Fastighetsbyrån Skara

Fastighetsbyrån Skara

• BadgeNineYears
4.7
Ring 0511-160 90 Dela

Funderar du på att sälja eller köpa bostad i Skara? Vi på Fastighetsbyrån förmedlar alla typer av fastigheter, oavsett om det gäller villor, bostadsrätter, industrier, tomter, kommersiella fastigheter och lantbruk. Genom våra många års erfarenhet, kunskap om området och vårt nära samarbete med lokala banker kan vi lova dig...

401 omdömen om Fastighetsbyrån Skara

Sedan starten hos Reco 2013

Andreas B
Nossebro

Bra bemötande Påläst och kunnig på objektet Bra återkoppling och kontakt under processen

Nasersha A
Skara Öst - Landsbygd

Calle är trevlig, smart och klok mäklare. Jag skulle gärna rekommendera honom till mina vänner.

Adam L
Köpte sitt hus med hjälp av Calle Lövgren en del av Fastighetsbyrån Skara
Skara Öst - Landsbygd

Väl bemötande och professionellt jobbat vid försäljningen

Anita W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Calle Lövgren en del av Fastighetsbyrån Skara
Skara Tätort

Rätt man på rätt plats. Noggrann och tillmötesgående, ser till kundes bästa. Känns erfaren i sitt arbete som mäklare. Kommer rekommenderas i framtiden!!

Roger M
Jonslund Med Omnejd

Samtliga viktiga kvalitetfaktorer såsom bemötande, tillgänglighet samt "just in time" ger jag höga vitsord. Anders arbete tangerar det absolut högsta betyget. Excellent. Det gäller samtliga ovanstående punkter.

Inger W
Götene Tätort

Tillgänglig genom hela den långa försäljning perioden via telefon, mail och fastighetsbyråbs app. Mycket bra! Förväntningarna var att få två hus sålda var för sig inom rimlig tidsperiod trots rådande lågkonjunktur. Bra stöd i detta känsliga läge, så att vi inte förhastade oss eller lät tillfälle glida oss ur händerna! Mycket tacksamma för all hjälp och stöd under hela processen!

Noel N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Arosenius en del av Fastighetsbyrån Vara
Vara

Mycket trevlig, tydlig och smidig

Ing-Marie T
Lidköping Söder - Landsbygd

Mycket kunnig och proffsig. Utmärkt bemötande och lätt att få kontakt med.

Carolina W
Kinnekulle

Lugn och förtroendeingivande. LAGOM ❣️

Andreas M
Kinnekulle

Mycket trevlig och påläst mäklare 😀

Inger H
St Levene Med Omnejd

Jag blev bemött på ett korrekt och vänligt sätt. Min förväntan var att det skulle gå smidigt till. Det har flutit bra. Hela tiden har jag blivit informerad hur försäljningen fortskridid. Mäklaren kan varmt rekommenderas.

Anna S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lars Johansson en del av Fastighetsbyrån Skara

Bra, strukturerad, bra bemötande

Dawid G
Källby

The broker was very nice, he devoted a lot of time to us, even after working hours. All his help resulted in us buying a house, we are very grateful and we can certainly recommend it to other sellers and buyers.

Louise S
Skara Tätort

Lars är tydlig, korrekt, lugn, stabil och mycket trevlig! Bästa mäklaren med andra ord!

Ronny P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lars Johansson en del av Fastighetsbyrån Skara

Väldigt trevlig och kunnig och höll bra kontakt genom hela affären

Mats G

--‐‐-‐---‐------Trevlig, hjälpsam ‐----------‐-------

Anna-Lisa L
Hällekis

Gammal i gemet, gjort ett fantastiskt jobb. Rak och tydlig även lite skoj frisk. Mvh

Linus H
Vedum Med Omnejd

Han var bra att prata med. Inga konstigheter och var tydlig

Madelene B
Vedum Med Omnejd

God kommunikation och ett bra bemötande

Christer P
Köpte sitt hus med hjälp av Calle Lövgren en del av Fastighetsbyrån Skara
Skaraberg

Har inget att klaga på trevligt mottagande mm

Per-Erik W
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Arosenius en del av Fastighetsbyrån Vara

Korrekt, initierad och trygg. Anders var en perfekt bro mellan oss och säljarna. Han var bra i kommunikationen både på telefon och mail.

Monica W
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Arosenius en del av Fastighetsbyrån Vara

Proffsigt bemötande. Anders är påläst och kunnig. Vi har känt oss trygga genom hela husaffären.

Gunnel J
Larv

Anders gav relevant och god information redan från första kontakt. Han var mycket aktiv och besvarade alla mina frågor och funderingar. Jag kände mig redan från början trygg med Anders som mäklare. Jag vill rekommendera Anders å det varmaste.

Lennart L
Vedum med omnejd

Anders är lätt att prata med- väl insatt i objektet, kunnig och ställde t.o.m. upp på sin semester flera gånger.

Irene W
Nossebro

Anders är en lugn person, alltid lätt att få tag på och snabb på återkoppling. Bra på att informera om det var något man tyckte var lite knepigt. Alltid väl bemött!

Karin P
Götene Tätort

Trevlig och upplevs ärlig. Respekterade utifrån önskemål kring försäljningen. Oftast lättillgänglig och snabb med att svara på frågor via samtal/sms/mail.

