Personlig, engagerad och kunnig mäklare som vi verkligen litar på till fullo.
Fastighetsbyrån Farsta
Här i Farsta hittar du ett naturnära område med närhet till centrum och riktigt bra kommunikationer. Sjöarna Magelungen och Drevviken med härliga promenadstråk och badplatser sätter prägel på området, och Farsta Centrum erbjuder allt du behöver. Är det hit du vill flytta? Då ska du kontakta oss på Fastighetsbyråns kontor på...
1964 omdömen om Fastighetsbyrån Farsta
Sedan starten hos Reco 2013
Bra bemötande, väldigt tillgänglig för frågor och funderingar, enkel att ha att göra med. Allt som allt väldigt bra!
Jag hade en mycket positiv upplevelse med Kim Ekholm som mäklare. Han var lyhörd, professionell och noggrann genom hela processen. Kim var alltid öppen för frågor, tog sig tid att förklara och skapa trygghet, och visade tydligt att han har gedigen erfarenhet och stor kunskap om marknaden. Han höll mig ständigt uppdaterad, var aktiv i sitt arbete och utstrålade både engagemang och förtroende. Med sin sociala och tillgängliga personlighet var det lätt att känna sig trygg genom hela försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Kim till andra som söker en engagerad och kunnig mäklare.
Trevlig person med mycket bra erfarenhet
Väldigt trevligt bemötande och tog sig tid för att svara på våra frågor. Vi fick också bra hjälp med vad vi skulle tänka på inför en försäljning. Allt flöt på smidigt och försäljningen gick enligt våra förväntningar
Trevlig, kunnig och professionell
Glatt! Ungt! Trevligt! Ej för mycket på! Noggrann! Hade görna velat ha mer men glad att Yoseph fick lägenheten! Det gick snabbt o jag är glad för det! En utdragen process är aldrig kul! Tack Burak( Bosse ) Mvh Lens
Tack för dina varma ord, Lena! Det gläder mig att du upplevde processen som smidig och positiv. Jag lägger stor vikt vid att det ska kännas noggrant men ändå enkelt – så det känns fint att det nådde fram. Vi ses på tillträdet!
Var ska jag börja? Fantastiskt mäklare som förstod och hjälpte oss på fler sätt än att sälja lägenheten. Tack tack tack Yosef!
Vid första mötet visade han att han tyckte om huset och ville sälja det. Därför valde vi honom. Han är lätt att kommunicera med, återkommer så snart han kan om vi ställer frågor. Tydlig och rak det är bra. Vi är mycket nöjda
Jag är oerhört nöjd med mäklaren Josef! Från första mötet visade han prov på enastående skicklighet, professionalism och ett lugnt, förtroendeingivande bemötande. Josef hanterade hela processen på ett mycket proffsigt sätt och jag kände mig trygg genom varje steg. Jag är särskilt imponerad av hur han agerade i olika situationer – alltid med fingertoppskänsla, god kommunikation och ett tydligt fokus på mina bästa intressen. Tack Josef, för en fantastisk upplevelse och ett lyckat avslut. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som vill ha en mäklare som verkligen levererar!
Otroligt nöjd med Kim! Mycket engagerad, närvarande och driven. Tydlig och rak kommunikation.
Kunnig och vänlig. Beredd att hjälpa för att få en smidig affär. Rekommenderas varmt.
Tusen tack för dina fina ord Mats! Vi ses på tillträdet!
Trots svår marknad lyckades Burak sälja vår lägenhet till ett pris vi var nöjda med. Rekommenderar honom varmt.
Tack så mycket för den fina recensionen Linn! Det glädjer mig att du känner dig så nöjd och beskriver mig på detta sätt. Vi ses på tillträdet!
Han är bra mäklare som gör det enkelt för alla.
Tusen tack för dina fina ord Tigran! Vi ses på tillträdet!
Cecilia gjorde ett bra jobb, tyvärr fanns det endast ett fåtal spekulanter att jobba med i dessa speciella tider. Hon lyckades trots läget på bostadsmarknaden hitta en köpare som ville köpa på utgångspris. Hon är en engagerad mäklare som stöttade i hela processen, särskilt i förberedelseskedet. Det är inte varje dag man säljer sin bostad och då är det skönt med en engagerad mäklare.
Lugn, trygg, pålitlig, smidig i kommunikationen, metodisk - en grym mäklare helt enkelt!
Yosef är en proffsig, personlig och trevlig mäklare som sköter sitt jobb på ett exceptionellt sätt. Har känts tryggt genom hela processen, med rak och tydlig kommunikation - något jag värderar.
Burak yildiz är jätte duktig och snäll mäklare.
