Mycket trevlig och tillmötesgående.
Maria Andersson
Maria Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Torsby
.Maria Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2011-03. Maria Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-05 och har fått 270 omdömen med ett betyg på 4.7. Maria Andersson har haft 37 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
270 omdömen om Maria Andersson
Hej Mikael! Tack för ditt omdöme, roligt att höra att jag skött mig ;) Jag tror och hoppas att ni kommer trivas på Persbyheden. MVH Maria
Kort och gott, allt väldigt bra.
Tack Matts! Jag har ju fått äran att vara "din mäklare" både vid köp och försäljning vilket är jätteroligt för mig, speciellt när du varit nöjd båda gångarna. Jag hoppas du ska trivas i Dalarna! Värmland finns ju kvar ifall du skulle sakna oss ;) MVH Maria
Mycket bra bemötande, snabba och bra svar på frågor på allt möjligt. Trevligt uttryckande i svar och enkel att ha att göra med. Bra på att vara mellanhand mellan säljaren och oss som köpare trots lite krångligt när vi bor i olika länder. Hjälpsam vid problem för att få köpet att flyta på och kunna gå igenom.
Tack Rebecka för ditt fina omdöme! Det är viktigt att man ser till både köparen och säljarens behov och önskemål och försöka hjälpa båda "på traven". Så roligt att du ska flytta till Klarälvdalen! Tack än en gång och lycka till! MVH Maria
Professionellt men ända personligt bemötande.
Tack Magnus för ett fint omdöme! Så roligt att ni hittade ert fritidshus i Klarälvdalen. Jag hoppas och tror att ni ska trivas! Allt gott! MVH Maria
Samarbetet med Maria Andersson och Fastighetsbyrån Torsby fortskred mycket smidigt vi blev informerade om varje steg och stöttades med frågor. Vi är mycket nöjda med försäljningen av vår fastighet.
Tusen tack för era fina ord! Jag är jätteglad att ha fått chansen att hjälpa er med försäljningen, för andra gången dessutom ;) Tack än en gång för ett gott samarbete och förtroendet. MVH Maria
Världsklass! Snabb, effektiv och serviceminded.
Wow! Tack Martin, bättre betyg kan man ju inte få! Va roligt att höra att ni är nöjda så här långt. Jag både tror och hoppas att ni ska trivas med er nya fina stuga i Branäs! Allt gott tills vi ses vid tillträdet. MVH Maria
Maria är proffsig och hjälpsam Hon överträffade förväntningarna vi hade på mäklare. Extra plus att hon har så bra lokalkännedom Kjell/Olga
Tusen tusen tack för fina ord! Roligt att höra att ni är nöjda och att jag överträffat era förväntningar. Det är många fördelar med att vara från området och jag delar gärna med mig av mina guldkorn ;) Allt gott och tack igen! MVH Maria
hun har været en fantastisk hjælp da vi skulle sælge vores bostad. Hun har ordnet alt på bedste vis og vi kan anbefale Maria Andersson på det varmeste.
Tack Birgit! Jag är så glad att jag fick möjligheten att hjälpa er med försäljningen. Så roligt att höra att ni är nöjda och att ni rekommenderar mig. Tack tack! MVH Maria
Alltid pigg, glad och tillmötesgående. Svarar eller återkopplar när man ringer. Tydlig med informationen. Känns som ”våran” mäklare.
Men va glad jag blir Lennart, stort tack! Efter tre affärer tillsammans, som alla gått smidigt på alla sätt, så känns ni som "mina" trogna kunder också ;) Tack igen! MVH Maria