Marita L
Vedum med omnejd

Pålitlig, korrekt, kunnig och fint bemötande

Leif S
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Skara
Skara Tätort

Finns inget att anmärka på bra jobbat

Andrius P
Köpte en tomt med hjälp av Lars Johansson en del av Fastighetsbyrån Skara

mycket tydlig köpprocess, tog tid att förklara allt i detalj och mycket hjälpsam. enkel och smidig affär

Inger W
Sålde sitt hus med hjälp av Lars Johansson en del av Fastighetsbyrån Skara

Lars är en duktig mäklare som min familj och jag varmt rekommenderar. Hans professionalism, engagemang och kunskap om marknaden är betryggande. Han gav ovärderlig vägledning och var alltid tillgänglig för frågor. Lars visade prov på en beundransvärd integritet och ärlighet, vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Vi är nöjda med resultatet och kommer definitivt att anlita Lars igen!

Ulrika Maria S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Calle Lövgren en del av Fastighetsbyrån Skara
Skara Tätort

Trevligt bemötande Han gjorde väldigt mycket och informerade mig och var väldigt bra med kommunikationen

Pontus P
Köpte sitt hus med hjälp av Lars Johansson en del av Fastighetsbyrån Skara

Bra bemötande. Grundlig genomgång av alla papper.

Åke C
Främmestad Med Omnejd

Lugn, sansad, kunnig och mycket hjälpsam och servicesinnad. Med andra ord jäkligt bra!

Jimmy R
Främmestad Med Omnejd

Jag upplevde att Anders var proffesionell, tydlig och trevlig. Han kunde svara på alla frågor vi hade och har skött kontakten mellan oss och säljaren galant.

Petra L
Hällekis

Jag blev bra bemött av Lars och han har under processens gång varit mycket hjälpsam. Jag hade inte direkt några specifika förväntningar, däremot blev jag positivt överraskad av hur lätt och smidigt allt gick. Jag är överlag mycket nöjd med Lars som mäklare.

Ulrika Maria S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lars Johansson en del av Fastighetsbyrån Skara
Götene Tätort

Trevligt bemötande och positiv inställning och väldigt hjälpsam och noga med sina uppdrag

Eva T
Kålland - Kållandsö

vi är nöjda med vårt samarbete med försäljningen av vår jordbruksfastighet och hjälpen vi fick av anders arosenius. han lotsade oss igenom allt vad det innebar att sälja. stort tack för detta tecknar eva kennet

Manuel S
Essunga

Mycket bra bemötande o lätt att prata med.Han gjorde ett gjorde ett mycket bra jobb med våra bostad

Mattias A
Skara Väst - Landsbygd

Calle har hanterat min försäljning på ett mycket proffisionellt och förtroendeingivande sätt. Han har jobbat på ett effektivt sätt och hållit mig uppdaterad om försäljningen. Jag är mycket nöjd med att ha haft Calle som min mäklare och skulle varmt rekommendera honom till andra.

Robert N
Hällekis

Allt har gått smidigt och trevlig mäklare!

Elin O
Hällekis

Trevligt och proffsigt bemötande. Höll mig uppdaterad och informerad genom hela husköpet!

Hanna G
Nossebro

Bra bemött. Svarade alltid på sms eller blev uppringd strax därpå. Gav råd om hur man kunde göra? Inga större förväntningar. Väldigt länge sedan jag hade kontakt med en mäklare, inga större erfarenheter att jämföra med En erfarenhet rikare. Smidig och bra upplevelse

Malin H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Skara
Skara Tätort

Vi fick det bemötande och den service vi förväntade oss och är fullt nöjda med vårt val av mäklare.

Tommy B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lars Johansson en del av Fastighetsbyrån Skara
Hällekis

Bra bemötande, informativ, lever upp till våra förväntningar

Sven I
Lidköping Söder - Landsbygd

Lugn, saklig, engagerad. Hållit mig uppdaterad, varit tillgänglig, bra bedömning av läget. Jag är helt enkelt helt nöjd.

Malin K
Skaraberg

Vi har blivit mycket bra bemötta av Calle och han har varit väldigt tillmötesgående. Han har hjälpt oss i våra val av försäljningen av vårt hus vilket resulterade i en mycket bra försäljning. Våra förväntningar på Calle som mäklare och hans jobb uppfyllde helt klart våra förväntningar. Vi kan helt klart rekommenderar Calle till andra som går i tankar att sälja sin bostad.

Helena K
Nossebro

Lugn och saklig, snabb att återkoppla vid frågor. Låter en titta i lugn och ro utan att stressa.

Lena J
Skara Tätort

Lämnar ett boende, inköpt 1986 Känner förtroende för Calle Lövgren Han känner till marknaden 👍 Ger goda råd 👍 Jag är mkt nöjd med vår kontakt Och slutresultatet 👍 Tack Calle ❤️

Eva E
Skara Tätort

Bemötande är mycket bra. Tyvärr har ju inte fastigheten blivit såld ännu under ett år då vi skrev kontrakt.

Sven I
Lidköping Söder - Landsbygd

Jag är helt enkelt helt nöjd. Bra bemötande, lugnt och sakligt och engagerat. Kollat upp saker vid behov. Jag har blivit kontinuerligt uppdaterad om läget, Anders har hört av sig då det varit något nytt eller någon förändring. Han har varit tillgänglig då jag haft frågor. Han har bedömt läget bra, satt lämpliga utgångspriser och gjort försäljningen smidig för mig.