Fastighetsbyrån Sollentuna

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeTwelveYears
2 199
4.7

Sollentuna är en kommun som ligger perfekt "mellan". Med utmärkt kommunikation per pendeltåg och dygnet-runt-bussar tar du dig enkelt in till Stockholms innerstad och närheten till naturen är påtaglig med både Edsvikens och Norrvikens vatten samt två naturreservat. Dessutom är det här en kommun som har allt, du behöver alltså...

2199 omdömen om Fastighetsbyrån Sollentuna

Sedan starten hos Reco 2013

Erik M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Spejare en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Sjöberg

Vi är jättenöjda med Hannas ovh Fastighetsbyrånns service. Kan inte bli annat än högsta betyg.

Ingrid A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mariana Hanna en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Sollentuna Centrum

Ordning och reda. Många bra tips för både köpare och säljare som man kan tänka på. Tyckte det va bra att få säljkontraktet på mail dagen innan så att man i lugn och ro kunde läsa igenom det utan stress.

Catrine J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mariana Hanna en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Sollentuna Centrum

Mariana var jättebra hon var lätt att prata med vid alla sorts frågor och funderingar. Hon svarade snabbt när jag kontaktade henne och tog reda på saker som jag hade funderingar över och återkopplade mig, Hon tog tid och visade oss allt vi ville se ang lägenheten som förråd, garage mm. Kan verkligen rekommendera henne hon är en toppen mäklare 😀

Laila D
Sålde sitt hus med hjälp av Thomas Wallin en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Fågelsången

Man kände att han verkligen gjorde allt han kunde för att hjälpa oss och återkom alltid om man hade sökt honom

Bengt Fredrik L
Sålde sitt hus med hjälp av Richard Lundblad en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Norrviken

Bra kontaktnät och bra på att sälja in och föra dialog med potentiella köpare. Har en förmåga att landa affärer på en generellt hög nivå. Svarar alltid på telefon och meddelanden!

Firas Hussien M
Väsjön

Richard är jätte trevligt,hjälpsam,duktig, Jag tycker att han är bäst i sollentuna kommun

Chelly T
Helenelund

We are very pleased with Hanna. She always update us on the apartment views and how it went every week of the sales. She also took on several private viewings in short notice. We really appreciate her effort week by week even with the difficult market condition right now. Thank you so much Hanna!

Abdul Sami N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Spejare en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Rotsunda

Väldigt bra, professionellt bemötande!

Ulf G
Sålde sitt hus med hjälp av Hanna Spejare en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Tegelhagen

Hanna känns trygg och är lätt att diskutera med. Uppdraget utfört på bästa sätt och dessutom blixtsnabbt.

Hawa C
Helenelund

Hanna är kunnig, lyhörd och genuint trevlig. Lätt att nå och ger snabb återkoppling. Säljupplevelsen har varit positiv och jag kan varmt rekommendera Hanna!

Rafael S
Helenelund

The broker was attentive and answered all our questions quickly and efficiently.

Jessica Ulrica D
Edsängen

Jag har alltid blivit väl bemött av Hanna. Vi har träffats på flera objekt och vi hittade till slut ett objekt som passade mig bra. Hanna är snabb med återkoppling och ordnar snabbt en omvisning. Avtalsskrivningen gick smidigt till.

Almira A
Edsängen

Hanna är professionell, lyhörd och engagerad. Hon är trevlig, kunnig och hjälpte mig genom hela processen på ett smidigt sätt. Jag kände mig trygg från start till mål. Jag kan varmt rekommendera Hanna!!

Reshad I
Rotsunda

Hanna var mycket professionell och hjälpte mig genom hela processen på ett bra sätt. Allt gick smidigt, och jag är nöjd med resultatet. Trevlig och kunnig – en mäklare man litar på💐💐💐💐!💐 Hälsningar Reshad isso

Jana B
Sålde sitt hus med hjälp av Rickard Wiklund en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Rotebro

Professionell, lyhörd, snabb, trevlig, lätt att kommunicera med. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade Rickard på Fastighetsbyrån.