Tack så mycket för dina värmande ord Bülent! Vi ses på tillträdet!
Burak har väldigt bra kundbemötande och han är mycket hjälpsamt person. Hans kunnighet i branschen gör en första gångköpare som jag känna sig trygg och bekväm i marknaden. Jag skulle kunna rekommendera Burak till andra som vill sälja eller köpa boende.
Tusen tack Yoseph! Det glädjer mig verkligen att du känner dig nöjd. Vi ses på tillträdet!
Han är verkligen fantastisk person,l
Tusen tack för dina värmande ord Bülent! Vi ses på tillträdet!
Fantastisk! Supertrevlig, proffsig och allt går bara snabbt och smidigt. Vi är mycket tacksamma att både fått köpa och sälja med Jon!
Vi har mött Jon i egenskap av köpare såväl som säljare. Det som vi särskilt uppskattar hos Jon är hans sociala kompetens där vi som kunder känner oss bekväma med plats för både allvar och lite lättsammare skämtsam kommunikation. Detta gjorde att vi valde honom till försäljningen av vår befintliga bostad efter att genomfört ett köp där han representerade. För övrigt är vi väldigt nöjda med hur han utövat sin profession där både köp och försäljning har gått smidigt och lyckosamt.
Vi hade nöjet att köpa hus med hjälp av Cecilia. Vi är imponerade av det proffsiga och personliga bemötandet. Hon var snabb på att svara, hjälpsam och proffsig. Vi kände oss trygga genom hela processen och rekommenderar henne varmt.
Jon är en proffesionell och härlig mäklare. Han var tillgänglig och hjälpande genom hela processen. Vi är mycket nöjda.
Pågående affär har fungerat bra. Han har varit hjälpsam och rett ut frågor som kommit upp.
Jon var alltid snabb att få svar från och kommunikationen var tydlig. Det märks att han gillar sitt jobb och trivs i sin roll för han känns glad och trevlig på ett autentiskt sätt. Jag hade gott förtroende för Jons sätt att sköta processen av försäljningen av vår bostad.
Broker was very helpful and everything went really smooth.
Jag har just köpt min första lägenhet och är mycket nöjd med Enes Kayas stöd och hjälp. Alltid snabb att svara på frågor och villig att hjälpa till. Mycket tillmötesgående och trevlig.
Stort grattis till din första lägenhet! Tack för dina fina ord – det gläder mig verkligen att höra att du är nöjd med mitt stöd och att processen har känts trygg och smidig. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig, och jag önskar dig all lycka i ditt nya hem! /Enes Kaya
Kunnig och duktig på sitt jobb.
Professionell och kunnig, gav utmärkt hjälp hela vägen och inte minst när det behövdes i ett förhandlingsläge. Rekommenderas!
Kim visade full förståelse för min boendesituation, och tog hänsyn till mina önskemål ang visningen av lgh.
Utmärkt service, stor kunskap och integritet. Mycket nöjd med allt.
Mycket bra. Alltid tillgänglig Kunnig
Väldigt bra och proffesionellt bemötande. Han gjorde det lilla extra för att bemöta våra behov.
Tydlig i sin kommunikation och till skillnad från flera andra mäklare som vi träffade så lyssnade han på våra behov och kom med en bra plan som resulterade i bra betalt efter förhandsvisning. Så kommer helt klart att rekommendera honom för vänner och bekanta!
Jag har precis gjort mitt första bostadsköp med hjälp av Robin och var ganska osäker till en början men kände mig så trygg med Robin och allt gick smidigt. Har haft kontakt med ett par mäklare tidigare men aldrig känt mig så hörd som nu och är väldigt nöjd med den hjälp jag fått genom hela processen. Jag har upplevt Robin som väldigt lyhörd och anpassningsbar och jag kommer absolut rekommendera honom i framtiden!
Tack för dina fina ord Linnea, så kul att du känner dig nöjd med processen. Vi ses på tillträdesdagen! :-)
Tillgänglig, förstående, professionell.
Hej Jennifer, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för mig att du upplevde mig som tillgänglig, förstående och professionell – det är precis så jag vill bemöta dem jag möter i mitt arbete.
Mycket bra, trevligt och proffsigt bemött. Har aldrig känt sån trygghet och fått sånt stöd tidigare. Högsta betyg!
Tusen tack Cecilia, dina ord betyder mycket! Glad att jag kunde hjälpa er med bostadsköpet.
Ja Jag kan varmt rekommendera Enes Kaya som mäklare. Han är professionell, lyhörd och engagerad i varje steg av processen. Enes har en genuin känsla för service och skapar stort förtroende genom sitt lugn och sin tydliga kommunikation. Han var alltid tillgänglig för frågor, höll mig uppdaterad och såg till att försäljningen gick smidigt och tryggt. En riktigt skicklig mäklare som bryr sig om både säljare och köpare!
