Linnea Agorelius

Linnea Agorelius

Linnea Agorelius är mäklare på Fastighetsbyrån Skövde

Linnea Agorelius har varit registrerad mäklare sedan 2020-09. Linnea Agorelius har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 70 omdömen med ett betyg på 4.8. Linnea Agorelius har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

70 omdömen om Linnea Agorelius

Sedan starten hos Reco 2020
Wilma A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linnea Agorelius en del av Fastighetsbyrån Skövde
Norrmalm

Linnea är en superduktig mäklare på alla plan. Hon är väldigt informativ och hjälper en genom hela processen. Om det var något man undrade över så var hon väldigt lätt att nå och man fick snabba svar. Skulle verkligen rekommendera henne!

Jesper S
Fagersanna / Ransberg

Linnea gav ett bra och professionellt bemötande, och guidade genom hela processen på ett tydligt och enkelt sätt.

Matilda S
Sålde sitt hus med hjälp av Linnea Agorelius en del av Fastighetsbyrån Skövde
Fagersanna / Ransberg

En engagerad och kunnig mäklare som lyssnade in mina önskemål och kom med bra tips för en snabb och smidig försäljning!

Nathalie N
Häggetorp

Trevlig , kunnig ! Bra bemötande!

Linn B
Häggetorp

Super bra bemötande och väldigt professionel. Var öppen för frågor som vi hade och var mycket hjälpsam.

Jacob L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linnea Agorelius en del av Fastighetsbyrån Skövde
Norrmalm

Mycket smidig försäljning där Linnea hade en tydlig försäljningsplan och ett gott bemötande!

Tommy L
Norrmalm

Jag har inte haft så mycket kontakt med mäklaren det är min dotter som har haft det. Jag och min fru har bara stått för lånen. Den kontakt som jag haft är via sms. Den kontakten har fungerat jättebra hon har under hela processen hållit oss uppdaterade om vad som händer runt försäljningen av lägenheten. Så jag har bara 🌹🌹 till henne helt fantastiskt mäklare måste jag säga

Bengt B
Billingssluttningen

Vi har goda erfarenheter gällande hur hon hanterade och engagerade sig i vår husförsäljning. Har svårt att finna något hon skulle kunna gjort på ett annorlunda sätt. Kan rekommendera henne till andra som skall sälja sitt hus.

Ylva L
Sålde sitt hus med hjälp av Linnea Agorelius en del av Fastighetsbyrån Skövde
Stöpen

Linnea är trevlig, peppande och lätt att få kontakt med. Vi rekommenderar henne varmt.

Joseph F
Skultorp

Linnea var informativ, professionell och vänlig. Jag kände verkligen att hon gjorde det som var bäst för oss.