Ninawa G
Köpte sitt hus med hjälp av Rickard Wiklund en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Tureberg

Vi upplevde ett mycket professionellt och personligt bemötande under hela budgivningsprocessen. Som budgivare kan det ibland kännas pressande, men Rickard var lyhörd, tydlig och bidrog till att göra allt lite lättare. Efter köpet fick vi dessutom värdefulla tips på hur vi kan göra bostaden mer hållbar, något vi verkligen uppskattar i en tid där hållbarhet är viktigare än någonsin. Vi har köpt och sålt mycket genom åren och Rickard var en av de bästa mäklare vi har mött så här långt. En engagerad, kunnig och mycket trevlig...

Clara B
Norrviken

Very professional agent, she answered all our questions and cared about our wishes.

Toni L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Mastaeli en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Häggvik

Second time collaborating with Viktor! Truly amazing service and will rely on Viktor during my next house hunting mission again :)

Andreas K
Vaxmora

Rickard är förtroendeingivande och trovärdig mot både säljare och potentiella köpare. Han är alltid tillgänglig och det finns en strategi bakom alla beslut han rekommenderar. Vi rekommenderar honom starkt.

Ulla Kristina A
Tegelhagen

Mkt bra bemötande som ger det lilla extra. Stort plus

Emelie G
Häggvik

Hanna svarar snabbt, är trevlig och alltid i tid till bokade tider.

Anders L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Kristersson en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Tureberg

Otroligt trevlig och kompetent mäklare.

Eva Birgitta M
Sjöberg

Jag fick ett vänligt och professionellt bemötande av mäklaren. Hjälpsam att svara på frågor och undringar man har inför en försäljning.

Emil C
Köpte sitt hus med hjälp av Richard Lundblad en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Sjöberg

Trevlig, tillgänglig och rekommenderade utifrån behov

Guillermo Mario B
Norrviken

Hanna gav oss ett trevligt bemötande. Hon var oftast snabb att kommunicera mellan oss och säljarna, och hon hjälpte att besvara alla våra frågor.

Ke C
Edsviken

Väldigt professionell och hjälpsam mäklare! Svarade på alla våra frågor på ett tydligt och trevligt sätt. Vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Johan G
Rotebro

Rickard var oerhört hjälpsam, och gav ett enormt förtroende för oss som köpare. Transparent och responsiv, med god förståelse för både fastigheten, området och situation hos såväl oss köpare som säljarna. Med hög yrkesmässighet lyckades Rickard inte bara få till en ansvarsfull budgivning utan också nöjda parter på bägge sidor, genom att balansera förväntningar med marknadens nycker och fastighetens potential med dess nuvarande skick. Vi kan inte annat än rekommendera Rickard som en av de bästa husmäklarna vi har träffat...

Helen A
Tureberg

Mariana har under hela processen varit professionell, kompetent och tillgänglig

Svar från Mariana Hanna

Tack snälla Helen för ditt toppbetyg! Jag blev innerligt glad över att vi hittade den perfekta köparen som passar som handen i handsken i din fina bostad som du efterlämnat.

Mejgan M
Vaxmora

"Rickard är grym på det han gör! Superproffsig och engagerad hela vägen. Rekommenderas varmt om du går i säljtankar. 5 av 5!

Nils-Göran L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mohammad Schütt Salimzadeh en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Tureberg

Bra och kompetent mäklare som hade regler och lagar klart för sig.

Hanna C
Sollentuna Centrum

Vi är super nöjda, han gjorde efter våra önskemål och allt gick super smidigt.

Hilda W
Norrviken

Har god kunskap om Sollentuna-området, jobbar snabbt och är väl bemötande för köpare och alla frågor som tillkommer.

Eva Catherine G
Norrviken

Vi är nöjda med processen att sälja vårt hus.

Ulla Kristina A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Richard Lundblad en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Silverdal

Kunnig, hjälpsam, trevlig, förtroendefull på ett proffsigt sätt.

Kieran K
Norrviken

Extremely easy and professional to deal with and a great help when communicating between ourselves and the buyer. This was my first home purchase and it was an incredibly smooth experience. I'd recommend Rikard and Fastighetsbyrån to anyone looking to buy in Sollentuna.

