Fastighetsbyrån Farsta

Fastighetsbyrån Farsta

• BadgeTwelveYears
1 806
4.8

Här i Farsta hittar du ett naturnära område med närhet till centrum och riktigt bra kommunikationer. Sjöarna Magelungen och Drevviken med härliga promenadstråk och badplatser sätter prägel på området, och Farsta Centrum erbjuder allt du behöver. Är det hit du vill flytta? Då ska du kontakta oss på Fastighetsbyråns kontor på...

1806 omdömen om Fastighetsbyrån Farsta

Sedan starten hos Reco 2013

Hemasree R
Köpte sitt hus med hjälp av Niklas Holmberg en del av Fastighetsbyrån Farsta
Länna

Easy to communicate with. Very good ideas and suggestions. Available for clarifications anytime. Appreciate all his support.

Yiyang Felix H
Skogås

Mäklaren var väldigt bra Alla info kommer väldigt tydligt. Enkelt att prata med

Lena Kerstin Pernilla Å
Rotvik

Proffsig hela vägen igenom. Levde upp till våra förväntningar och någon som jag rekommenderar till framtida säljare.

Rebecca B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Farsta
Högdalen

Yosef har varit väldigt trevlig och tydlig med information alla gångerna jag haft kontakt med honom. Gott bemötande, tydlig kommunikation och snabb på att sätta datum.

Marcus E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Enes Kaya en del av Fastighetsbyrån Farsta
Hagsätra

Enes var engagerad och lyssnade på mig, även om jag till en början valde en annan väg än det som Enes rekommenderade. I slutändan hade Enes rätt 😊 och jag är nöjd med slutresultatet.

Svar från Enes Kaya

Tack så mycket för din recension Marcus! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det är alltid viktigt för mig att lyssna på mina kunder och ge råd, men jag förstår också att det ibland krävs en annan väg för att hitta rätt lösning. Jag är glad att vi tillsammans kunde nå ett resultat som du är nöjd med :) Allt gott! Enes Kaya

Anaam O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kim Ekholm en del av Fastighetsbyrån Farsta
Farsta Strand

Han är Ärligt ,tydligt och kunnigt

André P
Skrev om Kim Ekholm en del av Fastighetsbyrån Farsta

Kim var tydlig och rak genom hela processen. Presenterade inför försäljning en tydlig strategi och gav goda råd i en tuff marknad och levererade. Kim är aktiv och engagerad. Helt klart en av de bästa vi stött på!

Jesper G
Hökarängen

Köpte en superfin lägenhet och upplevde att både jag och säljarna var väldigt nöjda. Jag ville ha en snabb affär och Burak var ovärderlig i kontakten med banken för att göra det möjligt.

Svar från Burak Yildiz

Stort tack för de fina orden Jesper! Jag är glad att jag kunde hjälpa till att göra processen smidig och att både du och säljarna är nöjda. Vi ses på tillträdet!

Anders Bore B
Skogås

Burak var mycket lyhörd för våra önskemål och hade mycket god kommunikation med oss i alla led. Flexibel och lösningsorienterad med stort driv. Vi behövde inte själva ligga på utan Burak var alltid aktiv och låg alltid steget före i processen. Tryggt att ha Burak som mäklare och vi rekommenderar honom varmt till nya kunder och uppdrag.

Svar från Burak Yildiz

Tusen tack för dem otroligt fina orden Anders! Det glädjer mig att du känner dig så nöjd och beskriver mig på detta sätt. Tack för ett fantastiskt samarbete!

Carl W
Hagsätra

Exceptionellt bemötande och uppdatering kring min lägenhetsförsäljning hela vägen. Från start till slut.

Svar från Burak Yildiz

Tusen tack William! Det glädjer mig att du känner dig nöjd. Tack för ett fantastiskt samarbete! Vi ses på tillträdet!

Amanda O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jon Pettersson en del av Fastighetsbyrån Farsta
Hökarängen

Trevlig och proffsig, hela processen har varit smidig och enkel!

Diana R
Tyresö Strand

Rak, tydlig, förtroendeingivande.

Nils Henrik Joakim B
Fårdala

Vi har både köpt bostad där Kim varit mäklare och sålt vår bostad genom honom. Jag tycker han är seriös och trevlig. Både som köpare och säljare har jag ett stort förtroende för Kim.

Agneta Dagny Margareta B
Skogås

Duktig mäklare som la ner hela sin själ på att få vårt radhus sålt. Jag rekommenderar honom. Jag ger honom 5 poäng.

