Fastighetsbyrån Salem

Fastighetsbyrån Salem

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeElevenYears

I Salem hittar du en av Stockholms minsta kommuner, familjevänliga bostäder och vacker natur, samtidigt som du tar dig in till stan på 30 minuter med tåg eller bil. Vi på Fastighetsbyrån har funnits på plats här i tre decennier och är marknadsledande i detta område. Vi hoppas att vi blir det självklara valet när du ska göra...

643 omdömen om Fastighetsbyrån Salem

Sedan starten hos Reco 2013

Tommy A
Sålde sitt hus med hjälp av Melki Jergos en del av Fastighetsbyrån Salem
Rönninge

Melki motsvarade alla mina högt krävande förväntningar på ett proffesionellt, trevligt och snabbt sätt. Hela säljprocessen avlöpte exakt på det sätt som Melki förutsett vilket tyder på utmärkta kunskaper om och hur marknaden fungerar i dagsläget. Köpeskillingen blev genom Melkis noggrant utvalda spekulanter ”spot on” med plustecken. Jag kan med stort förtroende rekommendera Fastighetsbyråns Melki Jergos som stöttepelare för en lyckad fastighetsaffär. // Tommy Ax

Ripon A
Salem

Trevlig bemötande. Utförligt och ärligt information om huset. Höll det hon hade lovat. Vi är jätte nöjda. 5/5.

Anders L
Salem

Allt har funkat bra proffsigt bemötande

Kent B
Rönninge

Jag blev bemött på ett mycket trevligt sätt. Fick svar på mina frågor som inte kunde besvaras på plats omgående nästa dag. När allt var bestämt att det skulle skrivas fick jag den tid jag behövde och det var mycket värt för mig då. Där var Ann mycket smidig. Vid sammanträffandet säljare-köpare så gick det professionellt och smidigt till. Så tack för ett bra samarbete. Med vänlig hälsning, Kent Berglund

Elin S
Rönninge

Väldigt, fint bemött och nöjd!

Per S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ann Sjöblom en del av Fastighetsbyrån Salem

Ett trevligt och kunnigt bemötande. En snabb och smidig försäljning. Hon var kunnig med ett trevligt bemötande. Man fick en känsla trygghet. Försäljning gick snabbt och smidigt.

Guillermo H
Salem

Trevlig, kunnig och smidig mäklare/person.

Kerstin A
Salem

Kommunikationen mellan Ann Sjöblom och min son och mig har varit bra. Har inget att klaga.

Yvonne E
Salem

Jag tycker jag blivit mycket väl bemött av Ann Sjöblom under hela handläggningen och är mycket nöjd med hela insatsen. Jag rekommenderar gärna Fastighetsbyrån och Ann Sjöblom till andra. 20241018 Yvonne Elving

INGER W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Melki Jergos en del av Fastighetsbyrån Salem
Salem

Mycket trevlig, tillmötesgående med extra visning, behjälplig med pappersarbetet.

Beata K
Salem

Ann är en mycket kompetent mäklare och kan vårt område väldigt bra.  Trevligt bemötande och lyhörd. Helt klart en mäklare jag kan rekommendera till andra köpare /säljare.

Marika Maria Viola M
Rönninge

Grym, engagerad, proffesionell och erfaren mäklare.

Fady K
Söderby

Hej! Vi har upplevt att Ann är en erfaren och duktig mäklare. Vi är nöjda med Ann.😊 Mvh Fady

Hanna Christin J
Söderby

Ann har under hela försäljningen varit kontaktbar dagtid och kvällstid. Uppdaterat oss om bud och haft tålamod!! Alltid trevlig och tillmötesgående. Stressar varken säljare eller köpare, stor eloge till dig Ann.

Per S
Rönninge

Ann är kunnig och saklig samt har en trevlig utstrålning. Vilket gör att man känner sig trygg med henne.

Cecilia S
Rönninge

Det märks att Ann är en erfaren mäklare. Ann har ett trevligt bemötande, lyssnar in våra frågor och tankar. Ann är ,tydlig, saklig, strukturerad med sitt uppdrag med oss. Vi har vänner som var mycket nöjda med Ann som mäklare när de sålt och köpt objekt.

Björn H
Sålde sitt hus med hjälp av Melki Jergos en del av Fastighetsbyrån Salem
Salem

Melki är varm och engagerad mäklare, han har många bollar i luften men löser det. Han är alltid nåbar oavsett var han befinner sig. En kille som jag gärna tar en öl med.

Karin E
Rönninge

Trygg i sin roll som mäklare. Trevlig och tillmötesgående.

Annie F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Melki Jergos en del av Fastighetsbyrån Salem
Salem

Tillmötesgående, kunnig, trevlig och alltid glad och positiv. Förväntningarna var att få fastigheten såld så att båda parter blev nöjda, vilket förvekligades. Sammantaget så tycker vi att Melki var den bästa mäklaren vi någonsin haft. Vi kan varmt rekommendera honom..

Ann Z
Salem

Jag kännde mig så trygg redan vid första mötet med Ann hennes lugn å kunskap å hon verkligen hjälpte med allt Å försäljningen gick med bra 😀Jag kommer alltid rekommendera Ann om det är någon som ska köpa /sälja sin bostad Tack Ann Sjöblom

Lars H
Salem

Vi rekommenderar inte Ann på Fastighetsbyrån i Salem om ni är förste gång säljare eller förste gång köpare. Vi fick vänta 5 månader tills vi fick sista betalningen av köparen av vårt hus. Vi fick ingen hjälp och hon svarade inte på mail när vi som säljare ville ha hjälp för att få sista betalningen för vårt hus. Så vi fick ordna egen juridik för att kräva köparen på den sista betalningen och förra veckan kunde vi äntligen känna att husförsäljningen är klar och då kan vi lämna omdöme om husförsäljningen. Hon har...

