Är väldigt trevlig, är mycket kunnig och har alltid snabba svar kring frågor man har. Rekommenderar honom!
Mohammad Schütt Salimzadeh
Mohammad Schütt Salimzadeh är mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
.Mohammad Schütt Salimzadeh har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Mohammad Schütt Salimzadeh har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 103 omdömen med ett betyg på 4.9. Mohammad Schütt Salimzadeh har haft 35 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
103 omdömen om Mohammad Schütt Salimzadeh
Toppen då vi både köper och säljer vi honom. Går altid att ringa om hjälp och funderingar. Vi är inte klar med våran försäljning så kan bara utgå från att köpa bostad
Vi är jättenöjda! Engagerad och lyhörd mäklare som håll oss uppdaterade under hela processen.
Mohammad hjälpte oss med att sälja vår bostad snabbt och smärtfritt. Under en tid då det varit trögt på kan vi inte vara mer än nöjda med hur han skötte denna affären av vår bostad. Vi kan varmt rekommendera honom till andra!
Kunnig, engagerad och enkel att kommunicera med! Vi är toppennöjda! Rekommenderar Mohammad varmt!
mycket dåliga tjänster felaktig information och dålig förhandling - rekommenderar inte
Mohamad was very helpful and eager to assist throughout the home-buying process. He played a key role in resolving some issues related to cleaning and delays from the seller. Overall, we appreciate his dedication and support!
Kändes väldigt tryggt att ha Mohammad som mäklare. Rak, tydlig och kunnig. Väldigt nöjda med vårt val. Kan varmt rekommendera Mohammad
Bra Mäklare! Affären gick smidigt. Mäklaren va även lyhörd.
Oerhört nöjd med vår husförsäljning. Professionellt arbete genom hela processen, och ett resultat som överträffade våra förväntningar.