Svar från Burak Yildiz

Tusen tack Agneta! Det glädjer mig att du känner dig nöjd. Tack för ett fantastiskt samarbete! Vi ses på tillträdet!

Charlotta Maria Ö
Fårdala

Mycket bra hjälp vid försäljning!

Oxana A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Farsta
Farsta

Hej Yosef var trevlig kunnig på sitt uppdrag, och kunnig på flera språk Jag är mycket nöjd med honom //oxana

Luca B
Farsta

extremt hjälpsam, snabb och brinner för sitt arbete

Svar från Burak Yildiz

Tack för den fina recensionen Luca! Vi ses på tillträdet!

Jerry L
Hökarängen

Hej vi har fått hjälp av burak till att sälja vår älskade lägenhet. Vi upplever en snabb och smidig mäklare tydlig och noggrann. Lyssna på våra önskemål och snabb på att svar på frågor. Från första mötet bar lägenhet såld p0 2 veckor. Vi är super nöjda med buraks hjälp!

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket för den fina recensionen Jerry! Det glädjer mig att ni känner er så nöjd och beskriver mig på detta sätt. Tack för ett fantastiskt samarbete!

Dasara H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Enes Kaya en del av Fastighetsbyrån Farsta
Älvsjö/Örby

Enes Kaya är en mäklare att rekommendera. 1. Väldigt professionellt bemötande och uppdaterade ständigt om processen. 2. Enes använde sin egna kundbas för att få dit spekulanter och förlitade sig inte enbart på att få besök på Hemnet och diverse sidor. Han var proaktiv och såg till att mina förväntningar och krav levdes upp. 3. Dessutom följde han upp med spekulanterna på ett väldigt professionellt sätt och förde en bra dialog med dem. Jag skulle rekommendera Enes till framtida uppdrag

Svar från Enes Kaya

Stort tack för ditt fina omdöme Dasara och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Jag är väldigt glad att du uppskattade mitt sätt att arbeta och att jag kunde leva upp till dina förväntningar. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig genom hela processen, och jag är tacksam för ditt förtroende. Att hålla en tät dialog och uppfylla mina kunders krav är alltid min högsta prioritet. Tack igen för din rekommendation – den betyder mycket för mig! Jag hoppas att vi hörs igen i framtiden, och tveka inte...

Rasmus K
Farsta Strand

Vi blev professionellt och vänligt bemött av Yosef J. Lahlou. Han skapade ett tryggt och förtroendeingivande intryck, vilket gjorde hela processen smidig och stressfri. Mina förväntningar var höga och Yosef levde upp till dem. Han var tillgänglig, gav tydlig och relevant information, och visade engagemang genom processen. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Yosefs arbete vid köpet. Vi uppskattade hans noggrannhet, servicekänsla och positiva attityd. Jag kan varmt rekommendera honom till andra som letar efter en mäklare som levererar på toppnivå.

Alexei S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Modarresi en del av Fastighetsbyrån Farsta
Hagsätra

En riktig expert på sitt område. En mycket artig och uppriktig person. Förklarade alltid det som var oklart och hjälpte till att lösa alla svåra situationer. Alltid tillgänglig och svarade mycket snabbt på mejl och samtal. Affären gick smidigt utan några problem. En sann professionell. Jag rekommenderar varmt att samarbeta med honom.

Svar från Robin Modarresi

Tusen tack för ditt fina omdöme, Alex! Uppskattas enormt. Hoppas ni kommer trivas bra i lägenheten.

Marijana V
Centrala Tyresö

Kim är helt klart världens bästa mäklare, en klass för sig!

Florin S
Skogås

Professionellt och trevlig bemötande, rekommenderar starkt ! Jag har även valt honom som mäklare för att sälja min bostad.

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket för den fina recension Florin! Vi ses på tillträdet!

Kjell Stefan H
Skogås

glad och trevlig. hade kanske räknat med att få lite bättre betalt.

Svar från Burak Yildiz

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Jag uppskattar att du upplevde mig som glad och trevlig under processen! Jag kan dock tycka att jag förtjänar ett högre betyg, eftersom jag från början var tydlig med en realistisk värdering av huset, baserat på dess skick och marknadsläget. Trots skador och renoveringsbehov lyckades vi ändå hitta en köpare som såg potentialen i huset och genomförde en affär inom en rimlig tidsram, dessutom för det pris jag hade värderat huset till. Det viktigaste för mig är att mina kunder...

