Har inget att anmärka på, det har varit mycket bra.
Fastighetsbyrån Töreboda
Välkommen till Fastighetsbyrån i Töreboda! I Töreboda hittar du oss på Norra Torggatan 6 och vi har funnits här ända sedan 1986. Vi är marknadsledande och verksamma även i Hova och delar av Gullspång och Undenäs. När du anlitar oss för din affär kan du vara säker på att få den bästa marknadsföringen och skyltningen. Vi är noggranna,...
303 omdömen om Fastighetsbyrån Töreboda
Sedan starten hos Reco 2013
Har skött allt ordentligt, visade intresse för bostaden samt kunskap. Hade svar på frågor, och har följt upp allt. Snabb, förtroendeingivande.
Han har varit mkt trevlig, lyhörd, intresserad , pålitligg och kunnig. Har gett snabba återkopplingar när så har behövts. Jag rekommenderar gärna honom till andra som behöver komma i kontakt med mäklare och Fastighetsbyrån.
Trevligt och professionellt bemötande av mäklaren. Han infriade mina förväntningar på att få delarna av processen att köpa fastighet förklarade för mig och han svarade på mina frågor på ett tillfredsställande sätt. Jag är i stort sett mycket nöjd med min upplevelse av mäklaren vid detta köp.
Magnus är stark kommunikativt och kom med snabba svar på alla våra frågor.
Trevligt och professionellt bemötande. Sålde bostaden för mer än jag hade förväntat mig. Ordnade med allt och höll mig uppdaterad. Är mycket nöjd!
Rebecca är professionell och kunnig, har ett varmt och avslappnat bemötande av kund samt är väldigt tillgänglig och flexibel för frågor och annan information!
Vi har haft nöjet att få hjälp av Rebecca Jansson när vi köpte vår stuga.Hon har varit kunnig, hjälpsam och lätt att nå när det dykt upp frågor för oss. Hon har varit snabb att återkoppla så fort någon hänt i samband med budgivning, köp och tillträde. Det har varit mycket lätt för oss och vi har fått stort förtroende för Rebecca och vi kan varmt rekommendera henne . MVH Annika Svensson
Mycket hjälpsam och trevlig person.
Rebecca Jansson har hjulpet oss hele veien gjennom salgsprosessen. Vi har tidligere solgt et hus her i Norge, og så har vi fått erfare at prosessen i Sverige er noe annerledes. Bl.a. har vi skjønt at i Sverige er det ikke likegyldig hvem skriver under på et skjema eller hvor på skjemaet det underskrives. Der kom Rebecca inn og rettledet og forklarte, og så fikk hun jo huset solgt!!
Rebecca visar stort engagemang under hela processen i försäljningen, ett lugn och stabilt intryck med god kunskap.
En glad positiv människa som inte kör en massa fulspel utan är uppriktig och ärlig.
Allt fungerade smidigt och bra under hela försäljningen, inga krusiduller :)
Första gången vi haft kontakt med honom, men vi uppfattar honom som seriös mäklare,
Engagerad, informativ och kunde mycket om huset när man frågade samt tog reda på mer information
Bara bra!
Bra att vi fick reda på .att lägenheten var till salu i förväg.Vi blev väl bemötta och fick en extra visning.
Vänligt bemötande, informativ, inspirerande och kunnig!
Trevligt bemötande och mycket energisk både dagtid helg och kvällstid
Bra saklig mäklare som har kunden i fokus
Rebecca kommunicerar och och korrekt. Vi har handlat med henne flera gånger. Det var trevligt varje gång!
Rebecca is very kind, explains everything well and is very helpful! She has given us many tips and good advice that helped us a lot. A very nice experience to sum it up.
Proffesionell och effektiv mäklare, svårt att hitta någon bättre 👏🏻
Magnus har ett trevligt och korrekt sätt, man känner sig bekväm och omhändertagen. Försäljningen gick snabbt och smidigt, informerade mej hela tiden. Är mycket nöjd med Magnus och skall absolut rekommendera honom.
Anders var väldigt optimistisk och gav ständigt nytt hopp om tilltänkta köpare och deras vilja att köpa vår fastighet! Vi lyckades och gav aldrig upp och tanken att byta mäklare fanns inte!!
Rebecca är en kunnig bra mäklare
Blev bemött på bästa sätt. Anders har rykte om sig att vara en utmärkt mäklare och hans agerande motsvarade våra förväntningar
Han har skött försäljningen bra , trevlig och tillmötesgående och noga med sitt uppdrag. Kan rekommendera honom till andra vid försäljning.
Professionell och trevlig försäljning från första kontakt till avslut. Vi fick bra information under hela resan, och bra tips och idéer på hur vi kunde exponera vår fastighet. Mäklaren var kunnig och ingav gott förtroende. Behöver vi hjälp i framtiden återkommer vi till samma mäklare.
Professionell, saklig, påläst.
Bara bra. Är nöjd! Trevligt bemötande och snabb affär fixade han. Jag är bara nöjd. 😊
Engagerad och professionellt bemötande. Tydlig och rak i all kommunikation. Kunnig om frågor vi hade. Glatt överraskad av hur enkelt det kändes att sälja.
Allt gick väldigt smidigt, mycket nöjda.
Trevligt bemötande, alltid kontaktbar och fick huset sålt på kort tid precis som vi önskade.
Trevligt bemötande, alltid snabb att svara vid frågor. Fick huset sålt på korttid precis som vi önskade.
Bra bemötande av en pigg, vaken och alert mäklare som alltid gick att nå om man hade frågor eller funderingar.
Erfaren, trevlig, kunnig och driftig totalt sett en väldigt bra mäklare och en trevlig person
Rebecca har en fantastisk förmåga att möta kunder på deras nivå. Vi kände oss trygga och sedda genom hela köpet. Eftersom det var vårt första husköp visste vi inte riktigt vad vi kunde förvänta oss av mäklarkontakten, och vi är mer än nöjda! Rebecca har varit tydlig ärlig och trygg genom hela resan från förhandsvisning till tillträde.
Rebecca har visat ett engagemang utöver vad vi kunde ha förväntat oss.
Rebecca er en svært vennlig megler som er profesjonell i sitt arbeid. Hun møter kundene på en hyggelig måte og får de til å føle seg godt ivaretatt. Man vil gjerne gjøre forretninger med henne. Rebecca er en megler av beste klasse.
Knall bra. Vet hur saker fungerar.
For oss det er den perfekte megleren på alle måter..Han gjør en meget god jobb og er alltid hyggelig å snakke med.
Anders Larsson har skött försäljningsuppdraget mycket bra och snabbt. Jag är jättenöjd med den service han har gett och det jobb han har gjort.
Mycket tillgänglig på tider och dagar som är utanför kontorstid. Stort tack för det.
Trevligt och professionellt bemötande. Guidade oss igenom hela processen och höll oss uppdaterade. Överlag en riktigt bra upplevelse!
Trevlig och hjälpsam! Rekommenderas varmt!
Jag upplever att Rebecca har varit tillgänglig, haft bra bemötande, varit snabb och tydlig. Det har känts som att hon brytt sig om både praktiska saker och om hur vi känt och upplevt processen.
Rebecca Jansson har ett väldigt trevligt och proffsigt sätt! Känner att Rebecca tar sig tid att förklara hur det går till och jag känner ett stort förtroende för henne. Även att Rebecca är väldigt duktig på att återkoppla i ärendet!
Rebecca är proaktiv, transparant genom hela processen. Hon är trevlig att samarbeta med och bolla med. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare
Saklig Effektiv Kunnig Serviceinriktad Hjälpsam