Richard Lundblad

Richard Lundblad

Richard Lundblad är mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna

Richard Lundblad har varit registrerad mäklare sedan 1992-04. Richard Lundblad har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.9. Richard Lundblad har haft 35 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

38 omdömen om Richard Lundblad

Sedan starten hos Reco 2023
Sandra R
Köpte sitt hus med hjälp av Richard Lundblad en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Edsviken

Oerhört kunnig, professionell och en fingertoppskänsla för att veta exakt vad köparen söker.

Magdalena Viveka Maria Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Richard Lundblad en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Edsviken

Richard är väldigt proffsig och skapar resultat! Vi är väldigt nöjda med Richard som mäklare.

Hans Stefan B
Edsviken

Vi tycker att Richard gjort ett riktigt bra jobb med vår försäljning. Han har pushat det framåt utan att det känts för ”mycket”. Han hanterade slutfasen med visningar och bud på ett mycket bra sätt. Vi kan verkligen rekommendera honom

Björn S
Tegelhagen

Tydlig och snabb kommunikation förenat med ett gott försäljningsresultat har gjort oss mer än nöjda. Richard Lundblad är en mäklare att räkna med i alla lägen!

Svar från Richard Lundblad

Tack för erat omdöme och grattis till en fin försäljning och erat nya hus.

Nina A
Tegelhagen

Jag tycker inte om att betygsätta personer. Men Richard är trevlig och professionell. Han gjorde ett bra jobb.

Jesper Rickard L
Sjöberg

Richard var aktiv redan från början och uppvisade en helt annan energinivå än de andra mäklarna vi var i kontakt med. Vägen fram till försäljningen gick mycket smidigt med Richards hjälp och dessutom rekordsnabbt. Vi kan rekommendera Richard till den som vill sälja sin bostad snabbt och smidigt.

Svar från Richard Lundblad

Tack för fint omdöme, Stort tack för förtroendet och ett fantastiskt hus att få förmedla. Smidig o trevlig affär. Med vänlig hälsning, Richard

Eva Maria Elisabeth T
Sjöberg

Tillgänglig , inlyssnande och engagerad. Hög kompetens med kloka och goda råd inför visningar. Professionell på ett varmt och vänligt sätt. Kunden i fokus och med en god portion av humor. Richard har levererat på bästa sätt och vi ger honom de allra bästa rekomendationer.

Anders W
Sjöberg

Mycket professionell och kunnig.

Pella P
Sjöberg

Richard är snabb, tydlig och lyhörd, vilket givetvis uppskattas vid något så viktigt som fastighetsaffärer.

Nahrin G
Fågelsången

Rickard har varit väldigt fin i sitt bemötande med oss och flexibel i kontakten. Han levde upp till de förväntningar vi har på en mäklare, att vara tydig med informationen och medlare mellan oss som köpare och försäljaren. Vi kommer definitivt överväga att ge honom framtida försäljningsuppdrag om det blir aktuellt för oss i framtiden att sälja vårt hus :)

Svar från Richard Lundblad

Tack Nahrin, Hoppas ni kommer trivas bra i erat fina hus. Hälsa familjen så ses vi på inflyttningsfesten🎉