Nurzat A
Högdalen

Engagerad, trevlig och effektiv!

Svar från Robin Modarresi

Tack för att jag fick hjälpa er igen Nurzat!

Lina G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Holmberg en del av Fastighetsbyrån Farsta
Centrala Tyresö

Har bara gott att säga om Niklas! Trevlig och professionell, tillmötesgående och lätt att kontakta. Gjorde det där lilla extra och var kanon vid försäljningen av vår lägenhet. Rekommenderas varmt!

Svar från Niklas Holmberg

Tack för fint omdöme - Ska bli kul att få hjälpa dig med försäljningen! //Niklas

Emelie A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Holmberg en del av Fastighetsbyrån Farsta
Centrala Tyresö

Tydlig, effektiv och vänligt bemötande ! Niklas känns erfaren och man får en trygghet direkt när man möter honom! Jag har även valt honom som mäklare för att sälja min bostad.

Svar från Niklas Holmberg

Tack för fint omdöme! Ska bli kul att få hjälpa dig med försäljningen.

Robin G
Centrala Tyresö

Niklas är väldigt professionell, enkel att ha kontakt med och ger ett mycket bra stöd under hela processen!

Claudia Patricia M
Hagsätra

Robin Modarresi was a very attentive, kind, and professional broker. I have the expectations of getting my questions answered, guidance through the process and Robin lived up to them. I have a positive experience with the broker when buying my home at Vintrosagatan 50. Robin was patience, kind, diligent and answered promptly any of my questions and doubts he went beyond my expectations.

Svar från Robin Modarresi

Thank you Claudia for your nice review and I'm sure you'll enjoy your new apartment!.

Thomas V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Modarresi en del av Fastighetsbyrån Farsta
Skogås

Tydlig snabb lyssnar på vad vill raka besked

Svar från Robin Modarresi

Tack för det fina omdömet Thomas!

Patricio Y
Sålde sin lägenhet med hjälp av Burak Yildiz en del av Fastighetsbyrån Farsta

Burak var en faktiskt mäklare jätte trevligt gjorde allt perfekt va och jätte snabb med att hjälpa mig att sälja lägenheten tack för allt Burak.

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket Patricio för den fina recensionen! Kul att du känner dig nöjd. Vi ses på tillträdet!

Fanny I
Hökarängen

Burak Yildiz är tillmötesgående, professionell, förtroendeingivande och hjälpsam med diverse frågeställningar. Han svarar skyndsamt och är kommunikativ.

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket Fanny för den fina recensionen! Kul att du känner dig nöjd. Vi ses på tillträdet!

Djamila T
Skogås

Jag vill verkligen rekommendera Burak som mäklare. Han var professionell, engagerad och gjorde hela processen både smidig och trygg. Från första mötet kändes det tydligt att han hade full koll på marknaden och verkligen brydde sig om att jag som kund skulle bli nöjd. Burak höll mig ständigt uppdaterad, var alltid tillgänglig för att svara på frågor och kom med tydliga råd som gjorde att jag kände mig säker i alla beslut. Hans sätt att presentera bostaden och bemöta potentiella köpare var imponerande, och det märktes att...

Svar från Burak Yildiz

Tusen tack för dem otroligt fina orden Djamila! Det glädjer mig att du känner dig så nöjd och beskriver mig på detta sätt. Tack för ett fantastiskt samarbete!

Isaak C
Skogås

Från första mötet till slutförandet av köpet var processen en smidig och positiv upplevelse tack vare Burak. Hans kunskap, engagemang och vänliga bemötande har varit ett stort stöd under processens gång. Burak var alltid tillgänglig och tog sig tid att lyssna och förstå våra behov. Han bidrog med en realistisk förväntansbild och höll oss kontinuerligt informerade om varje steg i processen. Vi är mycket nöjda med Buraks arbete!

Svar från Burak Yildiz

Tusen tack för dem otroligt fina orden Isaak! Det glädjer mig att du känner dig så nöjd och beskriver mig på detta sätt. Vi ses på tillträdet!

Jorge Miguel V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Burak Yildiz en del av Fastighetsbyrån Farsta

Ett utmärkt proffs, tack för hjälpen i hela processen 🙌

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket Jorge för den fina recensionen! Kul att du känner dig nöjd. Vi ses på tillträdet!

Anita L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Cecilia Hjelmér en del av Fastighetsbyrån Farsta
Sköndal

Cecilia tog sig tid att hitta svaren även på de svåraste frågorna. Mycket engagerad!