Hej Safa, Stort tack för dina fina ord och din varma rekommendation! Det gläder mig verkligen att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Jag strävar alltid efter att vara tillgänglig, lyhörd och engagerad, så det betyder mycket att du upplevde det så. Tack för förtroendet – det har varit ett nöje att hjälpa dig!
Robin explained the entire agreement in detail which made the process easier. He was very great and a nice person to interact.
Thank you Ramamurthy and congratulations for the apartment, I'm sure you will like it!
Han var trevlig och effektiv samt samarbetsvillig
Hej Kent, Stort tack för dina fina ord! Det gläder mig att du upplevde processen som både trevlig och effektiv. Det var ett nöje att samarbeta med dig!
Robin hjälpte mig att sälja min bostadsrätt på ett smidigt och snabbt sätt. Robin var duktig på att inkludera mig i alla steg längst vägen och var genuin i sitt arbete. Det märks att Robin brinner för sitt yrke! Jag rekommenderar Robin starkt!
Tack bästa Caroline för dina fina ord, hoppas ni kommer trivas i ert nya boende! Vi hörs snart igen :-)
En väldigt professionell och enkel att kommunicera med mäklare! Robin höll mig uppdaterad och trygg genom hela processen. Rekommenderar starkt :)
Tack snälla Hussein för att du valde mig som din mäklare!
Hej Joseph, Stort tack för dina fina ord och för förtroendet! Det gläder mig att du kände dig trygg och välinformerad genom hela processen. Mitt mål är alltid att skapa en smidig och trygg affär för alla parter – så det värmer verkligen att höra att det upplevdes så. Önskar dig all lycka framåt!
Enes var alltid tillgänglig för att svara på frågor, förklara detaljer och ge oss goda råd, något vi verkligen uppskattade. Kommunikation, transparens och omtanke genomsyrade hela processen, och vi kunde inte ha önskat oss ett bättre stöd. Tack för att du hjälpte oss hitta vårt drömhem. Vi rekommenderar er varmt till alla som går i bostadsköpartankar! //Paul
Hej Paul, Stort tack för ert fantastiska omdöme och för förtroendet jag fick under er bostadsresa! Det betyder mycket att höra att ni kände er trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Det har varit en sann glädje att få hjälpa er hitta ert drömhem – stort grattis och all lycka i ert nya boende!
Stort tack Enes för all din hjälp med vårt första bostadsköp! Du gjorde processen både trygg och smidig för oss. Vi uppskattade verkligen ditt engagemang, din tillgänglighet och hur du tog dig tid att guida oss genom allt. Vi är så glada över vårt nya hem – tack för att du var en så viktig del i det! //Philomena
Hej Philomena, Tack själva för ert fina omdöme och för att jag fick vara en del av ert första bostadsköp – det betyder mycket! Det gläder mig att ni kände er trygga genom hela processen, och jag är så glad att ni hittat ett hem ni trivs i. Stort grattis och all lycka i ert nya kapitel!
Redan från början kände vi Enes genuina engagemang. Han är otroligt trevlig, trygg och tydlig, och med sin snabba återkoppling överträffade han alla våra förväntningar. Hans raka och personliga stil gjorde processen enkel, smidig och väldigt trygg👍.
Tusen tack för ert fina omdöme! Det har varit en ära att få hjälpa er, och det känns fantastiskt att höra att ni upplevde processen som trygg och smidig. Jag uppskattar verkligen ert förtroende och önskar er all glädje i ert nya hem!
Enes är en fantastisk mäklare som är ödmjuk och hjälpsam. Han har ett fint bemötande. Tack så jättemycket!
Hej Angelina, Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket att du uppskattade mitt bemötande och stöd genom processen. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig – tveka inte att höra av dig om du behöver något framöver! Allt gott, Enes Kaya
Vi uppskattar Cecilias fantastiska arbete. Hon tog kontakt med oss i tid från början efter jag har köpt ett nytt hus. Hon besökte vår lägenhet och gav oss bra förslag och upprättade en tydlig plan för försäljningen. Samtidigt höll vi bra kontakt för uppföljning av process av planen. Hon har stor erfarenhet och kompetens för försäljningen, har bra dialog hos oss , jag tror att hon har bra dialog hos köparen. Vi är väldigt nöjda av hennes arbete. Stort tack ! Med vänlig hälsning, Baichun Yang
Cecilia is an excellent person to work with. She has been super helpful during our home-selling. She is very professional and considerate, and have unique and efficient strategy to work on the selling/buying, which is very impressive and inspiring.