Anders Larsson

Anders Larsson

Anders Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Töreboda

Anders Larsson har varit registrerad mäklare sedan 1987-06. Anders Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.7. Anders Larsson har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

64 omdömen om Anders Larsson

Sedan starten hos Reco 2023
Kristian A
Älgarås Med Omnejd

Trevligt och professionellt bemötande av mäklaren. Han infriade mina förväntningar på att få delarna av processen att köpa fastighet förklarade för mig och han svarade på mina frågor på ett tillfredsställande sätt. Jag är i stort sett mycket nöjd med min upplevelse av mäklaren vid detta köp.

Monica K
Töreboda Landsbygd

Första gången vi haft kontakt med honom, men vi uppfattar honom som seriös mäklare,

Frode M
Töreboda Tätort

Bra saklig mäklare som har kunden i fokus

Emly A
Hova Tätort

Proffesionell och effektiv mäklare, svårt att hitta någon bättre 👏🏻

Helena L
Lyrestad - Landsbygd

Anders var väldigt optimistisk och gav ständigt nytt hopp om tilltänkta köpare och deras vilja att köpa vår fastighet! Vi lyckades och gav aldrig upp och tanken att byta mäklare fanns inte!!

Stig L
Lyrestad - Landsbygd

Blev bemött på bästa sätt. Anders har rykte om sig att vara en utmärkt mäklare och hans agerande motsvarade våra förväntningar

Laila G
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Larsson en del av Fastighetsbyrån Töreboda

Professionell och trevlig försäljning från första kontakt till avslut. Vi fick bra information under hela resan, och bra tips och idéer på hur vi kunde exponera vår fastighet. Mäklaren var kunnig och ingav gott förtroende. Behöver vi hjälp i framtiden återkommer vi till samma mäklare.

Sofia L
Töreboda Tätort

Bara bra. Är nöjd! Trevligt bemötande och snabb affär fixade han. Jag är bara nöjd. 😊

Anna-Karin B
Lyrestad

Allt gick väldigt smidigt, mycket nöjda.

Måns J
Töreboda Landsbygd

Knall bra. Vet hur saker fungerar.