminded och lätt att ha att göra med.

Robin K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Modarresi en del av Fastighetsbyrån Farsta
Hagsätra

Otrolig människa med otroligt Namn!

Svar från Robin Modarresi

Tack detsamma min namne :-) Kul att du känner dig nöjd med ditt köp, jag är säker på att du kommer trivas i lägenheten!

Harald D
Stortorp

Cecilia gav allt. Det märks att hon verkligen bryr sig och gör ett exeptionellt jobb! Informationen var toppen, tankar, fotoinspiration, strategi. Toppen!

Fia K
Hökarängen

Tillgänglig för frågor. Det han inte kunde svara på tog han reda på och återkom med svar. För oss som köpare kändes det tryggt.

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket för recensionen Fia! Det glädjer mig att ni känner er nöjd. Vi ses på tillträdet!

Jenny W
Trångsund

Alltid trevlig och positiv. Fast var lite trög budgivning först så gav han inte upp, jag fick nästintill vad jag ville för lgh. Tack Burak!

Svar från Burak Yildiz

Tusen tack Jenny! Det glädjer mig att du känner dig nöjd. Tack för ett fantastiskt samarbete! Vi ses på tillträdet!

Valerie G
Köpte sitt hus med hjälp av Kim Ekholm en del av Fastighetsbyrån Farsta
Hanviken

It was a very pleasant experience with Kim.

Hanna W
Trångsund

Smidig, trygg, ger bra vägledning, proffesionell.

Sandra Christina L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Farsta
Bandhagen

Yosef är mycket professionell och trevlig. Han besitter STORT tålamod och återkommer alltid som utlovat – och med ett leende! Vi ger Yosef våra varmaste rekommendationer!

Maria N
Länna

Försäljningen gick snabbt och det var målet, men jag blev inte nöjd med priset jag fick för bostaden. Jag fick specifikation på försäljningen och vilken exakt summa mäklaren skulle dra av. Allt var rätt, men ändå saknades det pengar då jag fick handpenningen. Kände min lite lurad även om det bara var 750 kr för lite på kontot. Informationen om mäklarbildskostnaden och mäklararvodet tycker jag man behöver påminna om innan handpenning betalas till säljaren,. Är man tydlig så blir det inga tråkiga missförstånd senare.

Svar från Kim Ekholm

Tack för att du delar din upplevelse. Jag är glad att försäljningen gick snabbt och att vi nådde målet vi hade satt ut innan försäljningen, särskilt eftersom det tog grannhuset 4 månader att få det priset men endast två veckor för oss. Jag beklagar dock att du känner dig missnöjd med priset och informationen kring arvodet. Jag vill vara helt transparent här, vilket jag också var för dig – anledningen till att summan skiljde sig var ett fel i beräkningen av försäljningspriset 4.300.000 kr istället för 4.295.000 kr, vilket...

Berit Ingeborg M
Hökarängen

Burak har varit mycket hjälpsam vid försäljning av lägenheten. Tydlig ocn snabb med återkoppling. Tagit stor hänsyn till oss som är äldre och gott varsamt fram.

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket för den fina recensionen Berit! Det glädjer mig att du känner dig så nöjd och beskriver mig på detta sätt. Vi ses på tillträdet!

Thomas P
Centrala Tyresö

Tack för allt Kim. Personlig service som känns genuin som vi har uppskattat. Rekommenderar verkligen fastighetsbyrån och Kim som mäklare.

Thulani G
Farsta

No complaints, overall a good and quick process - thanks Jon

Maria C
Högdalen

Robin Modarresi har ett proffsigt bemötande och jag kände mig trygg som köpare med hans stöd. Gör det där lilla extra och vill att både säljare och köpare är nöjda med affären.

Svar från Robin Modarresi

Tusen tack Maria, vi ses på tillträdesdagen! :-)

Soili R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Modarresi en del av Fastighetsbyrån Farsta
Högdalen

Bra bemötande och försäljningen gick som planerat. Information fungerade bra och man viste hela tiden vad är som händer.

Svar från Robin Modarresi

Tack Soili! Hoppas du trivs i din nya lägenhet som jag hjälpte att förmedla till dig :-)

Henrik V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Cecilia Hjelmér en del av Fastighetsbyrån Farsta
Trångsund

Varm och trevlig mäklare som visar på god välvilja när det kommer till att sälja bostäder och bemöta köpare

Lisa L
Farsta

Jon hjälpte oss med en snabb och smidig affär. Jättetrevlig och professionell! Rekommenderar!

Cecilia S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kim Ekholm en del av Fastighetsbyrån Farsta
Sköndal

Kunnig, erfaren och kommunikativ!

Susanne B
Högdalen

Positiv och drivande. Mycket nöjd med affären och Burak.

Svar från Burak Yildiz

Tusen tack Susanne! Det glädjer mig att du känner dig nöjd. Tack för ett fantastiskt samarbete! Vi ses på tillträdet!

Vilson H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Cecilia Hjelmér en del av Fastighetsbyrån Farsta
Trångsund

Fantastiskt!Professional och mycket energi!

Georgios K
Skogås

Professionell bemötande samt väldigt hjälpsam från början till slut. Kunde svara på alla mina frågor.

Svar från Burak Yildiz

Stort tack för de fina orden Georgios! Vi ses på tillträdet!

Mai A
Skogås

Så snäll och hjälpsam. Gör sitt bästa för att utföra sitt arbete på bästa sättet!

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket för den fina recensionen Mai! Det glädjer mig att du känner dig så nöjd och beskriver mig på detta sätt. Vi ses på tillträdet!

Karin A
Bandhagen

Trevlig och bra kommunikation! Kände oss trygga genom hela processen.