Zofia R
Salem

Tydligt och hjälpsam mycket trevligt

Frida L
Salem

Mycket professionell mäklare som gör affären smidig

Tom Anders F
Salem

Ann är väldigt pålitlig, erfaren och ödmjuk mäklare. Erhåller högsta möjliga betyg.

John J
Sålde en tomt med hjälp av Ann Sjöblom en del av Fastighetsbyrån Salem

Mångårigt samarbete till stor uppskattning. Professionell. /Ulla och John.

Vivan S
Rönninge

Vänligt bemötande och proffsigt utförande. Lätt att få kontakt med vid frågor och bra löpande information.

Jan F
Rönninge

Allt går jättebra vi är super nöjda!

Sergii K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Melki Jergos en del av Fastighetsbyrån Salem

Kvalitet och professionalism. En specialist i sitt arbete. Jag rekommenderar honom till alla.

Ingrid Birgitta R
Salem

BÄSTA KONTAKTEN MED EN MÄKLARE. HON ÄR VÄLDIGT HJÄLPSAM OCH LÄTT ATT HA KONTAKTEN MED. KÄNNER MIG TRYGG I KONTAKTEN. JAG ÄR MYCKET NÖJD. KOMMER ATT REKOMENDERA HENNE TILL VÄNNER OCH BEKANTA

Svar från Ann Sjöblom

Tack för mycket för jättefin återkoppling på vårt samarbete hittills! Hälsning Ann

Tommy S
Salem

Ann har hela tiden helt sina löften och trots en Mycket trög marknad har hon arbetat hårt under hela processen. Slutpriset blev klart under våra förväntningar, men när väl affären slutfördes skedde det på ett mycket professionellt sätt.

Göran A

Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

Kerstin B
Rönninge

Inlyssnande och mycket kunnig. Riktigt professionell mäklare som kan området.

Ulrika W
Salem

Trevlig och proffsig. Vi är tacksamma för snabb visning av lägenheten och en snabbt avslutad affär.

Annika A
Rönninge

Ann är proffsig o inkännande för att möta mig på bästa sätt.

Lasse Armas M
Salem

Hon har varit vänlig bemötande och saklig i sin information om alla objekt som var aktuella i sökandet min nya bostad. Kommer säkert kontakta henne igen om det blir aktuellt. Mvh Lasse Mikkola 0705455469

Per-Anders E
Söderby

Vi har kommit i kontakt med Ann på Fastighetsbyrån i Salem under en längre tid i jakt på ett nytt boende. Så plötsligt fanns det där. Ann gjorde en heroisk insats då vi äntligen hittat rätt. På mindre än ett dygn sydde hon ihop hela affären och lotsade oss varsamt igenom hela köpprocessen på ett utmärkt sätt. Ann ger ett stabilt intryck med fokus på att alla skall bli nöjda. Hon var både uthållig och hjälpsam i vår jakt på nytt boende.

Nicole S
Söderby

Ann is a very good professional and a very nice person. She was very helpful since our first contact. We are very glad to have such a nice person helping with our purchase. She has a great knowledge of the process and area and could explain everything to me.

Krister I
Söderby

Kanon finns inge å klaga på utan tvärtom allt flöt på som det ska mvh Krister Isaksson

Douglas A
Söderby

Without Ann this purchase would not be possible. She managed to schedule a last minute visit with the apartment owners as we were leaving on a trip. Ann guided me throughout the purchasing process on what I needed to do and helped me make the purchase even though I was in another country. She is a really nice person!

Ted H
Söderby

Duktig, pålitlig, snabba svar. Trevligt bemötande

Subajiny T
Salem

Hej! Jag tycker att Ann är jätte duktig både sälja och köpa. Hon är mycket erfarenhet sitt jobbet. Jag hörde att hon är super aktiv. Tack Mvh Subajiny

Lennie T
Salem

Allt gick smidigt med Ann Sjöblom som mäklare för vårat hus. Kunde inte ha valt en bättre mäklare.

Elin Ulrika Gunnel T
Salem

Vi fick ett fantastiskt stöd i allt från Ann. Jag rekommenderar verkligen Ann som er mäklare vid nästa försäljning!

Siv F
Salem

En trevlig och snabb mäklare, sådana skulle det finnas flera av. Är supernöjd👍

Inkeri I
Salem

Duktig försäljare, snabb, tydlig, trevlig

Marianne H
Salem

Kunnig, effektiv, snabb, trevlig.

Moatez M
Sålde sin lägenhet med hjälp av
Salem

Jag rekommenderar Stina för att hon är professionell ,lyhört och ärlig.

Lakshmi B
Salem

Hon är snäll och hjälpsam. Hon gav mycket mer information om bostadsrätt huset.vi fick fint hus på kort tid på grund av Ann Sjöblom. Tusen tack Ann😊

Christos A

EXCEPTIONELLT GÄLLANDE HELA PROCESSEN KAN VARMT REKOMMENDERA ANN SJÖBLOM

Marie W
Sålde sin lägenhet med hjälp av
Söderby

Mycket trevlig hårt arbetande mäklare.