Jag fick jättebra bemötande av Leo. Han var ärlig på visning och förklarade allting om lägenheten och föreningen till mig. Han var hjälpsam. Han ägna sig mycket tid för att förklara avtalet. Han är jättebra mäklare som jag rekommenderar.
Leo Johansson
Leo Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Skövde
.Leo Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2003-08. Leo Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 311 omdömen med ett betyg på 4.8. Leo Johansson har haft 40 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med mäklaryrket är att få förtroendet att hjälpa till i en så viktig affär som en bostadsaffär. Yrket innebär frihet under ansvar, vilket passar mig perfekt. Att sedan få guida säljare och köpare till en trygg, smidig och bra affär utifrån varje enskild kunds unika förutsättningar - det är bland det roligaste som finns.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Vill du ha en påläst, erfaren mäklare som har målet inställt på långsiktigt nöjda kunder och ett högt slutpris är du välkommen att kontakta mig!
Vad vet vi inte om dig?
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003.
2023-11 - 2024-10
311 omdömen om Leo Johansson
Alltid lika lättsam och trevlig i sitt bemötande. Leo gör det där lilla extra som i det stora hela gör försäljningen mycket enkel! Han hjälpte mig skaffa min första lägenhet och nu hjälpte han mig att sälja min första också!
Leo var trevlig, tydlig och hjälpsam under hela processen, när vi köpte lägenhet tll vår dotter.
Vi är väldigt nöjda med Leos jobb då han som väntat skötte försäljningen professionellt. Det är tydligt att hans långa erfarenhet och lugna, förtroendeingivande intryck leder till många framgångsrika försäljningar för både säljare och köpare.
En proffsig och kunnig mäklare som är noggrann.
Mycket professionell, kompetent och trevlig. Smidig och tydlig kommunikation, vi har känt oss tryggt guidade genom hela säljprocessen.
Vi kan bara rekommendera Leo varmt! Är så otroligt nöjda med hans proffsiga arbete och noggranna arbetssätt. Märks att han har koll på marknaden och är engagerad. Tusen tack! Jonas och Emma
Otroligt nöjd med Leo! Trevlig och mycket professionell genom hela vår säljprocess.
Mycket trevligt bemötande. Oerhört kunnig. Förtroendeingivande. Kändes som han jobbade lika mkt för säljare och köpare. Lätt att kommunicera med.
Är sakkunnig i området och har bra infallsvinklar på försäljningsupplägg