Josefin A
Skogås

Trevligt bemötande, kunnig och hjälpsam!

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket Josefin för den fina recensionen! Kul att du känner dig nöjd. Vi ses på tillträdet!

Joel A
Skogås

Professionellt och trevligt bemötande. Lätt att kommunicera med. Tydlig och pedagogisk vid genomgång av kontrakt och övriga handlingar.

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket Joel för den fina recensionen! Kul att du känner dig nöjd. Vi ses på tillträdet!

Belkacem T
Skogås

Jag är mycket nöjd med Burak Yildiz Från start till slut var han professionell, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på mina frågor. Mäklarens marknadskunskap och tydliga strategi gjorde att försäljningen gick snabbt och smidigt, jag är mycket nöjd med slutresultatet. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Burak Yildiz

Tusen tack för dem otroligt fina orden Belkacem! Det glädjer mig att du känner dig så nöjd och beskriver mig på detta sätt. Tack för ett fantastiskt samarbete!

Simon M
Skogås

Trevlig och hjälpsam! Rekommenderas starkt.

Svar från Robin Modarresi

Tack för att jag fick hjälpa er, Simon! Vi ses på tillträdet :-)

Farzana K
Skogås

Burak är verkligen en bra mäklare och har hjälpt oss med råd och allt under hela säljprocessen. Vi är mycket glada.

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket Farzana för den fina recensionen! Kul att du känner dig nöjd. Vi ses på tillträdet!

Linda N
Sköndal

Yosef är mycket trevlig och har bra koll på marknaden. Han fick stå ut med oss och våra höga förväntningar på slutpriset över ett år mitt i en lågkonjuktur. Men han kämpade på med att kontakta spekulanter och bokade in privatvisningar. Extra plus att han hjälpte oss med köp av vårat nya boende.

Kevin P
Farsta

Mycket hjälpsam, allt gick snabb och smidigt.

Svar från Burak Yildiz

Tack så mycket Kevin för den fina recensionen! Kul att du känner dig nöjd. Vi ses på tillträdet!

Jonas V
Farsta

Professionell, snabb på att svara och brydde sig om vår försäljning. Mycket nöjd med allt trots en tuff och seg marknad.

Svar från Robin Modarresi

Tusen tack för den fina recensionen Jonas, det uppskattas!

Freddy N
Hagsätra

All kontakt skedde via mail och telefon då jag ej bor där bostaden såldes. Detta fungerade dock utmärkt. Det var lätt att få tag på Yosef och han var generellt sett väldigt snabb på att svara. Första gången jag sålde en bostad och känner att jag fick mycket stöd av Yosef. Han ställde upp mer än vad jag förväntat mig med tanke på att jag ej kunde befinna mig i Stockholm under förloppet.

Malin A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Cecilia Hjelmér en del av Fastighetsbyrån Farsta
Sköndal

Vi kunde inte ha varit mer nöjda med vår mäklare! Från första stund visade hon ett otroligt engagemang och en lyhördhet för våra behov. Hon låg alltid steget före i processen, vilket gjorde hela försäljningen smidig och problemfri. Lägenheten blev såld på nolltid, och vi blev verkligen glatt överraskade över hur snabbt och effektivt allt gick. Hennes professionella och personliga approach gjorde att vi kände oss trygga och väl omhändertagna under hela processen. Vi rekommenderar henne varmt till alla som letar efter en mäklare som levererar det lilla extra! Anlita henne!

Stavros G
Bandhagen

Kim lyssnade på våra önskemål och hjälpte oss nå vårat mål på vårat önskade pris för vårt hus. Han var tydlig och svarar alltid på telefon och mail vilket också gjorde att vi kände oss trygga med honom! /Stavros

Joakim B
Hanviken

Kim agerar personligt med engagement och kunskap vilket gör att man lätt får förtroende för honom. Tack vara Kim har säljprocessen känts både trygg och enkel.

Olivia M
Sköndal

Cecilia var väldigt behjälplig och tillgänglig vid köp av vår nya lägenhet. Vi kan varmt rekommendera Cecilia.

Ulrica O
Hökarängen

Robin var den vi kände förtroende för efter vi har mött flera mäklare. Hela processen har det känts bra och kommunikationen har varit toppen. Rekommenderar verkligen Robin som mäklare. 🌟

Svar från Robin Modarresi

Tack för att jag fick äran att förmedla eran fina lägenhet Ulrica!