Nada O
Hagsätra

Han var mycket hjälpsam och han svarade snabbt på meddelanden. Jag hade inget att oroa mig för. Han tog hand om alla detaljer.

Felicia M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Claudio Pino en del av Fastighetsbyrån Farsta
Centrala Tyresö

Vi upplever Claudio som en väldigt avslappnad och trygg mäklare och det var det som gjorde att vi ville ha han som mäklare, han var långt ifrån påstridig som väldigt många mäklare är och det uppskattar inte vi. Vi känner oss trygga och får bra information om min försäljning av min lägenhet, vi är super nöjda med Claudio.

Britt K
Bandhagen

Blev bra bemött. Lätt få kontakt med.

Oscar Af K
Köpte sitt hus med hjälp av Kim Ekholm en del av Fastighetsbyrån Farsta
Fagersjö

Bra upplevelse. Var bortrest veckan efter visning och under budgivning, men gick att nå smidigt ändå och en trevlig kollega skötte kontraktskrivningen.

Caroline N
Bandhagen

Yosef har varit toppen genom hela processen! Lyhörd, kommunikativ och med klipp i stegen!

Denial H
Högdalen

Jättenöjd! Effektiv och tydlig och snabb på att svara!

Svar från Robin Modarresi

Tack snälla Denial för ditt fina omdöme!

Emil R
Fagersjö

För mig är den viktigaste egenskapen rak och tydlig kommunikation, Kim levererar med Råge. Mycket bra bemötande och man känner sig trygg från början till slut. Vi ställdes inför vissa vägskäl där Kim gav god vägledning utan att styra våra beslut och vi kunde verkligen känna oss bekväma i de beslut vi tog. Jag rekommenderar Kim starkt!

Per B
Sköndal

Mycket duktig och professionell. Vi är väldigt nöjda. Rekommenderas varmt.

Mohamed D
Högdalen

He was very nice and professionnel. He explained everything we need and was helpful all the way and even had to translate for me.In the showing he accepted us early and took the time to explain a lot of things.I like his professionalism

Svar från Burak Yildiz

Thank you so much for the lovely review, Mohamed! I'm glad that you feel so satisfied and describe me in this way. See you on move-in day

Mesir T
Farsta Strand

Oerhört proffsig hela vägen igenom!

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket för recensionen Mesir! Det glädjer mig att du känner dig nöjd. Vi ses på tillträdet!

Maria M
Högdalen

Jag och min man är väldigt nöjda med Burak som mäklare! Han är väldigt trevlig, och hade en lugn och trygghetsgivande effekt på oss när vår lägenhet var lite mer utmanande att sälja än vad vi trott från början. Toppenmäklare!

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket för den fina recensionen Maria! Det glädjer mig att ni känner er så nöjd och beskriver mig på detta sätt. Vi ses på tillträdet!

Åsa S
Tyresö Strand

En mäklare med energi, driv och många idéer. Lätt att kommunicera med och alltid snabb att återkoppla. Mycket effektiv och smidig!

Cecilia S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kim Ekholm en del av Fastighetsbyrån Farsta
Sköndal

Förtroendeingivande, kunnig och erfaren.

Jonas F
Sålde sitt hus med hjälp av Jon Pettersson en del av Fastighetsbyrån Farsta
Farsta

Trevlig, lnlyssnade och oerhörd hög kompetens. Säkerställer att det blir en bra affär för både säljare och köpare. Alltid tillgänglig. Jag kan inte komma på något mer som jag kan önska av en mäklare.

Andréas H
Skrev om Enes Kaya en del av Fastighetsbyrån Farsta

Försäljningen av min bostad gick smidigt och lätt. Hade Enes Kaya som är trevlig och brinner för sitt jobb.

Enes K gillar detta
Svar från Enes Kaya

Tack för förtroendet Andreas! Hoppas du trivs i din nya lägenhet. Allt gott, Enes Kaya

Johanna L
Hökarängen

Jon var lyhörd, trevlig, hade verkligen koll på Hökarängen och mån om att vi skulle känna oss trygga oh nöjda genom hela processen. Vi är så nöjda att Jon hjälpte oss att sälja vår lägenhet och kommer definitivt höra av oss till honom nästa gång det är dags att sälja igen.

Asmin J
Köpte sitt hus med hjälp av Burak Yildiz en del av Fastighetsbyrån Farsta
Farsta

Burak har varit trevlig och hjälpsam i vårat köp av bostad. Har känts tryggt och vi är tacksamma.

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket för den fina recensionen Asmin! Det glädjer mig att du känner dig nöjd. Vi ses på tillträdet!

Simon A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kim Ekholm en del av Fastighetsbyrån Farsta
Hökarängen

Skön och trevlig lirare. Snabb och smidig affär. Han gav tips och förslag vilka banker man kunde välja

Malwina C
Högdalen

Robin tar hand om hela processen och har visat exceptionell flexibilitet. Mycket bra samarbete och han hade koll på allt :)

Svar från Robin Modarresi

Tack Malwina och grattis till köpet! Jag är säker på att ni kommer trivas bra i lägenheten. Vi ses på tillträdet!

Renzo G
Högdalen

Mycket bra person, snäll och vänlig.

Iveta G
Högdalen

Jätte trevlig bemötande. Väldigt lätt att prata med och förklarar bra. mycket bra!

Jeanette P
Sköndal

Blev rekommenderad Yosef, vilket vi är superglada för. Han höll oss uppdaterade och väl informerade under hela processen. Det märks att han arbetar inom sitt yrke i många år då han är väldigt kunnig i många områden. Rekommenderar starkt Yosef och hans kollegor om ni letar efter hjälp till försäljning eller köp av ert boende 😊