Är tydlig, lugn och saklig. Kunnig och bra återkoppling. .
Ida Juhlin
Ida Juhlin är mäklare på Fastighetsbyrån Torsby
.Ida Juhlin har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Ida Juhlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.7. Ida Juhlin har haft 15 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
71 omdömen om Ida Juhlin
Veldig fornøyd. Alltid på mail, godt ivaretatt. Hjelper til med alle skjemaer og informasjon. Mycket bra:-)
Jag blev bemött av en proffsig, påläst och väldigt kunnig mäklare. Köpet av bostaden var väldigt smidigt, vid kontraktsskrivningen var Ida väldigt saklig och förklarade alla stegen noggrannt. Så sammanfattningsvis är Ida en toppen mäklare som jag varmt rekommenderar.
Jag blev väldigt varmt bemött. Han är en exceptionell person att prata med och samla användbar information från.
Korrekt och kunnig, ibland skulle jag dock ha önskat lite mer engagemang och företagsamhet. På det hela taget är Ida dock en bra mäklare.
Ida är en trevlig tjej med god kunskap som ställer upp när man behöver råd och hjälp. Känns trygg i sin roll.
Ida Juhlin kunde ge mig kompetent information om fastigheten och svara på alla mina frågor. Hon informerade mig också om alla nödvändiga steg angående försäljningsprocessen.
Hon gjorde en bra värdering av fastigheten och satte ett rimligt utgångspris. Hela processen från första kontakt till överlämnande av fastigheten sköttes på ett professionellt sätt. Jag är mycket nöjd med hennes insats.
Väldigt Trevlig och lättsam, bra på att förklara hur allt går till med husköpet.
Tycker det var varken eller 1 895 000 i utgångsprus kommunicerades på ett vagt sätt. Fick uppfattningen om att huset skulle ligga på1 995 000. Allt i syfte med att få igång budgivningen. Verkligheten blev något annat. Finns fler punkter som kunde skötts noggrannare, exempelvis hur rummet där fjärrvärmen beskrevs (gammalt protokoll?) Blev en del extra admin med att justera protokollet med kommentarer från säljarna. Nu kanske huset inte sålts för ett högre bud, men ""