Karin J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Viktor Nyberg en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Viby

Viktor är en väldigt engagerad mäklare. Hade en superbra dialog med Viktor. Känns verkligen som att han gör det där lilla extra för att

Marcus J

riktigt duktig, 5 av 5 återkoppling. kände oss trygga hela vägen

Srdjan F
Sjöberg

Hanna har gjort ett fantastiskt jobb genom hela processen med försäljningen av vår lägenhet. Hon är engagerad, kunnig och vi kände oss trygga från start till mål. Vi kan varmt rekommendera Hanna, du kommer inte att bli besviken!

Johan S
Sjöberg

Jag är mycket nöjd med mäklarens insats. Lyssnande och lyhörd men också konkret på ett vänligt sätt om säljprocessens olika steg och möjligheter.

Cajsa P
Sjöberg

Mycket gott bemötande. Mäklaren levde upp till alla förväntningar. Överlag en riktigt bra upplevelse med frekventa uppdateringar från mäklaren. Enkelt att kommunicera, förhandla och ta sig igenom processen snabbt och smidigt!

Emma Jeanette S
Köpte sitt hus med hjälp av Mohammad Schütt Salimzadeh en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Väsjön

Tydlig,hjälpsam och väldigt noggrann mäklare,vilket gav mig trygghet i sökande a bostaden

Birgitta E
Edsberg

Försäljningen av min lägenhet har varit knepig, p.g.a. att jag hade vattenskador som behövdes åtgärdas. Trots detta lyckades Hanna hitta en köpare innan skadorna var åtgärdade och lägenheten blev såld. Under processen var Hanna otroligt tålmodig och uppmuntrande. Jag rekommenderar henne varmt!

Nina D
Sålde sitt hus med hjälp av Viktor Nyberg en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Helenelund

Kompetent, tillgänglig och trevlig. Kan marknaden och inger förtroende.

Cassandra L
Edsberg

Jag upplever min kontakt med Hanna som väldigt bra. Jag kom i kontakt med henne första gången när jag anmält intresse på några lägenheter, hon ringde upp mig & var väldigt tillmötesgående & ärlig med vad som skulle passa min budget och inte. Vilket jag uppskattar väldigt mycket. Frågade även om hon kunde tipsa om lägenheter inom min budget, vilket hon också gjort. Hade egentligen inga förväntningar förutom att jag ville få hjälp och tips inför mitt första egna lägenhetsköp. - Vilket blev Kruthornsvägen 54B! Hanna hjälpte...

Daniel H
Töjnan

Rickard verkar vara en genuin och pålitlig person. Vi hade väldigt bra kontakt.

Iulia Marina B
Viby

Jag tror att Rickard är en av de bästa mäklarna jag stött på sedan jag letade efter vårt drömhus, och vi fick en av fastigheterna han listade och vi är så nöjda med sättet han presenterade och förtydligade alla detaljer!

Hanif A
Edsängen

Richard är erfaren, trevlig och kommunikativ. Affären genomfördes på rekordtid utan att kännas förhastad. Från första visning, till privat visning och kontraktskrivning kändes allt proffsigt och genuint på ett sätt jag inte uppfattat hos andra mäklare. De varmaste av rekommendationer!

Inger Margareta C
Töjnan

Vi fick god kontakt redan vid första mötet som var sen två år tillbaka. Rickard levde upp till alla våra förväntningar. Vi upplever Rickard som lugn saklig och mycket professionell.

Linda A

Upplever Rickard kompetent och lyhörd Tydlig när man ställt frågor

Susanne H
Sålde sitt hus med hjälp av Niklas Kristersson en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Rotebro

Niklas är en mycket engagerad och kunnig mäklare. Han uppfyllde mer än väl mina förväntningar vid husförsäljningen. Niklas möter både säljare och köpare på bästa sätt och har varit otroligt snabb med återkoppling vid frågor och funderingar. Jag är mycket nöjd med valet av Niklas som mäklare.